Hippie Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 the tourist no commentradoznalos je i hipiku ubila nisi bas moro da me potsechas
Lancia Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 xaxa, bas ovako sam izgledao dok sam gledao film. btw, ne znam gde sam procitao, al kaze tip, ovaj reziser je valjda jedini uspeo da napravi Djonija ruznim.
Hippie Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Djoni je fakat sve vreme bijo pod uzasnim pritiskom njegove devojke Vanese, koja je besna zbog filma [zbog nje su odustali od pravih total and utter hot scena] i paparacija kojih je bilo previse tokom snimanja filma
*edited by mod Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Turistu valja gledati samo u bioskopu u pratnji osobe suprotnog pola sa povremenim bacanjem pogleda ka platnu. Tako super funkcionise jer je inace prilicno predvidiv i razvucen
gagorder Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 never let mi gotoliko loose endova na jednom mestu, da ne poverujes
gagorder Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 postapokaliptični oče naš. amin za glupost.e jes vala govno
ion Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Ja zaista ne shvatam zašto devojčice (35+) iz moje firme otkidaju na Lajanje na zvezde.Nit' ubedljive glume, nit' postoji radnja, nit' ima išta duhovito."Kolariću paniću", "Super deka" i "Aca poštar" su kudikamo intelegentnija ostvarenja od ovoga.0/10
Eraserhead Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Ja zaista ne shvatam zašto devojčice (35+) iz moje firme otkidaju na Lajanje na zvezde.Nit' ubedljive glume, nit' postoji radnja, nit' ima išta duhovito."Kolariću paniću", "Super deka" i "Aca poštar" su kudikamo intelegentnija ostvarenja od ovoga.0/10Da vidiš tek kada na konstataciju "Nisi gledala nacionalnu klasu?!" dobiješ odgovor "Ali gledala sam Lajanje na zvezde".
Verterdegete Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 (edited) Ne znam da li je vec bilo, a ako nije vredi ponoviti:Suza i njene sestreHeb'lo te Sunce Edited April 18, 2011 by Verterdegete
bigvlada Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Gledao Tora pa Battle Los Angeles :isuse: . Još pokušavaju da me probude iz kome.
Прслин Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 За Битку се слажем, али Тор је супер забаван. Не знам шта си очекивао када си себи припремио овакав дабл бил.
bigvlada Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 (edited) Aktivno se trude da svaki stripski junak ispadne debil. Bog groma koji pere sudove. Identičan osećaj kao kada sam gledao Timotija Daltona kao Džemsa Bonda koji je radio gotovo identičnu stvar. Ovo drugo je š kopija ionako tragikomično lošeg dana nezavisnosti. Poslednji sf film koji sam gledao u bioskopu a da me je oduševio je i dalje prvi Matrix. A prošlo je deset godina. Edited May 20, 2011 by bigvlada
anantaram Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 (edited) Većina filmova bazirana na komadima. Neki obožavaju ove, meni se naprotiv čini kao potpuno neprikladno mešanje 2 medijuma. Neki od većih promašaja, hronološki: Anna Christie (1931)Petrified Forest (Bogijev iz 1936, verovatno najgori )Rope (1948, Hičkok nije mogao da ga spase )Johnny Guitar, 1955 - ovaj film nije pravljen po komadu, ali izgleda kao takav , drugim rečima :isuse: :isuse:Kroz tamno staklo (1961) i još par Bergmanovih Deathtrap (1982)On Golden PondBig Kahuna ( :Hail: )Glengarry Glen Ross (i ovaj)Bezbroj adaptacija Šekspira, Grka, Čehova, Vilijamsa ...Nisu baš svi loši. Drejerovi su uglavnom odlični (osim Gertrude), Karneovi po Preverovim dramama, Ruling Class, Long Days Journey Into Night, .. Edited May 23, 2011 by anantaram
korindjar Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 (edited) Većina filmova bazirana na komadima. Neki obožavaju ove, meni se naprotiv čini kao potpuno neprikladno mešanje 2 medijuma. Neki od većih promašaja, hronološki: Anna Christie (1931)Petrified Forest (Bogijev iz 1936, verovatno najgori )Rope (1948, Hičkok nije mogao da ga spase )Johnny Guitar, 1955 - ovaj film nije pravljen po komadu, ali izgleda kao takav , drugim rečima :isuse: :isuse:Kroz tamno staklo (1961) i još par Bergmanovih Deathtrap (1982)On Golden PondBig Kahuna ( :Hail: )Glengarry Glen Ross (i ovaj)Bezbroj adaptacija Šekspira, Grka, Čehova, Vilijamsa ...Nisu baš svi loši. Drejerovi su uglavnom odlični (osim Gertrude), Karneovi po Preverovim dramama, Ruling Class, Long Days Journey Into Night, ..what,what, what? konopac i glengeri su dva filma koja sam gledao razjapljene vilice od dobrote. zahtevam objašnjenja Edited May 24, 2011 by korindjar
Recommended Posts