Frank Pembleton Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Šaltam kanale nabodem na rtv neki švedski/danski film čujem neki mafijaši pričaju srpski, ali glavni glumac mi nešto poznat kad ono Joel Kinnaman aka Holder!Parla samo tako švedski!Verovatno zato što mu je maternji ;)
pp34 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 http://www.deadline.com/2013/01/its-official-the-killing-returns-to-amc-for-third-season-of-self-contained-new-case/ :0.6:
Milosh76 Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Treca sezona pocinje u nedelju, sto bi se reklo za 4 dana :D
Frank Pembleton Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Sinoć bila premijera u USA.Da vidimo da li su se uozbiljili!Send from WC šolja by BVK
Arkadija Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 I to nije bila jedna, već dve epizode.Gledam večeras.Sigurno su se uozbiljili, videla sam na slici da je Holder u odelu i da ima kravatu
Frank Pembleton Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Naravno misljenja su polarizovana....Cak je prevodilac sa PO odustao od prevodjenja jer mu se ne svidja gde ide serija...
Arkadija Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Meni je bilo ok, jedino me kisa tera da se obesim.+1kiša tamo, kiša kod nas,užas
darling Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 (edited) Joel Kinnaman aka Holder!Parla samo tako švedski!Verovatno zato što mu je maternji ;)jeste gledali "johan falk" gde je kinaman frank wagner? detektiv falk je smarac, ali frank wagner je genijalan, zapravo on seriju cini odlicnom. serija je niz filmova, ko irena hus. ovo je prva epizoda u kojoj se pojavljuje:http://www.imdb.com/title/tt1295905/ja juce pocela da gledam prvu sezonu forbrydelsena. drugu sam odgledala odma posle bridza, i nije mi bila nesto (razumljivo, posle bridza nista ne valja). rastegla sam je. al juce sam odgledala 6 epizoda i jedva cekam da odem kuci da gledam sledecih koliko izdrzim. Edited June 10, 2013 by darling
Teixeira Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Ima li veze sa nekom od prica iz kansijih sezona Danaca?
Frank Pembleton Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 jeste gledali "johan falk" gde je kinaman frank wagner? detektiv falk je smarac, ali frank wagner je genijalan, zapravo on seriju cini odlicnom. serija je niz filmova, ko irena hus. ovo je prva epizoda u kojoj se pojavljuje:http://www.imdb.com/title/tt1295905/ Ja pre par meseci na RTV gledam Snabba cash i sve mi nesto poznat glumac kad ono Holden!
darling Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 (edited) kinaman je odlican. Ima li veze sa nekom od prica iz kansijih sezona Danaca?pa ima, zato sto saznas sta je bilo s partnerom i zasto je zavrsila u luci, na carini, il gde vec (ne secam se, davno sam gledala), cime pocinje druga sezona.bilo kako bilo, pregazih prvu sezonu za tri dana. nisam zadovoljna kako je zavrsilo. ima par pitanja na koja ne umem da odgovorim. pa, jbte, meni je mrderer bio sumnjiv odma u prvoj epizodi, a njoj trebalo jos 19 da provali ko je. imal negde da se diskutuju nelogicnosti?danas skidam trecu sezonu. valjda je snimljena treca?! Edited June 12, 2013 by darling
Frank Pembleton Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 kinaman je odlican.pa ima, zato sto saznas sta je bilo s partnerom i zasto je zavrsila u luci, na carini, il gde vec (ne secam se, davno sam gledala), cime pocinje druga sezona.bilo kako bilo, pregazih prvu sezonu za tri dana. nisam zadovoljna kako je zavrsilo. ima par pitanja na koja ne umem da odgovorim. pa, jbte, meni je mrderer bio sumnjiv odma u prvoj epizodi, a njoj trebalo jos 19 da provali ko je. imal negde da se diskutuju nelogicnosti?danas skidam trecu sezonu. valjda je snimljena treca?! Snimljena, to je i poslednja!
darling Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 da, al ne mogu da nadjem avi ili empecetiri sa hardkodid bibisi sabtajtls. :( (emkave mi ne igra)osecam se ko dijabeticarka u prodavnici slatkisa.jeste videli da sarin dzemper kosta 280 eura? :Dhttp://shop.gudrungudrun.com/sweater-traditional.aspx
Recommended Posts