Weenie Pooh Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Pa setila se Arije i Vinterfela i ne znam čega još iz detinjstva, ali neko nekad kaže da je prema Džonu uvek bila kao sažaljiva u stilu "jadan naš polubrat kopile". Indikativno je da i ova 2.0 teen verzija samoživi kreten, pošto ne uspeva da napravi očiglednu paralelu sa svojim trenutnim statusom i njegovim od pre par godina u WF. Na stranu to što u šoku od reči "bastard" odmah razneženo grli Lotora Bruna, LF-ovog bodigarda, a neki ljudi su ranije morali da dube na glavi i život da joj spasavaju samo da bi im otpevala pesmicu -_-
Cort0 Maltese Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Harry the Heir podsjeca na Roberta u mladim danima. Sansa ko Sansa. Cak mi i nije iritantna kao prije. Myranda Royce mi postaje jedan od drazih sporednih zenskih likova.
porucnik vasic Posted April 9, 2015 Author Posted April 9, 2015 Harry the Heir podsjeca na Roberta u mladim danima. Sansa ko Sansa. Cak mi i nije iritantna kao prije. Myranda Royce mi postaje jedan od drazih sporednih zenskih likova. Санса је временом постала један од занимљивијих ликова што се у овом досадном поглављу види тек на крају. Одличан контраст на сличну сцену са покојним садистом. Све остало...тјах. Sent from my iPhone using Tapatalk
Weenie Pooh Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Jaime stvarno sačuvaj bože, kao da je i sam iznenađen anime oklopom i oružjem :D Sansa kratke kose, otkud im ta ideja?
Cort0 Maltese Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Najbolji prikaz Tyriona ikad igdje. Kako bi ASOIAF bio bogovski anime.
Geo Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Uf, Tyrion odlican, Dzejmi katastrofa. Jedino malo ta bela kosa bode oci, mozda su pobornici teorije da je Targ ...
porucnik vasic Posted May 1, 2015 Author Posted May 1, 2015 Jedino malo ta bela kosa bode oci, mozda su pobornici teorije da je Targ ... Вероватно аниме фазон.
Aleksandar88 Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Kako bi ASOIAF bio bogovski anime. Sigurno bolji nego serija. Nego idi ti na anime temu pa tamo ostavi neku preporuku ako vec imas, nahvatala se paucina.
Cort0 Maltese Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Sigurno bolji nego serija. Nego idi ti na anime temu pa tamo ostavi neku preporuku ako vec imas, nahvatala se paucina. Jesam. :)
Geo Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Kupio laguninu enciklopediju vesterosa. Na prvo prelistavanje zadovoljan, posebno sto je cena dobro prilagodjena nasem standardu (1400 din sa clanskom karticom) ...
Moća Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 U petak je bila noc knjige pa je bio popust 40% ako kupis 4 i vise knjiga tako da me iznela 1080din.
Geo Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 U petak je bila noc knjige pa je bio popust 40% ako kupis 4 i vise knjiga tako da me iznela 1080din. Znam ... , nisam imao pojma da su je uopste i izdali, do juce kada je slucajno ugledah ...
Recommended Posts