Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted
zar autopilot koga navode sa aerodroma i ovako ne obavlja taj posao, piloti su tu ako tehnika zakaže :unsure:
nema autopilot nista sa aerodromom dok se ne udje u zonu sletanja. autopilot programira posada aviona u skladu sa planom leta I to je jako slozen postupak. a potpuno automatizovani autoland je jos uvek relativna retkost.Sent from my Next7P12 using Tapatalk 2
Posted

Da li su slicne igre Medieval 2 Total War i Crusader Kings 2? i koja je bolja, zanimljivija, teza

Posted

TW je fokusiran na vojsku, a CK2 ima vise politickih elemenata i generalno je dosta teza od TW-a koji fanovi strateskih igara ponekad zovu glorified arkadnom igrom. Zavisi sta ti vise lezi.

Posted

Potvrđujem da potpuni laik može da podigne avion, leti i spusti ga uz odgovarajuću tehničku podršku. Kućni prijatelj je sada penzionisani pilot Adrie a ceo događaj se odigravao u ranu jesen 1996. godine. Došao u posetu i doneo sa sobom stare Jeppersen mape. Uz njegovu pomoć, ja sam mogao da uzletim, pratim proceduru i uspešno sletim sa Cesnom 182, korišten je Flight Simulator 5.1. Napomena: do tog trenutka mi je to bila misaona imenica da izvedem.

Posted
z10989003Q,Deadlight.jpgSkinuo i prešao kraj nije mnogo dugačka al mi se baš svidela.
Posted

ja trenutno igram NFS MW, odlična zabava uz super grafiku

Posted

Ja poceo FarCry 3... Jos ne znam sta da kazem...

Posted

Ja se igram trenutno sa apache cassandrom i hadoopom i ni ja ne znam šta bih rekao za sada osim da je grafika sranje.

Posted (edited)

Pusti grafiku kakav je gejmplej?

Edited by Moća
Posted

Single player, ideš ideš ideš, a dok ideš pucaš pucaš pucaš.

Posted
Single player, ideš ideš ideš, a dok ideš pucaš pucaš pucaš.
A gremlini svugde okolo, samo iskaču...Mrzim takve igrice... :(
Posted
A gremlini svugde okolo, samo iskaču...Mrzim takve igrice... :(
Pod pucanjem više mislim na saradnike, koji pretvaraju igru u loš multiplejer. Ono, taman sastaviš na ovome projekat koji sve zajedno lepo ujedini - osgi, cdo, emf store, xcore, birt, xtext, xtend, drools, jpa, oracle.... da sve radi, kad se pojavi proćelava glava na vratima kancelarije "samo da nešto pita". Ama nabijem te na "bitemporale datenhistorisierung". Headshot!
Posted
da sve radi, kad se pojavi proćelava glava na vratima kancelarije "samo da nešto pita". Ama nabijem te na "bitemporale datenhistorisierung". Headshot!
:D
Posted (edited)

Prvi deo Age of Pirates, Caribbean Tales je bio solidna igra. Silni bagovi su ipak kvarili utisak, pa je nisam priveo kraju.Sinoć se setih nje, pa rekoh da potražim neki patch i vidim kako izgleda doradjena varijanta.Poslednji patch je 1.5, njega sam lako našao.Da bih ga uspešno instalirao, trebala mi je 1.41 ili 1.42 verzija. Na kraju, posle sat-dva, nadjoh 1.42.Najvažnija promena je vezana za stabilnost igre. Nije se desilo nijedno ispadanje, što je ranije baš išlo na nerve. Interfejs je malo doradjen, naročito deo vezan za upravljanje kolonijom.Za sada je prava milina igrati je. Videću da li su sanirali bagove, koji se javljaju na kasnijim nivoima( posle desetog), a vezani su za questove.Sid Meier's Pirates je dobar, ali ume da dosadi. Ovde možeš biti i trgovac, ako ne želiš da se boriš. Prevoženje putnika, čuvanje drugih brodova, takodje su dobar izvor zarade.Sam lik, kao u svakoj rpg igri, ima odredjen set skilova, odnosno dodatnih sposobnosti(perkova).Mogu se unajmiti oficiri, treba iskontrolisati moral posade...Igra koja je izbačena na tržište, bila je nedovršena. Sa pečevima je to kvalitetan i pre svega zabavan naslov.

Edited by Miljenko