Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

jel može neko da mi razčivija Minecraft i sveopštu popularnost kod igrača? Nismo li se borili za igrice u što realnijem envajormentu™, stavljali procesore i kulere na grafičke karte kako bismo dobili sve one odsjaje i prelamanja?

u čemu je fora? hipster pobediJo?

pitao ja mog malog kumčeta što se svi pale ko blesavi. kaže istražuješ, praviš i otkrivaš. pa mi smo to radili isto tako na VGA 256 boja i 286 procesorima igrajući Wolfenstain!!! :o

zvanično nemam kapacitet da ukačim Minecraft, priznajem.

Posted (edited)

zvanično nemam kapacitet da ukačim Minecraft, priznajem.

Bil Gejts ima, pa ga je platio 2.500.000.000$...

Imam ortaka pika malo lol malo dotu, počeo minecraft i zapostavio sve ostalo pa i život. Ima neka caka, bem li ga... Ali nije ništa čudno, samo potvrda onoga što se poodavno zna: igrivost nema cenu. Sve ostalo su nebitni faktori, ako igra nema igrivost, džaba sve.

Edited by Glas RazumaN
Posted

Želim da pozdravim sve u studiju i da kažem da je Borderlands 2 jedna od najboljih igara, like, ever.

ух добро ме подсети да кренем pre-sequel

Posted

Мајнкрафт је Лего ове генерације.

Posted

Želim da pozdravim sve u studiju i da kažem da je Borderlands 2 jedna od najboljih igara, like, ever.

mene smorilo. na pocetku bilo zabavno, ali kasnije postaje repetitivno i fajtovi su prilicno ziljavi.

Posted (edited)

Dje igraš Borderlands 2 Vaso, tj. na kojoj platformi?

A za Minecraft, Prslin lepo reče, to je Lego ove generacije. I ma koliko mrzeo termin "igrivost" (da parafraziram icycalma, what the fuck is "gameplay"? does a book have a good "bookread"? or a movie a good "filmwatch?") kapiram i šta Glas hoće da kaže, Minecraft je esencija sandboxa, uz taman malo dodatog "dirigovanog" sadržaja, čisto da eto bude i toga, ali u suštini Minecraft je golema i upijajuća, nepatvorena sloboda igranja. Dakle, mnogo više "play" nego "game", jer daje ti slobodu da radiš šta hoćeš, da kreiraš ne samo svoju priču nego i svoj svet i tako da stvaraš sećanja jednako validna, pa ponegde čak i validnija od onoga što ti se događa u sivom svakodnevnom životu. Zato klinci odlepljuju na njega i zato takva igra nema rok trajanja, nezavisna je od bilo kakvih hardverskih, pa čak i konceptualnih tj. paradigmatskih promena u mediju video igara.

E sad što sam ja previše mator za to, jebiga. Mnogo mi krivo što nemam vremena ni živaca više za takve akcije, najviše što sam dobacio s takvim sandboxy slatkim igrama je Little Big Planet, pa vi vidite koliko je to daleko - a i to uglavnom jer smo mogli da igramo navareni u četvoro na mom PS3.

Edited by Ariel
Posted

PC. Skinuo sam GOTY izdanje, with all the trimmings.

duh Borderlandsa me podseća na Diablo. Ubijaj skupljaj ubijaj skupljaj, a stvarno je dobra ta raznolikost oružja, budi kolekcionarski žar.

Posted

Kada kažem igrivost mislim na to koliko je igra igriva - tj koliko te privuče za sebe, koliko te čini zavisnim... Msm da je to definitivna kategorija u svetu igara, sad, igrivost, neko drugo ime, nije da je bitno...

Posted (edited)

Dobar je Borderlands. Prvi sam odradio 1750/1750* na Xboxu. Dvojka je super. Ima n puta bolju pricu i fazone, ali vec sam se bio psihicki istrosio na kecu, tako da sam ovaj samo odradio radi price.

* Da, i onaj gde moras da igras s nekim ko je igrao sa Gearbox timom.

Edited by Verterdegete
Posted

meni sa tih playstationa i slicnih konzola jedino fudbal da se igra. za sve ostalo komp.

Ти вероватно тај став засниваш на навици. У ствари зависи од тога да ли је игра оригинално прављена за конзолу или за комп. ГТА је од једног тренутка типична конзолашка, WoW је наравно за комп. Има и изненађење попут Диабла који је прављен за конзоле па пребачен на компове, али у овој последњој верзији обрће пун круг и засијава на конзолама.

Posted

Poteraste i mene, da se vratim Morrowindu. :lolol:

Imam sejv star par meseci, sa "sveze predjenom" glavnom pricom. Upravo istrazujem Solstheim. Malo sam previse mocan, sa Sunderom, gotovo da mi i ne trebaju Conjuration spells(Dremora, Atronach, moja omiljena-Winged Twilight).

Posted

Uvek konzola. Sad mi je zao sto sam je prodao. Zavalis se tri metra od ekrana; legnes/sednes u fotelju i uzivas. Nema naprezanja ociju, oziljaka po podlakticama, system reuirementsa, kupovanja nove graficke, apdejtovanja drajvera... Samo se opustis i igras.

Posted

Kakva ste zakerala. :lolol:

Ne moze se zivom coveku ugoditi. GOTY verzija, sa pomenutih par modova je i dalje jedna od najboljih stvari za igru. -_-

+1

Ja probao jednom sa tim graphic overhaulom i batalio. Svaka njima cast na svim detaljima ali sa toliko sminke mi se potpuno promeni atmosfera u igri, osecam se ko da sam krenuo na piknik a ne u krvav boj sa Dagoth Urom.

Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2

Pa tu je problem, ne mogu gejmeri (mada svaka čast na trudu) da budu dizajneri igre, u tom overhaulu su ubacili neke detalje u kuće koji su mi bili totalno amaterski i uopšte igra mi više nije bila to, a sad da je grafika u samoj igri zastarela jeste, ali pravljena je tad kad je pravljena i ne treba je dirati, ko hoće teksture eno ga Skajrim.