Jump to content
IGNORED

Pitanja o svemu i svacemu

andjelija

Recommended Posts

Posted
On 15.9.2018. at 11:57, Milošica said:

Rekao bih da je do toga sto ove automobile vozi veliki broj ljudi pa je normalno da se najcesce kvare.

Statistika se radi proporcionalno prodatom broju komada :fantom:

Posted (edited)

kad sam bila mladja, mada mi je i sada zelja, razmisljala sam da kupim 1970 bronco za herceg novi. za plazu i svrckanje po cg. medjutim strah od cene za delove sto bih morala da dobavljam me sprecio...al ovo vozilo mi je zelja i svaki put udahnem sa setom kada ga vidim. izmedju tog i nekog na primer fensi novog suv (osim merzda kockice, land rovera i tesle suv), izabrala bih bronkića :)

mozda bi boja jedino bila neka letnja tipa narandzasta, zuta....

C8A0DAAD-FACD-48E7-BA53-C2D147D4FA73.jpeg

Edited by mustang
Posted

gde ćeš letnje gume za njega naći :lolol: super je Bronco.
ja bih rado za svoju čergu Wagonnera

maxresdefault.jpg

a što mu maska na Volgu podseća :lol:

Posted
On 16.9.2018. at 11:35, zorglub said:

Superb, bez dvojbe.

Realno si u pravu, koliko god mi se sviđala mazga šes 

Posted

ma da, superb je nestvarno dobro auto za te novce. ja sam se iznenadio koliko prostora ima, i na zadnjoj klupi i u gepeku, opusteno moze 5 ljudi na duzi put da spakuje.

Posted

Ujak kupio Golfa peticu 1.6 benzinca a posto su on i jedan od sinova na bausteli u Njemackoj, ja sam mu sredio neke sitnice na autu i terao ga 10ak dana. Znaci, koja razlika u tvrdoci papucica u odnosu na moju Astru, kao nebo i zemlja. Kod mene sve polako, lagano, postepeno se prima i gas i kocnica, a na fau veu cim malo stisnes reaguje. Ne znam sta mi je bolje a sta losije ali kad sam prelazio iz Golfa u Astru i obrnuto svaki put mi bila frka da se priviknem, neverovatno.

Posted

Jepse, terao kod majstora da zameni diskove i plocice i one neke silen blokove ili sta vec. 

Posted

Kad smo kod papučica, kolega u firmi imao punta koji nisam mogao voziti zbog čudnih papučica. Može to da se našteluje pretpostavljam

Posted
6 minutes ago, maheem said:

Kad smo kod papučica, kolega u firmi imao punta koji nisam mogao voziti zbog čudnih papučica. Može to da se našteluje pretpostavljam

Kod Yuga je moglo :D

Kod ovih novokomponovanih ti ne bih preporucio da petljas, ni sam ni pomocu majstora :sleep:

Posted
4 hours ago, ToniAdams said:

Realno si u pravu, koliko god mi se sviđala mazga šes 

4 hours ago, nenad said:

ma da, superb je nestvarno dobro auto za te novce. ja sam se iznenadio koliko prostora ima, i na zadnjoj klupi i u gepeku, opusteno moze 5 ljudi na duzi put da spakuje.

Bas mi je danas javio drugar da je razlika od 2,5k ipak presudila i da uzima Superba.Javljam utiske kada ga budem vozio.

Posted
2 hours ago, namenski said:

Kod Yuga je moglo :D

Kod ovih novokomponovanih ti ne bih preporucio da petljas, ni sam ni pomocu majstora :sleep:

Ne bi ni uzeo auto sa takvim pedalama <_<

+1 za superb. Razlika u ceni je znacajna

Posted (edited)

Nije samo cena u pitanju. Mazda danas nije ona s početka 90ih, baš kao ni ostali Japanci. Kada počne da se kvari, sva sreća vlasnicima polovnjaka - sa servisnom mrežomtm.

Edited by zorglub
Posted

Meni je dovoljno što se svi lože na nju zbog izgleda pa mi je prilično fuj auto.

Posted
1 hour ago, zorglub said:

Nije samo cena u pitanju. Mazda danas nije ona s početka 90ih, baš kao ni ostali Japanci. Kada počne da se kvari, sva sreća vlasnicima polovnjaka - sa servisnom mrežomtm.

Ne znam za ostale Japance, što se Honde tiče, i dalje je i više nego pouzdana, eno na forumu sprdnja non stop kako se nikome ništa ne kvari a mogu da potvrdim i iz lično isksutva. Pogotovu benzinski motori.

Što se tiče ostalih Japanaca i dalje su na kraju svake godine u raznim anketama na prvim mestima po pitanju ekonomičnosti i isplativosti tj broju kvarova, pre svih, Honda Tojota i Mazda.