Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

MK3, Tekken 3 i SSF2Turbo su, što se mene tiče, jedine tabačine koje su ikada trebale postojati.

• 4 weeks later...
Posted

Disco Elysium Final Cut 10e na Steamu

• +1 1
Posted

Hoću da pikam Age of Empire 2 protiv klinca, naravno na oba kompa su verzije sa trafike. Zna li neko kako da to izvedem? 

Posted

mozda sa hamachijem. nekada davno je funkcionisalo ali sam vec zaboravio kako a i ne znam jel jos uvek moguce

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Homeworld kec :ziga:

Najbolji RTS svih vremena za mene

• +1 1
Posted

Leto '97. kod babe i dede u vikendici. Jul dugačak kao godina, pročitao Sto godina samoće i taman što mi pimpek nije otpao od drkanja shvatim da sam doneo neke diskete sa igricama kupljenim kod sumnjivog Grka iz komšiluka u Vojvode Prijezde. Na disketama Warlords II. Majku ti božiju, sunca više nisam video do septembra. 

Par puta probao na emulatoru ali nikada dovoljno vremena da se posvetim onako fino nenormalno, opsednuto kao nekad i evo jutros nadjem ponudu na GOGu za 5.59 evroa Warlords i Warlords II (ima i trojka da se pazari ali mi ona nije prijala koliko se sećam). Pošto @*edited by mod ne sme više da zove na Ark Novu, sve ću da predjem, sveeeeeee. 

Deluxe verzija je u pitanju pa će moći da se proba i Evropa 1910-1920, sa Otomanima naravno. :) 

• Wub 2
  • Haha 2
Posted

mene baba jednom zamalo iznabadala kad sam preko 24h igrao starkraft :fantom:

Posted

Mene zena (tad cura) za Knights of honor. Onda sam promijenio vutru, naletio na Cultures 2 i ona se navukla. Svadja ko ce igrati.

• +1 1
  • Wub 1
Posted

Uzgred, mogu cista obraza reci da je Knights of honor 1 bolji od 2.

Posted
On 16. 6. 2023. at 15:48, John Coltrane said:

Hoću da pikam Age of Empire 2 protiv klinca, naravno na oba kompa su verzije sa trafike. Zna li neko kako da to izvedem? 

Par godina nisam igrao, ali koristili smo Zero Tier za igranje u mreži

Posted

Ja razmisljam kako da oslobodim dovoljno prostora na disku, pre nego sto izadje Baldur´s Gate 3 (nije mi preostalo previse vremena).:rolleyes: