Sara Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 (edited) sto apsurdni, knjige su zivo njesra, narocito kad odmaknes od prve tri od serije i nemam neka ocekivanja, pa mi je svaki plus cist benefit Edited July 22, 2017 by Sara
Weenie Pooh Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 Mučnja oplemenjuje duh. A što si ti čitala pet knjiga ako su ti živo sranje?
Sara Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 (edited) Mučnja oplemenjuje duh. A što si ti čitala pet knjiga ako su ti živo sranje? povremeno uživam da gledam (ćešće) i čitam (ređe) sranja, to kod mene ne izaziva frustraciju kao kod tebe, kako mi se čini kad su knjige got-a počele da mi svojom jalovošću idu na živce bez po muke sam ih batalila serije doživljavam isključivo kao servis moje lične zabave, ako ne vrše posao dobiju nogu u dupe...a got me zabavlja eto, kad vec pitaš, a nadam se da nije bilo retorsko pitanje Edited July 22, 2017 by Sara
Weenie Pooh Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 Sa početkom se slažem, ali frustracija je relativna stvar. Mene zaista malo šta u životu frustrira, obično stvari na koje ne mogu da utičem. Dakle sve dok me niko ne vezuje pred TV sa kog se emituju kreativne ekskrecije Cock Merchantsa - ne bih baš rekao da me serija frustrira. Ali hvala na brizi. Mislim da nije retka pojava da ljudi svesno konzumiraju sranja - svi to ponekad radimo. Ubija vreme, a pritom daje lažni osećaj superiornosti. Ono kad osećaš da sadržaj pred tobom ne zadovoljava tvoje navodno visoke standarde; u stvari ti standardi uopšte nisu tako visoki nego je to što gledaš/čitaš ispod svakog nivoa, ali šta sad, bitno je da se zagolicao onaj centar u mozgu koji reguliše nadobudno dizanje nosa. Prija.
Sara Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 osecaj superiornosti definitivno nije moja motivacija esam vec spomenula da mi je dzejmi sehi, a da mi dzon nije
ToniAdams Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 od meni sehi ostala je jos samo sersei :( mislim jeste matorka, al posle 9-10 piva ko zna.
Sara Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 (edited) aha, i majka zmajeva je zdepasta ali mocna uloga joj to neutrališe, ne trebaju ulepšivači tipa pivo etc ^_^ Edited July 22, 2017 by Sara
ToniAdams Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 joj tako mi je fejk u toj mocnoj ulozi, da nisam ni primetio zdepastost. koja mi, sad se bas preispitujem, i ne smeta nuzno. al ona mi je najbezvezija, gotivnija mi bila cak i dzofrijeva nevesta sa onim mis-nosom.
James Marshall Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 Ma najbolje ribe koje su se pojavile u seriji su one Karketijeve no nejm kurave.
Milošica Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 (edited) A Misandei? Edited July 22, 2017 by Milošica
Recommended Posts