Jump to content
IGNORED

Game of Thrones

Ryan Franco

Recommended Posts

Posted

to plus degenerisane sise bljak

Posted

Kakav debilko... Ne znam da li se pravi glup ili samo nije čuo za književne predloške.

Posted

jbg, mislim da se ne pravi. lik bas deluje ograniceno.

Posted (edited)

"Every possible series of events is happening all at once" :lol: Šta im je to, neki recycled Dr. Who scenario?

Unapred sam razduševljen scenom u kojoj Euron Greyjoy trijumfalno ujaše u King's Landing a masa ekstatično kliče. 

Rekao bih iz trejelra da mu klicu jer dovodi Sand Snajke na pogubljenje. Sto bi i moglo imati nekog smisla da ne mora da bar jos dva puta prodje pored Dragonstone...

Edited by *edited by mod
Posted

A običnim Kingslanđanima je do Sand Snakes onoliko stalo, zamerile su im se trovanjem Myrcele...

Posted

Juronov poklon ce verovatnije biti napad na Deni, mada nije iskljuceno ni da napadnu na Dornu cisto kako bi jedno kraljevstvo prikljucili ludoj kraljici Srsi.

Posted (edited)

Jbg omasili smo svo troje. Koliko vidim Juron je unistio armadu i obezglavio Dorn iako nije kao da je do sada ta kuca nesto preterano pametno vodjena. U svakom slucaju dovoljno da izadje narod da vidi rock stara koji je pobedio dve kuce odjednom.

Jedino mi nije jasno sto su oba Greyjoya prezivela ali dobro sad...

Edited by *edited by mod
Posted

Kako su mi bili čudni kadrovi.

Sutra kad pogledate pisaću više. Samo da kažem da bih sad avatar promenila u Bubija. On mi je definitivno ultimativni čovek serije. Deni me nervira u ovoj epizodi, šamar bih joj lupila.

Jezovuk. :wub:

Posted

Au, šta su uradili od Eurona u seriji...     :rolf:

Posted

Da nije scena sa Deni, Sansom i Yarom sasvim korektna epizoda :) Arja i dalje najbolja...

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Posted

Izuzetno lijepo snimljen jedan snažan napad na logiku i zdrav razum gledalaca.

Posted

Dakle, mrtva trka između Deneris i Sersei za titulu najgluplje vladarke u istoriji Univerzuma. Više pišem kada nađem malo vremena.

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

Posted

Vala ni Sansa mi ne uliva povjerenje, ako se nekad dokopa kakve vlasti.

Posted

Dakle, mrtva trka između Deneris i Sersei za titulu najgluplje vladarke u istoriji Univerzuma. Više pišem kada nađem malo vremena.

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

Fotofiniš će da bude :) Užasno, apsolutno užasno pisanje... ali nije kao da smo navikli na bolje od trgovaca. Al sledeća epizoda... potpuni hit od gomile gluposti u najavi, ne mogu dočekati :D

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka