iDemo Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Gledajuci "logiku" sa iTune muzikom - je@ali smo cvorka - a opet - gledajuci koliko ima naroda koji bi to da tera i da igra - zasto da ne - mis'im ono - udri dushmanina i taj rad.
Singer Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 ne znam dal ste videli novi Mortal Kombat X i u njemu sve fatalitije (po dva komada) za svakog junaka?? ono je novi nivo brutalnosti u fajterskim igricama ne mogu sa posla da vam kačim link al ga lako možete naći tražeći All Mortal Kombat X Fatalities (MKX)
*edited by mod Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Plus ako ne umes da lomis prste mozes da kupis packove koji omogucavaju 5 do 30 fatalitija izvedenih na laksi nacin.
renne Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Evo ja upravo skinuo 32 giga pa da vidim na šta liči
189- Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 nisam video da ima posebne teme za poker pa cu staviti ovde http://www.twitch.tv/dnegspoker/ negreanu napravio twitch profil i tu ce streamovati kako igra poker. moze biti zanimljivo za one koje prate texas holdem
Aleksandar88 Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Imamo temu za poker negde, ali neka. Verovatno ga je nagovorio Džejson Samervil, koji je mega car i strimuje već par meseci.
Singer Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 (edited) koliko sam video njegov kanal je ubedljivo najposećeniji Edited April 15, 2015 by Singer
189- Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 gledao sam summervilea pre neki dan. zanimljiv je. imao je i neke anegdote sa negreanuom.
Calavera Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 (edited) Istina je, kad se taj izvanredni prvi utisak Bioshock: Infinitea malo slegne, na videlo isplivaju i neke manje lepe stvari... - Prvi Bioshock je (izmedju ostalog) bio odlican u stvaranju napetosti kod igraca time sto ga je terao da stedi svaki metak i pamti raspored health packova na nivoima da bi se posle kakve teze borbe vratio po iste. Dobro, to jeste trajalo samo tih prvih nekoliko sati dok igrac ne dodje do nekih ozbiljnijih novaca, a i taj stimung je svakako vise pristajao teskobnom hororu Rapturea nego razdraganom steampunku Kolumbije, ali Infinite od samog pocetka igracu daje previse materijala. Posle svakog skirmisha s neprijateljima je dovoljno procunjati po blizoj okolini i eto healtha, soli i para u izobilju. To naravno implicira da igra ni na hardu nije neki izazov, sto dalje implicira™ da se mi koji uzivamo u mazohizmu necemo previse zabaviti s te strane... - Magija (vigora) ima svega desetak, a opet se vecina koristi na potpuno isti nacin, desni klik za napad + drzanje za postavljanje zamke, skroz bezveze. Nije cudo sto je prvi vigor koji se igracu daje na raspolaganje Possession, sumnjam da ima nekoga ko je ovo igrao a da se nije drzao istog do samog kraja igre. - Elizabeth je skroz kul i lepo je od nje sto u borbi ne samo da ne smeta nego mi tu i tamo i dobacuje municiju, ali nisam bas siguran da je najbolji NPC u igrama kao sto onoliki ljudi tvrde. Moguce da je do mojih preteranih ocekivanja, s obzirom da ne mogu da kazem da mi nesto kod nje zapravo smeta. Eto, mozda to sto joj je glava disproporcionalna s ostatkom tela, jeste to namerno tako napravljeno ali opet... rusi imerziju, jebiga, mada sam se navikao posle nekog vremena. A sve to naravno nimalo ne oduzima od carstva game designa kakvo je Kolumbija, niti od kvalitetnog napucavanja, pristojne price i sjajnog audio dela, tj. voice actinga, soundtracka, zvukova oruzja i zvucnih efekata uopste. To cesto zna da bude zadnja rupa na svirali, a ovde je mnogo kvalitetno odradjeno. Overall utisak je vise nego pozitivan! Edited April 17, 2015 by Calavera
katamaran Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Graficka mi je slicna onoj sto je preporucuju za GTA V http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1308&game=Grand%20Theft%20Auto%20V http://gpuboss.com/gpus/Radeon-HD-7870-vs-Radeon-HD-7790 Jedino me zeza samo 4 giga rama.
Аврам Гојић Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 (edited) Izgleda da je mnooooogo bolje optimizovana nego cetvorka. Videcu nocas na cemu sam, mada gledam na jucubu kako tip igra sa 30fps na slabijem sistemu od mog, ako je to moguce (moj sistmn je dual core G860, HD 770, 8GB), Ali da, leglo bi ti jos RAM-a. edit: procitaj ovo. lol can't believe this game works on my old e5300 dual core 2.6 ghz, and my amd hd 6570 2gb on low-med settings.. and 3 GB RAM! performance is almost as same as max payne 3, totally playable with graphics almost same as ps3 version, even better i think. the fps is like 20-30, never drop from 20, but it feels smooth like the ps3 version, i love this game, rockstar not dissapointing me this time ,unlike gta 4. hahahaha finally i dont waste my money on pc game!!!!!! ! Edited April 18, 2015 by Грешни Василије
katamaran Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Isprepadao me jedan post na 9gag-u pa sam otisao da pogledam requirements When it took me 36 hrs to download GTA V, and then I realised that my PC isn't good enough to play it Uopste mi ne deluje nesto svemirski zahtevna.
Calavera Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 (edited) Svaka im cast na optimizaciji, ovo cu izgleda i ja moci na mediumu. Ako je to bio razlog za onoliko probijanje rokova, podrzavam!!! Edited April 18, 2015 by Calavera
Mil@n Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Ja skinuo neki torrent od 62gb al vidim da već postoji neki drugi... Ima li smisla ovako rano skidati ili treba sačekati da se pojavi neka stable verzija?
Recommended Posts