Tresko Posted June 4, 2019 Posted June 4, 2019 16 hours ago, Valkyrie said: Nakon zamene suvozačevih vrata, ne funkcioniše mi zatvaranje tog prozora spolja na dugo držanje tastera za zaključavanje. Ko to može da namesti? Električar? Bravar? Možeš to sama da uradiš. Pretpostavljam da taj prozor, tj. taster na vratima za zatvaranje ima onaj comfort mode, tj. da ako povučeš do kraja, prozor se zatvori skroz do kraja automatski bez da držiš? U tom slučaju, udji u auto daj kontakt, i onda povuci taster za zatvaranje prozora tako da se automatski digne do kraja. I drži taster u tom položaju 10 sekundi. Tako će se samoprogramirati u comfort mode i onda će se zatvarati i dugim pritiskom na daljinski spolja.
Valk Posted June 4, 2019 Posted June 4, 2019 Ima tu opciju, probaću sama onda. Baš ti hvala, još samo na autu DIY nisam probala
Valk Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 @Tresko Zaboravih da javim da ovo radi - uspela sam, hvala ti još jednom.
Tresko Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 4 minutes ago, Valkyrie said: @Tresko Zaboravih da javim da ovo radi - uspela sam, hvala ti još jednom. Nema na čemu, drago mi je da sam bio od pomoći.
mustang Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 (edited) zbog cega se cuju jebeni auspusi (ako je auspuh uopste...)kod ovih besmisleno skupih automobila time lamboa, meklarena, ferarija?! izludece me sa zvukovima a seljaci vole da turiraju...uh kako bih volela da ih gadjam jajima Edited July 1, 2019 by mustang
maheem Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Ukratko: muffler i broj i raspored cilindara Opširnije: svašta
mustang Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 5 minutes ago, SDSG said: Kod tebe ferari kod nas Jugici pa vidi sta je gore bolje da sam cutala sve bih ja to iskljucivala iz saobracaja sto god proizvodi vise od 100db. pa turiraj majci svojoj
Tresko Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 40 minutes ago, mustang said: zbog cega se cuju jebeni auspusi (ako je auspuh uopste...)kod ovih besmisleno skupih automobila time lamboa, meklarena, ferarija?! izludece me sa zvukovima a seljaci vole da turiraju...uh kako bih volela da ih gadjam jajima Pa čuje se jer je tako napravljeno, namerno da se revs čuju. Ali, svi ti supercar novijih generacija imaju i dugme gde možeš da uključiš silent mode, tako da se ne čuje. Kod Maseratti-ja to funkcioniše super.
nesha taxista Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 Samo još da ga kupimo. Ipak je auspuh najčešći uzročnik prevelike buke, a nisam još čuo da je neko u Srbiji isključen iz saobraćaja zbog toga.
SDSG Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 Kod ferarija i tih skupih je druga prica tu se cuje i usis i izduv tako da je lepo za cuti, sem ako ti ferari nije cesta pojava pa ti dosadi. Gori su kod nas ovi sa Jugicima i ostala socijala gde kupe neki kineski lonac pa to ne lici ni na sta sem sto je bucno.Kad cujes mislis da ce da prodje neka turpija kad ono fabricki motor sa 100-ak ks sa dusom u nosu dok ga klinac pegla u blokadi. Srecom skupo gorivo kod nas pa slusamo zvuke raznih TDI I HDI
Zverilla Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 (edited) On 1.7.2019. at 18:55, mustang said: zbog cega se cuju jebeni auspusi (ako je auspuh uopste...)kod ovih besmisleno skupih automobila time lamboa, meklarena, ferarija?! izludece me sa zvukovima a seljaci vole da turiraju...uh kako bih volela da ih gadjam jajima A kako da komšiluk zna da dingospo ima pare za Ferarija ako ne čuje ništa? Ko što već drugi rekoše, ti automobili mogu da budu tihi, al većina kupaca takvih automobila želi da budu glasni. Jaguar recimo ima extra glasni mod... Edited July 7, 2019 by Zverilla
Recommended Posts