Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

realno treba ti pola godine - godinu dana da shvatis sve. jedino ako si talenat za igru pa mozes ranije skontati sta i kako funkcionise.

da budemo realni, dota2 je cancer

Posted

Nedavno sam pročitao stripsku verziju romana Sanjaju li androidi električne ovce, na osnovu koje je rađen istrebljivač. Slike su iz nelinearne avanture sa više završetaka. Vi ste lik koji je takođe blade runner a vaši doživljaji se odigravaju paralelno sa onima iz filma. Muzika je fantastična.

blade%20runner.jpg?download=1

blade%20runner2.jpg?download=1

bladerunner3.jpg?download=1

bladerunner4.jpg?download=1

bladerunner5.jpg?download=1

Posted

Ja se vratio Enemy Terrirory-ju. A vremena malo. :(

Posted

dajte neku simple, igrivu i zaraznu igricu za dvoje. može sport, može old skul, platforma,... samo da je simple i zabavno.
btw PES 2014 je govno, probao pre neki dn 2013 (nisam igrao PES sto godina) i mnogo je bolja fuca

Posted (edited)

Maheem, kako ti imas tu slicicu na potpisu?

Edited by Verterdegete
Posted (edited)

Maheem, kako ti imas tu slicicu na potpisu?

našao na funkysoulsu pa metnuo u potpis adresu sličke u uglaste zagrade kao kad stavljaš sliku u post

Edited by maheem
Posted

Pro Tip: Klik gore na username, pa na My Settings, pa levo na Ignore Preferences, i onda štikla za "ignore all signatures when reading topics and personal messages" Nema na čemu -_-

Nema veze sa Maheemom, nemam pojma šta čovek ima u potpisu, ali generalno je mnogo lakše skrolovati kad ti ne iskaču konstantno nečiji omiljeni citati i kriptični kreativni izbljuvci, a kamoli ničim izazvane slike.

/OT

Posted

Pro Tip: Klik gore na username, pa na My Settings, pa levo na Ignore Preferences, i onda štikla za "ignore all signatures when reading topics and personal messages" Nema na čemu -_-

Nema veze sa Maheemom, nemam pojma šta čovek ima u potpisu, ali generalno je mnogo lakše skrolovati kad ti ne iskaču konstantno nečiji omiljeni citati i kriptični kreativni izbljuvci, a kamoli ničim izazvane slike.

/OT

+1000000000

Posted

dajte neku simple, igrivu i zaraznu igricu za dvoje. može sport, može old skul, platforma,... samo da je simple i zabavno.

btw PES 2014 je govno, probao pre neki dn 2013 (nisam igrao PES sto godina) i mnogo je bolja fuca

Worms-Revolution-logo.jpg

Posted

to care  :0.6: 
već sam počeo da tražim neke starudije al crvića se nisam setio. još su ovi neki novi :tobre: btw skinuo nintendo64 emulator sa nekim igricama, sutra proba

Posted

Probaj i Pocket tanks deluxe, zaraza na 30 Mb.

Posted

Fifa je duplo bolja.

Posted

Ja se vratio starim vrednostima. Igram Arcanum, uz istovremenu retrospektivu Tomb Raider serijala. Trenutno je aktuelan treci deo. To mi je bila prva psx igra, pa mi je i omiljeni deo serijala.

Posted

Fifa je duplo bolja.

a tek za novu kažu da je zakon, čeka se lekić za istu 

Posted (edited)

Probaj i Pocket tanks deluxe, zaraza na 30 Mb.

Ovo zaraza na 30mb me podseti na ona dva majmuna sto stoje po zgradama i gadjaju se bananama a posle pogledam sta je Pocket tanks kad ono kopija toga :)

55 KB

Edited by katamaran