Jump to content
IGNORED

Internet kupovina

Alphons

Recommended Posts

Posted
Just now, kud u maglu Simoviću said:

32C92099-7853-4EB1-9C6A-08528F6402EA.thumb.jpeg.386c78117080c4f91d20321e6fe62b91.jpeg

kad kliknem na pošiljaoca mejla dobijem ovo

:lolol:

Sve bolje od boljeg.

A i tekst poruke, sa naplatama pakistanske poste po domacinstvu :huh:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Frank Pembleton

105

• kud u maglu Simoviću

88

• Moća

78

• goofs

61

Posted

poštar koji je zvonio jutros je uneo zabunu, msm ostavi račun, a ne i papirče za paket

wtf

Posted

[emoji38]ol:

Sve bolje od boljeg.

A i tekst poruke, sa naplatama pakistanske poste po domacinstvu :huh:
i meni domacinstvo unese momentalni nemir, tekst nije u duhu nasheg jezika, i opet, ni nash narod vishe nije bash.

udrugim vestima, kad mi aliekspres kaze da mi je paket stigao, a nije, jel odmah javljam da nije, ili neshto josh chekam (imam josh 7 dana da tihujem). aliekpres bi trebalo da nema dalje uvid kad poshiljka predje nashu granicu? ili kako?

sent from bubamoto

Posted

zvalo iz poshte, po telefonu, da kaze da je stigao aliekspres :blink:

sent from bubamoto

Posted

Pa što te to čudi? Mislim da se na AE redovno ostavlja telefon. Tj imaš ga u profilu.

Posted

Al nisu zvali do sad, a sad redovno. Jednom su me i zvali da me ppdsete da ako ne dodjem do sutra da će da vrate nazad. Pozdravljam modernizaciju.

Posted

Verovatno da bi smanjili broj vraćenih paketa. Možda ima veze sa onom frkm oko poskupljenja poštarina.

Uzgred, mene fb redovno obaveštava da mjesta moj poštar lajkovao ali ekspres stranicu :lol:

Posted

Ako saljem nekome paket/poklon u Srbiju, do kog iznosa vrednosti paketa se ne naplacuje carina?

Posted

Za BiH je prije par god bilo do 50€, tad je i za Srbiju bilo isto, rece mi pokojni prijatelj carinik. Takodje mi je rekao da u praksi pustaju do 100€. Ne znam da li se mnogo promijenilo u proteklih godinu-dvije.

• Hvala 1
  • 1 month later...
Posted

Ima li goreg ecommerca od LCW?

Imaju ok stvari i povoljni su, ali na sajtu ništa ne radi kako bi trebalo.

Selekcija boja i veličina, filtriranje proizvoda, kategorije… ma užas živi.

Naručio nešto još prošle nedelje, i dalje nema obaveštenja da je poslato, na sajtu stoji status da je na čekanju, a meni treba narednih dana ili mi ne treba uopšte.

Našao i formu za upit na koji niko me odgovara, telefon izgleda nemaju. 

O braćo Turci… :isuse:

Na ženskom forumu kažu da zna samo tako da dodje, bez obaveštenja da je poslato i promene statusa, pa me to teši.

Posted

Nudimo besplatnu dostavu za sve onlajn narudžbe koje kupci preuzmu iz naših prodavnica.

Sportvision :D

• Haha 3
  • 1 month later...
Posted

Kakvi hohštapleri su ovi kudaukupovinu.rs...naručio bežične slušalice stigle su samo slušalice, bez kutije, punjača, ičega....kao da ih je neko izvadio iz ušiju i turio u kesu.

Zvao sam ih ali sam bio knap sa vremenom, uputili su me na reklamacije. Čekam da me sutra neko iznervira na poslu pa da se istresem na njima.

Posted
On 6.9.2021. at 21:40, čekmeže said:

Kakvi hohštapleri su ovi kudaukupovinu.rs...naručio bežične slušalice stigle su samo slušalice, bez kutije, punjača, ičega....kao da ih je neko izvadio iz ušiju i turio u kesu.

Zvao sam ih ali sam bio knap sa vremenom, uputili su me na reklamacije. Čekam da me sutra neko iznervira na poslu pa da se istresem na njima.

Pa ruku na srce i naručio si samo bežične slušalice, nisi naručio i kutiju, punjač.............:tongue: