Calavera Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 (edited) Vice City je svakako najbolji GTA iz tih vremena, ni ja nisam igrao cetvorku. Taj feeling Miamija osamdesetih je savrsen. Edited May 4, 2012 by Calavera
Mil@n Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Ja znam da sam zahvaljujući GTA IV i lan opciji pokupio solidan novac od lokalnih osnovaca u igraonici. :D
JozoMujica Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 jebo te gta4!raduj se uspesima ppp sporta!:lolol:Nego,jebo vas Vice City, upravo ga vučem sa torenta, a imam posla ovih dana...
salerokada Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Meni je IV bio pomalo smoran, +1 Jedva sam ga završio.Apsolutno te ne motiviše da radiš sporedne zadatke. Smore te ortaci i ribe koji te stalno zovu da se socijalizuješ sa njima. Trke su apsolutno nezanimljive. Vožnja helikopterom isto.
Kelt Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 jebo vas Vice City, upravo ga vučem sa torenta, a imam posla ovih dana...nikad nisam stigao dalje od one misije kada treba se helikopterom postavlja ona burad Četvorka mi je zanimljiva ali se vuče kao puž na najslabijoj grafici
189- Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 nikad nisam stigao dalje od one misije kada treba se helikopterom postavlja ona burad Četvorka mi je zanimljiva ali se vuče kao puž na najslabijoj graficija sam to presao na vajs sitiju ali na san andreasu nisam mogao proci ono sa vozom (tacnije presao sam tu misiju ali posle 150. pokusaja), kao i onu misiju kad vozis neku igracku (isti helikopter-kurac-palac fazon...). meni je san andreas bio bolji od vajs sitija...a III sam igrao malo...IV nema sanse da igram zbog loseg kompa.jebite se sad mi se bas igra GTA..
salerokada Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Za vas sa slabijim kompovima predlažem jednu malo stariju igru: Call of cthulhu, dark corners of the earthNe znam da li je ranije ovde bilo reči o njoj. Nije mnogo poznata, ali je genijalna, možda najbolja igra koju sam ikada igrao.Wiki System requirementsWindowsOS: Windows XP/2000Processor: Pentium 3 800MhzMemory: 128MB RAMGraphics: DirectX 9.0 3D compliant video cardHard Drive: 2.0 GBSound: DirectX 8.1 compatible. It was one of the five games nominated by GameSpot for the title of Most Surprisingly Good Game of 2005, with a comment: "After a development cycle that was nearing infinity, it's hard to imagine a world where this H.P. Lovecraft-based horror game turned out all right. Luckily for us, we don't have to imagine it."[20]In 2010, 1UP.com featured it on the list of Top 5 Game Worlds Where Insanity Is The Entire Point.[21] In 2011, PC Gamer ranked it as 87th on the list of the 100 best PC games of all time.[22] The Daily Telegraph rated it as the second scariest game "you've never played", behind Amnesia: The Dark Descent.[23]
čekmeže Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Igram Panzer General Forever što je bigvlada ovde postavio i manje više izgustiram sve što me je interesovalo i tek jutros vidim da u osnovnom prozoru ima klizač sa strane....još 8sam igrica
maheem Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 koja tri, znam samo za vice city i san andreas (jel taj bese sa onim crnackim i latino bandama?)?nisam nikada igrao GTA koliko se razlikuje od Drivera? šta je bolje?
BOOGIEMAN Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 ja sam igrao samo 2D Grand Theft Avtove (kec i dvojku), probao sam Vice City i onaj posle njega, (po jedno popodne svaki) ali mi ta dimenzija viska samo kvari svaku draz igre.+ radio stanice u GTA2 su cista genijalstina: http://www.youtube.com/watch?v=UXEkPbys_xk...trenutno navijam da ovaj dolazeci Retro City Rampage bude makar upola dobar kao GTA dvojkahttp://www.youtube.com/watch?v=_6sMr-qKmD4
salerokada Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 nisam nikada igrao GTA Slično je Driver-u, samo što je vožnja manje bitna, a mnogo više su bitne misije/zadaci, podzadaci...A osim auta/motora voziš i glisere i helikoptere.
Calavera Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 (edited) Ja sam igrao Driver 2, jeste da ga se slabo secam ali znam da je GTA 3 bio bolji u svemu! O Vice Citiju i u manjoj meri San Andreasu da i ne pricam... ^_^ Edited May 6, 2012 by Calavera
maheem Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 hvala.onda ću da čekiram. nisam do sada jer mi se na osnovu izgleda igre, ambijenta i automobila više sviđao Driver.
S.L. Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Jel beše danas magičan datum za Diablo 3?Javite utiske, ako ima nekoga da igra :)Error 37
Recommended Posts