Jump to content

Featured Replies

Medal of Honor izlazi za par dana, nastavak posle 100 godina.

nekima kao vini je problem da se "maskira u strazara", a neki kao ja kada vide prvog strazara u oklopu prvi instinkt im je da ga ubiju (na spavanju recimo) i uzmu mu taj oklop

21 hours ago, Calavera said:

nije problem, mene je sramota za nas obojicu!!!

ozbiljno, nisam ni znao da je moguće nabildovati se toliko da možeš da priuštiš pokolj do tamo. ja sam u prvom pokušaju probao s borbom i smlatio me prvi lik na koga sam naleteo, posle toga se nisam ni zajebavao s nečim sem taktičkog povlačenja :sleep:

Vrlo je moguće, ali je opako smaranje. Doduše, smaranje su i vežbe sa Bernarom. Ima ono stado ovaca i dve krave na drugoj strani sela, pa udri. Ponovo se pojavljuju kad se malo udaljiš. Oprema se obezbeđuje tako što se priđe usamljenom stražaru sa leđa, pa ga onesvestiš i mazneš šta ima. Vrlo brzo se osvesti i vrati u normalu. Čak sam uspeo da obijem onaj hard locked chest u Skalicu. Jednom rečju game over, sad u stvari uživam u igri bez većeg maltretiranja.

a ja mislio da ja previše min/maxujem u igrama :D mislim, najbitnije da se ti zabavljaš ali to se ipak ne igra tako...

Pa dobro, prvi put sam igru igrao kao sav normalan svet. :laugh:

To je kao kada u Fallout 2, nadjes advanced power armor na samom startu igre. Vecina napadace ne moze ili pravi minimalni damage; eventualno neko sa teskom artiljerijom.

Slažem se, gubi se svrha, tj. da se igra kako je zamišljeno. Šmek KCD-a je upravo da si slabašan seljak, kovačavev sin i da lagano postaješ dobar. Ali nisam mogao da izdržim, morao sam ovo da probam.

Zaboravio sam i onog smrdljivog giganskog bandita, koji te sjebe kad se vratiš u Skalic, pa te takvog Tereza vozi u Ratau, sam odrao k'o vola, ali je besmrtan, džaba ga lemaš. :D

Zaboravio sam i onog smrdljivog giganskog bandita, koji te sjebe kad se vratiš u Skalic, pa te takvog Tereza vozi u Ratau, sam odrao k'o vola, ali je besmrtan, džaba ga lemaš. [emoji3]
Pa da, plot armor :)

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

3 dana bez prestanka vec igram far cry 4. ne mogu se odvojiti od kompa.

Konacno sam tehnicki osposobljen da zaigram sta mi je volja.:happy:

Sada je tesko odluciti kome se carstvu privoleti.

Pillars of Eternity su vec instalirani, a posle ce uslediti i drugi deo. Assassin's Creed-Syndicate je spreman takodje, a tu je i Rise of the Tomb Raider.

Taman je i Cyberpunk 2077 najavljen da izlazi za par dana.

1 hour ago, Miljenko said:

Pillars of Eternity

Free na Epicu za koji dan 

Koju mašinu si kupio?

Radeon RX 580 dual je graficka, 16 GB RAM memorije (3200). Plus radi izuzetno tiho i pod punim opterecenjem.

odlično

i ova moja 2060 se ne čuje uopšte

On 6.12.2020. at 15:14, Calavera said:

vidim da nisi daleko stigao po tome što ti je theresa neka random seljančica, ona je verovatno glavni ženski lik u igri :D

A kako da znam koja je kad sam prozujao kroz njeno dvorište puno Kumana u deliću sekunde :D 

Ta bežanija mi je high point igre, dobro je da sam batalio jer vidim pominje se ovde neki plot armor i linearni narativ...