Jump to content
IGNORED

PPPreferans

teacher

Recommended Posts

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bad music for bad people

37

• Quizmaster

35

• Кристофер Лумумбо

28

• dare...

26

Pa da, kad god pobedim u nekoj društvenoj igri više neće da se igraju sa mnom :rolleyes:Edit: Samo napred, još malo pa će nas biti za ligu.

Edited by Quizmaster

Ma, samo se šalim... Začikavam lošega iz jučerašnje partije ;) Možda dođu Paculla, Teacher i još neki, pa se održi još jedna pppartija.

Ma, samo se šalim... Začikavam lošega iz jučerašnje partije ;) Možda dođu Paculla, Teacher i još neki, pa se održi još jedna pppartija.
Uuuuuu... ala ce da pucaju kontre zbog ovoga angry.gif
nezgodno vreme za pref, ide fudbal, a kasnije počinje bejzbol. :(
Uuuuuu... ala ce da pucaju kontre zbog ovoga angry.gif
Bez četiri aduta ne pokušavaj :ss1:Edit: Treba imati i malo sreće, posebno kad su u pitanju kratke partije od 100 ili 150. Dovoljno je da kupiš dva-tri puta loše i posle je teško iščupati se. Edited by Quizmaster
ako bude toliko igraca mozda bude ppp-ovaca za 2 stola. ja sad odo'!

Uplasio sam se da ja nesto nisam zajebo. Jebiga...Znaci nema nista od partije veceras?

Opet pukao zverver <_< Mada, opasno je počela da me nervira partija. Pao sam dvaput na idiotsku kupovinu, a neki kibicer je tupio u beskraj sta se moglo, pri čemu skoro ništa nije bo u pravu.Edit: nisam igrao sa kojotom i bmfbp

Edited by Quizmaster