July 19, 201113 yr Author O Fortuna da pustiš uz šta god hoćeš, može i slow-mo akciju đubretara ispred moje zgrade, i bilo bi da može da se rikne. It is known. Nije to neka posebna zasluga filma, a još manje režisera.Oprastam ti, jer ne znas sta zboris.
July 19, 201113 yr O Fortuna da pustiš uz šta god hoćeš, može i slow-mo akciju đubretara ispred moje zgrade, i bilo bi da može da se rikne. It is known. Nije to neka posebna zasluga filma, a još manje režisera.osim sto je boorman gotovo single-handedly vratio orffa u siru sferu javnog interesovanja.mislim ceo score trevora jonesa je savrsen. steta sto BM ne svraca ovde posto se film otvara vagnerom (zigfridova sahrana).znaci carl orff vs. enya. no contest IMHO. to je razlika u dimenziji ta dva filma. boorman je lud i pretenciozan ali kakav ces biti kada se vatas u kostaca sa takvim mitom. Edited July 19, 201113 yr by kim_philby
July 19, 201113 yr jebiga, mislim da je suvisno pricati o koriscenju orfa u ekskaliburu, po meni jedan od najzajebanijih momenata, ono, da poslusas i pogledas i krenes u rat.debeli je pak bolji reziser.
July 19, 201113 yr jebiga, mislim da je suvisno pricati o koriscenju orfa u ekskaliburu, po meni jedan od najzajebanijih momenata, ono, da poslusas i pogledas i krenes u rat.debeli je pak bolji reziser.samo jedna poruka za debelog: squeal piggy squeal.http://www.youtube.com/watch?v=rR84ez1pvvc&feature=related
July 19, 201113 yr a steso se debeli ako ti je do znanjapa uspeh ne goji protivno rasirenom verovanju.