Weenie Pooh Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Svim srcem :D Svojevremeno je branio svoj prevod na Znak sagite forumu i bio neviđeno snooty prema čitaocima, objašnjavao kako njega taj fantasy žanr nikad nije ni zanimao ali eto zapalo mu, a lektor mu je rekao da je prevod fenomenalan.
Ariel Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 ahaha pa to je još jače... ali lik se preziva Pajvančić pa ja ne mogu hahahahah znam nezrelo je ali pahahaha
porucnik vasic Posted August 28, 2015 Author Posted August 28, 2015 Svim srcem :D Svojevremeno je branio svoj prevod na Znak sagite forumu i bio neviđeno snooty prema čitaocima, objašnjavao kako njega taj fantasy žanr nikad nije ni zanimao ali eto zapalo mu, a lektor mu je rekao da je prevod fenomenalan. Тај као да је самокритику као метод учио на ППП-у. -_-
Ivo Petović Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 (edited) Je l neko čitao istoriju Vesterosa? Zanimljivo štivo, naročito Egonovo osvajanje i kako je do njega došlo. Edited August 31, 2015 by Ivo Petović
Valk Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Da je preveo "džinovska lignja" isto bi bilo glupo, ali bi bar imalo malo smisla. U stvarnom svetu, džinovska lignja ima 10-15 metara i direktna je inspiracija za mitsko biće po imenu kraken. Džinovska sipa ima 50 cm i ne liči ni na šta.Zaprepastio bi se koliko ljudi misli da su sipa i lignja sinonimi.Inače, zbog "Zimovrela" i sl sam odustala od GOT-a na srpskom. Prosto, ne ide.
Weenie Pooh Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Ja sam dugo mislio da je sipa nešto kao meduza, jbg :( Ali ništa od toga nije kraken, jer je kraken mitsko biće.Ako je kraken "džinovska lignja", onda bi zmaj bio "krilati gušter koji bljuje vatru."(A ako je "džinovska sipa", onda bi zmaj bio "krilati jazavac koji bljuje vatru.")
Weenie Pooh Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 A još nismo ni pomenuli džinovske hobotnice.
Weenie Pooh Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 (edited) A ni džinovske zmajevite kornjegulje, realno najzajebanija podvodna stvorenja. Edit: Alternativni link do daleko manje impresivne slike <_< Edited August 31, 2015 by Weenie Pooh
Valk Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Ja sam dugo mislio da je sipa nešto kao meduza, jbg :( Ali ništa od toga nije kraken, jer je kraken mitsko biće. Ako je kraken "džinovska lignja", onda bi zmaj bio "krilati gušter koji bljuje vatru." (A ako je "džinovska sipa", onda bi zmaj bio "krilati jazavac koji bljuje vatru.") Pa nije zmaj gušter, to je T-rex.Od mickih morskih bića najzajebanija je Jormungandr, to je bar jasno.
Weenie Pooh Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Eh sad, pa mogao sam i ja da kažem Cthulhu ali mislio sam da pričamo o džinovskim varijantama načeg postojećeg.
ToniAdams Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Pa nije zmaj gušter, to je T-rex. Od mickih morskih bića najzajebanija je Jormungandr, to je bar jasno. ne znam sta ti je taj, al moze godzili samo da ide po burek i pljuge
porucnik vasic Posted September 20, 2015 Author Posted September 20, 2015 Данас Дебели слави 67-ми рођендан. Да би завршио цео еп треба да поживи барем још десетак година.
Nemanja Posrbica Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Koliko je vremena prošlo od kako sam pročitao poslednji napisani nastavak, zaboravio sam i koliko još delova treba da napiše. Jel postoji bilo kakva indicija da će naredni nastavak biti uskoro? 2016.?
porucnik vasic Posted September 21, 2015 Author Posted September 21, 2015 Koliko je vremena prošlo od kako sam pročitao poslednji napisani nastavak, zaboravio sam i koliko još delova treba da napiše. Jel postoji bilo kakva indicija da će naredni nastavak biti uskoro? 2016.? Најавили за 2016-ту.
Recommended Posts