Аврам Гојић Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 O Fortuna da pustiš uz šta god hoćeš, može i slow-mo akciju đubretara ispred moje zgrade, i bilo bi da može da se rikne. It is known. Nije to neka posebna zasluga filma, a još manje režisera.Oprastam ti, jer ne znas sta zboris.
ToniAdams Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Oprastam ti, jer ne znas sta zboris.idi slusaj hevimetalsku patuljacku operu <_<
Аврам Гојић Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 idi slusaj hevimetalsku patuljacku operu <_<dojaja, evo idem
kim_philby Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 (edited) O Fortuna da pustiš uz šta god hoćeš, može i slow-mo akciju đubretara ispred moje zgrade, i bilo bi da može da se rikne. It is known. Nije to neka posebna zasluga filma, a još manje režisera.osim sto je boorman gotovo single-handedly vratio orffa u siru sferu javnog interesovanja.mislim ceo score trevora jonesa je savrsen. steta sto BM ne svraca ovde posto se film otvara vagnerom (zigfridova sahrana).znaci carl orff vs. enya. no contest IMHO. to je razlika u dimenziji ta dva filma. boorman je lud i pretenciozan ali kakav ces biti kada se vatas u kostaca sa takvim mitom. Edited July 19, 2011 by kim_philby
ToniAdams Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 jebiga, mislim da je suvisno pricati o koriscenju orfa u ekskaliburu, po meni jedan od najzajebanijih momenata, ono, da poslusas i pogledas i krenes u rat.debeli je pak bolji reziser.
kim_philby Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 jebiga, mislim da je suvisno pricati o koriscenju orfa u ekskaliburu, po meni jedan od najzajebanijih momenata, ono, da poslusas i pogledas i krenes u rat.debeli je pak bolji reziser.samo jedna poruka za debelog: squeal piggy squeal.http://www.youtube.com/watch?v=rR84ez1pvvc&feature=related
kim_philby Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 a steso se debeli ako ti je do znanjapa uspeh ne goji protivno rasirenom verovanju.
kim_philby Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 sto sam ja onda kako kakav morz?nisi ti debo samo imas krupne kosti.
Zabalujev Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Exkalibur sranje. Grozim se neautenticnih oklopa.
Recommended Posts