beeva Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 bila, toni.ja je vucem i na -10 mada mi kazu da tada ne treba.naravno da ne treba.zavisi koji je auto u pitanju, pojedini automobili imaju problem u meh. rucne, kao fiat npr.vec rekao TAdams, edit
zorglub Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 pojedini automobili imaju problem u meh. rucne, kao fiat npr.Ostali nemaju? Htedoh u stvari pitati, Fix It Again Tony koristi sajlu, a ostali gama-zrake?
mustang Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 (edited) ajde u kom si fazonu, zezam se.pa znam :))i ja se zezam sa tobom :)a za ovu skripu setih se da moze i ako je mnogo velika vlaznost vazduha napolju. da li je moguce da bilo sta krene na -10C? koji ce ti rucna tada. Edited March 5, 2010 by mustang
beeva Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Ostali nemaju? Htedoh u stvari pitati, Fix It Again Tony koristi sajlu, a ostali gama-zrake?pricam o svojim iskustvima, nema potrebe za cinizmom i gama zracima.
Alphons Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 jel koristi neko iz Beograda usluge agencije za registrovanje vozila ? neka preporuka ?
zorglub Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Sve je to isto. Uglavnom pri tehničkom imaš i agenciju, koja će Ti za uslugu donošenja saobraćajne na noge, uskratiti lepotu odlaska do MUP-a i to naplatiti u proseku 1000 domaćih apoena. Vredi.
Vasilij Zajcev Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 prso sam skroz, nekako s proleca...i sad sam se istripovao na nov auto? 2010 je inace bila odredjena za zamenu (polovnjaka), ali sad nesto kapiram da cene nikad nece biti nize...nemam da iskesiram ceo, ali imam neka jaca ucesca (7-8 soma)...bar je to za mene jace ucesce :D. dolaze u obzir i one varijante vracenih sa lizinga, ili stagod za sta (ja generalno o tome neinformisan) ne znam...cuo sam da onom ljakseu iz Marinkove Bare sad odneses 17 soma na ruke i dobijes novi Forester (odavno prizeljkivana masina) ali to mi je vec mnogo. kapiram da mi treba neka pametna hechback varijanta, posto vec posedujemo porodicni auto (cija ce zamena takodje uskoro)naravno, lozim se i na Honde, ali ni oni Korejci mi ne deluju lose...ma generalno nemam predrasude prema proizvodjacima (cast Francuzima :D)znam da je i dalje suvise uopsteno, ali sta bi po vama bio best buy (na uzdrmanom Bg trzistu)?
ToniAdams Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 jebo kola, kupi motorcikl.pa kad me posednes pozadi, pa kad te zagrlim svojim snaznim rukama, pa ti vazduh istisnem!pa ga dignes na zadnji tocak, vetar u kosi, idemo na adu nabildovani i istetovirani!kazu i da je stilo dobra kupovina.
zorglub Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 znam da je i dalje suvise uopsteno, ali sta bi po vama bio best buy (na uzdrmanom Bg trzistu)?Eh, sad... Ne reče- novo ili polovno, hečbek ili limuzina, SUV ili mini-van, dizel ili benzin? 7k je ozbiljno učešće (osim za SUV), ili sam ja mnogo bedan...
Vasilij Zajcev Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 jebo kola, kupi motorcikl.pa kad me posednes pozadi, pa kad te zagrlim svojim snaznim rukama, pa ti vazduh istisnem!pa ga dignes na zadnji tocak, vetar u kosi, idemo na adu nabildovani i istetovirani!kazu i da je stilo dobra kupovina.ljubavi, motor sam kupio prosle godine, dok smo bili u onoj kriziStilo mi je bio prvi izbor za polovnjaka (1.9mjet), ali kazem, sad sam se istripovao na novo...
Vasilij Zajcev Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Eh, sad... Ne reče- novo ili polovno, hečbek ili limuzina, SUV ili mini-van, dizel ili benzin? 7k je ozbiljno učešće (osim za SUV), ili sam ja mnogo bedan... sad sam se istripovao na nov auto kapiram da mi treba neka pametna hechback varijantaza gorivo sam otvoren...
ToniAdams Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 ljubavi, motor sam kupio prosle godine, dok smo bili u onoj kriziStilo mi je bio prvi izbor za polovnjaka (1.9mjet), ali kazem, sad sam se istripovao na novo...uzmi onda forestera, jos vise cu te voleti ako picis djipa.
Vasilij Zajcev Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 vidi ga. prestani da trolujes, jbt. stvarno mi treba savet... ti i ja cemo se voziti, karati, ja cu ti pusiti, evo sve obecavam i priznajem :Dljudi, pitanje je ozbiljno, stvarno mi treba savet. sta vam je best buy hetchback u gradu?
Tresko Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 vidi ga. prestani da trolujes, jbt. stvarno mi treba savet... ti i ja cemo se voziti, karati, ja cu ti pusiti, evo sve obecavam i priznajem :Dljudi, pitanje je ozbiljno, stvarno mi treba savet. sta vam je best buy hetchback u gradu?Pa kad si već poludeo pa uzimao u obzir italijanske "automobile", pogledaj stilo karavan.Mada recimo Outback bi ti legao fino.
Recommended Posts