July 28, 20204 yr Ima li ovde neko iz Kladova ili okoline zanima me ... iz Turnu severina,konkretno tehnika sa sajta emag.ro ? Edited July 28, 20204 yr by Hamlet Strašni
July 28, 20204 yr Pa lakse ces do Temisvara nego do Turnu severina ako si iz Bg-a.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
July 28, 20204 yr Iz Despotovca sam bliže mi je Kladovo .Tamo do Temišvara ima granica,verovatno lajt verzija,a ovde kao nekakav trajekt bez kontrole i provere Tako mi rekoše ali nikad nisam bio
July 28, 20204 yr Lele komsija znaci. U Temisvaru sam video i druge radnje sem emag mozda cak i bolje i u nekima postoji mogucnost povracaja pdv-a.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
July 29, 20204 yr Turnu Severin je bliži Despotovcu samo 5 kilometara u odnosu na Temišvar Ide se okolo naokolo,iskopani putevi sve kad se skupi brže se stigne Timisorou nego u Kladovo. O voj mi oca
July 29, 20204 yr pitah na igre, pa rekoh ajd i ovde. kakva su iskustva sa game centar ili neka preporuka online za ps4. placanje stranom karticom ili paypal a dostava na srpsku adresu, dakle neki domaci shop.
July 29, 20204 yr Ja sam uzimao ovde, svaki put je sve prošlo glatko - https://www.kupindo.com/Clan/Armando/SpisakPredmeta
August 4, 20204 yr JAvili iz UPS-a da sutra dobijam paket preko aks-a, dobili su juce moja dokumenta cifra koju mi rekla (10350 din) ispada bukvalno pdv+carina, tj 20% pa jos na to 10%, ne vidim da su dodali i tih 4-5000 din kao 'usluge spedicije', fala im
August 4, 20204 yr cisto sumnjam da nisu naplatili usluge spedicije. to im je najsladja/najlaksa lovica.
August 4, 20204 yr pa onda su obracunali manje pdv+carinu, sta znam na 280 evra racuna sam dobila da platim malo vise od 10000 din
August 5, 20204 yr 3 hours ago, morgana said: @InvisibleLight zasto kiki nije cijela u kadru? evo male šefice