Miljenko Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 Igram prvi Dark Souls. Smorise me Bell Gargoyles. ni sam ne znam, koliko sam puta video, cuveni natpis-you died. Vidi se da nisam specijalista za akcione RPG igre. <_<
Zli Gli Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 Ja igram preko Android telefona neke Real table tennis i Tennis 3D ili kako vec se zove, obe od firme Giraffe Games. Jako zarazne obe igrice.
Weenie Pooh Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Nekako je proletelo ispod radara da je World of Darkness MMO otkazan. Guardian objavio veoma zanimljiv clanak o desavanjima u CCPu i razlozima otkazivanja: http://www.theguardian.com/technology/2014/jun/05/world-of-darkness-the-inside-story-mmo-ccp-white-wolf Disorganizacija na stranu, ali koliko stvarno ima zainteresovanih za WoD MMO? To je priilčno nemilosrdno izrabljen setting kome bi bio potreban ozbiljan facelift - a čak i tako nisam siguran da bi mogli da računaju na mass appeal kom se svaki MMO nada. Mislim, meni je WoD bio super ali uvek je bio niche product čak i u poređenju sa drugim P&P zajebancijama; nisam siguran koliko bi izdržao tranziciju u ovu formu. OK, uvek ima emo-goth dece koja će se ložiti na vampire, ali... sumnjam da ih ima baš toliko mnogo da bi se isplatilo. Poređenja radi, ovih dana dosta gledam/čitam kako Wildstar funkcioniše - WoW In Spaaace, sa dosta šareniša i humora i akcije. To je otprilike jedan kroz World of Darkness.
Verterdegete Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 (edited) V:TM jeste izrabljen setting, ali samo gledajuci muzu kroz P&P. Ljudi koji su van te price za V:TM znaju preko Bloodlinesa, koji ima status sveca medju RPGovima. Tako da u toj ekipi sigurno ima zainteresovanih. Ali ipak sto je najvaznije, u core MMO zajednici hype oko WoDa nije bio vezan za IP, vec za formulu na kojoj je trebao da bude izgradjen gejmplej. WoD je trebao da bude sandbox sa orijentacijom na politicke peripetije i PvP. Edited June 8, 2014 by Verterdegete
Weenie Pooh Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Bloodlines takođe ima status igre koju su osakatili produkcijski konflikti, sukobi na relaciji management-design-testing, guranje nezavršenog proizvoda na silu... tako da, možda ni ovo sa CCP nije slučajno, možda je IP uklet!Ne može neki gameplay gimmick da bude be-all end-all kojim ćeš da prodaš igru, posebno ako je razvijaš 10 godina. Ko ti garantuje da dok ti ne završiš, šest drugih MMO neće imati isti taj feature za koji si se ti nadao da će obezbediti prodaju? Ljudima ipak mora nekako da se proda setting, generalna atmosfera igre, a ubeđen sam da bi u World of Darkness slučaju to jako teško išlo. P&P ekipa je omatorila i prešla na druge stvari - neki se dali u politiku, štaviše - dok će casual gamera teško da se primi dovoljan broj na neka vampirska emo sranja da bi se opravdala ulaganja.
Verterdegete Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 (edited) Au, brate. Sta bi tek bilo kad bi to ovde za nekog procurelo. Kurir jebote. Edited June 8, 2014 by Verterdegete
Miljenko Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 VTM Bloodlines je i sada, jedna od najboljih RPG igara(sa fan pecevima naravno). Da su ovo priveli kraju, to bi bio prvi MMO, kome bih dao sansu, nakon dosta vremena.
Weenie Pooh Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Eh, da je procurelo za nekog ovde da LARPuje po Beogradu kao Dark Lord Chazz Darling, bar bih znao za koga da glasam...
Dionysos Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 ууу скандал јеботе... зајебано је то остављање трага на нету за будуће генерације, ако ово буде мерило подобности једино ће ултра досадни ликови који се ни са чим нису у младости занимали бити подобни за бављење политиком... једино криминално у тој причи је овај рекламни спот, отприлике изгледа као нешто што бих очекивао да видим на ониону или, шта знам, саут парку
Weenie Pooh Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Eh, pa takvi spotovi su njima standard - ja sam čovek iz naroda, sa jednom rukom na Bibliji a drugom na pištolju, i kunem vam se da ću počistiti govna vašingtonska... Ali ne znam na osnovu čega je očekivao da će mu stranačke kolege oprostiti ružnu prošlost. LARP je realno zreo za ismevanje na svim nivoima društva, zašto bi baš republican primaries bili izuzetak? Nego eto, da je lepo postojao WOD MMO u njegovo vreme, mogao bi da kanališe svoje fantazije tamo kao Francis Underwood u House of Cards, a ne uživo :)
Dionysos Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 (edited) LARP je realno zreo za ismevanje na svim nivoima društva, zašto bi baš republican primaries bili izuzetak? то стоји, али ми безвезе да се неко дискредитује глупостима са којима се бавио кад је био млађи (претпостављам барем да није више у том фазону)... тј. није битно колико је компетентан, овим је завршио каријеру (како је наговестио овај јутјубаџија) а и тај коментар младотурака као не замерам ја ништа, али како хришћанин па вампир, у земљи у којој постоји нпр. ноћ вештица се чудимо како се то хришћанин може маскирати у вампира, божмепрости Edited June 8, 2014 by Dionysos
*edited by mod Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 mali on na vas off. stick of truth je igrica koja me je vratila za kompjuterske igrice posle duzeg vremena. stvarno vrhunski odradjeno.
Weenie Pooh Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Pa realno nije uopšte bitno da li se i dalje oblači u vampire ili su gresi mladosti u pitanju - njegov hobi, njegova privatna stvar. Ali trebalo je da zna da stvari ne funkcionišu tako u politici, i da ne postoji ni promil šanse da ti nešto tako neće iskopati u biografiji i razvlačiti po TV-u. Još posle kao neko treba da glasa za tebe... Ili se igraš vampir ili se igraš kongresmena, ali ne može i jedno i drugo. A TYT redovno komentarišu iz tog podjebavačkog pravca, kad god se likovi koji se kunu u family values zateknu u hotelskoj sobi sa tri prostitutke, šest patuljaka, jednom mazgom i pola kile kokaina :D Mada realno, ovo i nije baš hipokrizija. Prilično sam siguran da u Bibliji ne piše ništa konkretno protiv vampira.
Dionysos Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Ali trebalo je da zna da stvari ne funkcionišu tako u politici, i da ne postoji ni promil šanse da ti nešto tako neće iskopati u biografiji i razvlačiti po TV-u. Još posle kao neko treba da glasa za tebe... Ili se igraš vampir ili se igraš kongresmena, ali ne može i jedno i drugo. али то подразумева да знаш шта ћеш бити кад порастеш, хоћу рећи, слажем се да кад је улазио у политику морао је знати да ће му то ископати, али просто ми делује нефер да особу тако нешто прогони кроз живот и професионалну каријеру, било да је политика или било шта друго у питању, пре свега јер је прилично безазлна занимација, нешто од чега поцрвениш кад неко открије, али није као да је плагирао докторат, рецимо .. осим ако се не испостави да су се бавили неким хардкор вампир стварима :D
Recommended Posts