Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

Medal of Honor izlazi za par dana, nastavak posle 100 godina.

Posted

nekima kao vini je problem da se "maskira u strazara", a neki kao ja kada vide prvog strazara u oklopu prvi instinkt im je da ga ubiju (na spavanju recimo) i uzmu mu taj oklop

Posted
21 hours ago, Calavera said:

nije problem, mene je sramota za nas obojicu!!!

ozbiljno, nisam ni znao da je moguće nabildovati se toliko da možeš da priuštiš pokolj do tamo. ja sam u prvom pokušaju probao s borbom i smlatio me prvi lik na koga sam naleteo, posle toga se nisam ni zajebavao s nečim sem taktičkog povlačenja :sleep:

Vrlo je moguće, ali je opako smaranje. Doduše, smaranje su i vežbe sa Bernarom. Ima ono stado ovaca i dve krave na drugoj strani sela, pa udri. Ponovo se pojavljuju kad se malo udaljiš. Oprema se obezbeđuje tako što se priđe usamljenom stražaru sa leđa, pa ga onesvestiš i mazneš šta ima. Vrlo brzo se osvesti i vrati u normalu. Čak sam uspeo da obijem onaj hard locked chest u Skalicu. Jednom rečju game over, sad u stvari uživam u igri bez većeg maltretiranja.

Posted

a ja mislio da ja previše min/maxujem u igrama :D mislim, najbitnije da se ti zabavljaš ali to se ipak ne igra tako...

Posted

Pa dobro, prvi put sam igru igrao kao sav normalan svet. :laugh:

Posted

To je kao kada u Fallout 2, nadjes advanced power armor na samom startu igre. Vecina napadace ne moze ili pravi minimalni damage; eventualno neko sa teskom artiljerijom.

Posted

Slažem se, gubi se svrha, tj. da se igra kako je zamišljeno. Šmek KCD-a je upravo da si slabašan seljak, kovačavev sin i da lagano postaješ dobar. Ali nisam mogao da izdržim, morao sam ovo da probam.

Posted

Zaboravio sam i onog smrdljivog giganskog bandita, koji te sjebe kad se vratiš u Skalic, pa te takvog Tereza vozi u Ratau, sam odrao k'o vola, ali je besmrtan, džaba ga lemaš. :D

Posted
Zaboravio sam i onog smrdljivog giganskog bandita, koji te sjebe kad se vratiš u Skalic, pa te takvog Tereza vozi u Ratau, sam odrao k'o vola, ali je besmrtan, džaba ga lemaš. [emoji3]
Pa da, plot armor :)

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

Posted

3 dana bez prestanka vec igram far cry 4. ne mogu se odvojiti od kompa.

Posted

Konacno sam tehnicki osposobljen da zaigram sta mi je volja.:happy:

Sada je tesko odluciti kome se carstvu privoleti.

Pillars of Eternity su vec instalirani, a posle ce uslediti i drugi deo. Assassin's Creed-Syndicate je spreman takodje, a tu je i Rise of the Tomb Raider.

Taman je i Cyberpunk 2077 najavljen da izlazi za par dana.

Posted
1 hour ago, Miljenko said:

Pillars of Eternity

Free na Epicu za koji dan 

Koju mašinu si kupio?

Posted

Radeon RX 580 dual je graficka, 16 GB RAM memorije (3200). Plus radi izuzetno tiho i pod punim opterecenjem.

Posted

odlično

i ova moja 2060 se ne čuje uopšte

Posted
On 6.12.2020. at 15:14, Calavera said:

vidim da nisi daleko stigao po tome što ti je theresa neka random seljančica, ona je verovatno glavni ženski lik u igri :D

A kako da znam koja je kad sam prozujao kroz njeno dvorište puno Kumana u deliću sekunde :D 

Ta bežanija mi je high point igre, dobro je da sam batalio jer vidim pominje se ovde neki plot armor i linearni narativ...