Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

Meni je nešto zlatni period SK i odjeljka Igre bio tamo krajem devedesetih, kad je pisao onaj lik što je ošamario Čedu Jovanovića :D

ahahaha ko? :lol:

Posted

Viktor Todorović, pisali smo na nekoj temi. On je opisivao one hardkor strategije, potezne. Inače je valjda bio student generacije BU, čovjek je neki genija za molekularnu biologiju, biografija na LinkedIn mu je zastrašujuća (pola nisam razumio), a valjda je šamarao Čadaha na okupljanjima povodom antislobinih studentskih protesta.

Posted

Ipak, ova arhiva Sveta igara mi je mnogo draga, volim da prošvrljam s vremena na vrijeme, jedna od rijetkih stvari na netu koja mi izazove žmarce. Kad se sjetim uzbuđenja kad skupim (o) 10-15 maraka tamo neke 98-99. pa ispazarimo narezan CD (kompilacija) a na njemu 20-30 igara, za neke smo čuli u SK, za neke ne. Pa naletimo na nešto što ni nismo znali a ispadne zaraza.

Mislim, Heroji 2, jebote, skupljali smo se godinama kod drugara i igrali Hot Seat.

Posted

Preževela rat i paljevinu cela kolekcija Sveta igara, eno je uramljena u Brčkom

Posted

Heroje 2 sam peglao skoro na nekom laptopu za posao. :D

Imam gold verziju sa expansion campaign i preteske su, preporučujem svima.

Što se tiče Division mnogo mnogo su ga ispeglali, DLCi su bilo pun pogodak i dali su dosta toga na atmosferi i širini igre.

A Kuzma bolje da igra od tenkove i nek ćuti. :)

Posted

e bas me zabole da nabadam ikonice i da nikad ne znam de mi je sta samo zato sto je neki mentol smislio da je vreme da pc treba da lici na ipad.

Posted (edited)

Ubitačna kombinacija Viktor Todorović/Srđan Janković i legendarni opis igre Batlle Isle III.  :D

Za mene nema dileme, najbolje opise igara su pisali Nenad Vasović i Vladimir Pavlović. 

Uzgred,

http://www.sk.rs/2015/03/skgk01.html

:D

Edited by bigvlada
Posted

Je l' igra ovde neko Smite?? 

Gledao sam na Search this forum - i nista... 

Posted

Setih se da probam Risen 3.  :)

Znam da serijal nije savrsen, no meni je drugi deo fino legao, a izgleda da ce takav slucaj biti i sa trecim.

Nisam probao Two Worlds, pa resih da to ispravim. Cini se da je drugi deo dosta bolji (bar po recenzijama), no da krenem od pocetka.