Jump to content

Featured Replies

16.jpg

• Replies 9.4k
  • Views 725.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• gejming godina 2020. u očima i rukama mog desetogodišnjeg sina   malo neočekivan review. al nešto kontam da bi moglo da vam bude zanimljivo. ono što je bitno razumeti za početak je d

• pokupite sifua na epicu dok možete, imate 24 sata:   https://store.epicgames.com/en-US/p/sifu

• mi nismo imali ni krevet a o šolji mleka smo mogli da sanjamo. spavao sam gde sam stigao. kesica klikera kao jastuk a sličicama se pokrivao Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted Images

20.jpg

977.gif

23.jpg

11.jpg

3.jpg

Edited by Miljenko

4.jpg

19.jpg

Vidim da imamo dovoljno ljudi i profesija za kvalitetan guild, mada malo kuburimo sa melee klasama. :D 

10.jpg

Vidim da imamo dovoljno ljudi i profesija za kvalitetan guild, mada malo kuburimo sa melee klasama. :D

Ako se ne pojavi jos neko, ti si ga najebo... nadam se da imas dovoljno HP, posto sam nekog dojma da ti je podrska prilicno nestabilna :D

Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2

4.jpg

Btw, poceo sam da igram GTA V.Kolko su jake Strangers and Freaks misije.Bas malocas bio kod lika koji hoce da legalizuje travu i znamo sta se tu desilo. :lolol: Igram jedva, povremeno mi malo zakoci ali ne dam se.Sinoc skontao da moram sve da pogasim da bih mogao da igram sa sto manje seckanja.

23.jpg

pa mor'o sam i ja...

10.jpg

1.jpg

9.jpg