Jump to content
IGNORED

Game of Thrones

Ryan Franco

Recommended Posts

Posted (edited)

sto apsurdni, knjige su zivo njesra, narocito kad odmaknes od prve tri

od serije i nemam neka ocekivanja, pa mi je svaki plus cist benefit

Edited by Sara
Posted

Dočim je serija suvi kvalitet.

Posted

Mučnja™ oplemenjuje duh.

A što si ti čitala pet knjiga ako su ti živo sranje?

Posted (edited)

Mučnja™ oplemenjuje duh.

A što si ti čitala pet knjiga ako su ti živo sranje?

povremeno uživam da gledam (ćešće) i čitam (ređe) sranja, to kod mene ne izaziva frustraciju kao kod tebe, kako mi se čini

kad su knjige got-a počele da mi  svojom jalovošću idu na živce bez po muke sam ih batalila

serije doživljavam isključivo kao servis moje lične zabave, ako ne vrše posao dobiju nogu u dupe...a got me zabavlja 

eto, kad vec pitaš, a nadam se da nije bilo retorsko pitanje

Edited by Sara
Posted

Sa početkom se slažem, ali frustracija je relativna stvar. Mene zaista malo šta u životu frustrira, obično stvari na koje ne mogu da utičem. Dakle sve dok me niko ne vezuje pred TV sa kog se emituju kreativne ekskrecije Cock Merchantsa - ne bih baš rekao da me serija frustrira. Ali hvala na brizi.

Mislim da nije retka pojava da ljudi svesno konzumiraju sranja - svi to ponekad radimo. Ubija vreme, a pritom daje lažni osećaj superiornosti. Ono kad osećaš da sadržaj pred tobom ne zadovoljava tvoje navodno visoke standarde; u stvari ti standardi uopšte nisu tako visoki nego je to što gledaš/čitaš ispod svakog nivoa, ali šta sad, bitno je da se zagolicao onaj centar u mozgu koji reguliše nadobudno dizanje nosa. Prija.

Posted

osecaj superiornosti definitivno nije moja motivacija  :lolol:

esam vec spomenula da mi je dzejmi sehi, a da mi dzon nije  :s_d:

Posted

od meni sehi ostala je jos samo sersei :(

mislim jeste matorka, al posle 9-10 piva ko zna.

Posted (edited)

aha, i majka zmajeva je zdepasta ali mocna uloga joj to neutrališe, ne trebaju ulepšivači tipa pivo etc ^_^

Edited by Sara
Posted

joj tako mi je fejk u toj mocnoj ulozi, da nisam ni primetio zdepastost. koja mi, sad se bas preispitujem, i ne smeta nuzno.

al ona mi je najbezvezija, gotivnija mi bila cak i dzofrijeva nevesta sa onim mis-nosom.

Posted

Ma najbolje ribe koje su se pojavile u seriji su one Karketijeve no nejm kurave.

Posted (edited)

A Misandei?

Edited by Milošica