Jump to content

"The Hobbit" by Peter Jackson

Featured Replies

• Author
O Fortuna da pustiš uz šta god hoćeš, može i slow-mo akciju đubretara ispred moje zgrade, i bilo bi da može da se rikne. It is known. Nije to neka posebna zasluga filma, a još manje režisera.
Oprastam ti, jer ne znas sta zboris.
Oprastam ti, jer ne znas sta zboris.
idi slusaj hevimetalsku patuljacku operu <_<
  • Author
idi slusaj hevimetalsku patuljacku operu <_<
dojaja, evo idem
O Fortuna da pustiš uz šta god hoćeš, može i slow-mo akciju đubretara ispred moje zgrade, i bilo bi da može da se rikne. It is known. Nije to neka posebna zasluga filma, a još manje režisera.
osim sto je boorman gotovo single-handedly vratio orffa u siru sferu javnog interesovanja.mislim ceo score trevora jonesa je savrsen. steta sto BM ne svraca ovde posto se film otvara vagnerom (zigfridova sahrana).znaci carl orff vs. enya. no contest IMHO. to je razlika u dimenziji ta dva filma. boorman je lud i pretenciozan ali kakav ces biti kada se vatas u kostaca sa takvim mitom.

Edited by kim_philby

jebiga, mislim da je suvisno pricati o koriscenju orfa u ekskaliburu, po meni jedan od najzajebanijih momenata, ono, da poslusas i pogledas i krenes u rat.debeli je pak bolji reziser.

jebiga, mislim da je suvisno pricati o koriscenju orfa u ekskaliburu, po meni jedan od najzajebanijih momenata, ono, da poslusas i pogledas i krenes u rat.debeli je pak bolji reziser.
samo jedna poruka za debelog: squeal piggy squeal.http://www.youtube.com/watch?v=rR84ez1pvvc&feature=related

a steso se debeli ako ti je do znanja

a steso se debeli ako ti je do znanja
pa uspeh ne goji protivno rasirenom verovanju.

sto sam ja onda kako kakav morz?

sto sam ja onda kako kakav morz?
nisi ti debo samo imas krupne kosti.

:)volim te

• Author

povraca mi se od ovog foruma

povraca mi se od ovog foruma
volimo mi i tebe :wub:
volimo mi i tebe :wub:
+1 :wub:

Exkalibur sranje. Grozim se neautenticnih oklopa.