James Marshall Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Bogami kod mene je to isto trajalo 40 dana, i ja sam obrnuo, ali ne znam da li bih imao više stomak da ponovo igram, mada je igrica odrađena vrhunski.
Singer Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Ja sam nešto par dana manje ali tu negde, pred četrdeseti. Bruka je igra. Čak i kad svi prežive vidiš da im tek predstoji život sa preživljenim... :o
Mil@n Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Trenutno finale Evropskog spring splita u league of legends, igra se peti i odlučujući meč za šampiona, naći ćete lako na twitchu, tenzija je :)
Miljenko Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Ja nisam probao nista od GTA naslova, jos od PS1. Mozda me nagovorite da to promenim, mada znajuci svoj ukus, ne verujem.
Aleksandar88 Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 2-2 odlicni mecevi za sada, uopste ceo plej of je igran u pet dobijenih. Unicorns of love, se probili kao autsajderi do velikog finala. Igraju sa jednim od najboljih evropskih timova koji je doziveo potpuno promenu rostera. Jbg overicu rezulat na kraju, pocinje basket.
Lord Stef Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Ja sam igrao San Andreas i valjda Vice City (jel'se nisam zajebao sa naslovima? ) i oba batalio nakon par dana. Jednostavno nije za mene. Dok sam, na primer, Skyrim opet instalirao sa nekoliko odlicnih modova, Sands of time ga pretvara u vrrrlo zajebanu igru. Preporuka, za one koji imaju nesto jacu masinu. Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
Singer Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Ori and the Blind Forest Jesi igrao? Daj neke utiske ako jesi...
Mil@n Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 2-2 odlicni mecevi za sada, uopste ceo plej of je igran u pet dobijenih. Unicorns of love, se probili kao autsajderi do velikog finala. Igraju sa jednim od najboljih evropskih timova koji je doziveo potpuno promenu rostera. Jbg overicu rezulat na kraju, pocinje basket. Ludilo meč, ali ludilo... Ovaj "novi" fnatic je najjača ekipa likova koji su ikad činili jedan e team, huni i ekipa
Mil@n Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 fnatic dobio u petoj, nisam hteo da kažem, reko možda nećeš spoiler. Odigrano perfektno iako su ih u 4oj UOL UNIŠTILI.
Aleksandar88 Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 E jbg, mada volim i jedne i druge. Četvrtu sam gledao.
Skyhighatrist Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Jesi igrao? Daj neke utiske ako jesi... Ne stižem na forum jbt, ne znam šta ima novo u svetu i kod nas... Limbo u tehnikoloru. 2D hop-skoč-puc-bež platforma, sa do jaja grafikom i atmosferom... Igramo svi u kući, na tri kompa
189- Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 gledao sam juce negreanua malo. kakav je to car od coveka. pritom me poker vise ni ne interesuje toliko. covek je zaradio oko 50k $ za par sati ;D btw, mogao bi neko da otvori temu za twitch i da se tu diskutuje o likovima koje pratimo
Singer Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 otvori brate :D ja se nešto razmahao poslednja dva dana pa moram malo ispod radara
Recommended Posts