Lena Posted April 22, 2022 Posted April 22, 2022 To ti zavisi najviše od procenta retinola u toj vodici. 1
gospa buba Posted April 22, 2022 Posted April 22, 2022 idem da prochitam ne pishe nigde kolichina, nachi bogojavljenska revox toner/ solo retinolnece kachi sliku. a shta ce da mi se desi ako me obasja sunce? in dzeneral, sa retinolom.sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
morgana Posted April 22, 2022 Posted April 22, 2022 (edited) mozes da dobijes fleke, koza bude osjetljivija na sunce. ovaj revox mi nije poznat. pretpostavljam da bi bilo naznaceno da je procenat visok. s druge strane, ni avene, uriage, roc uglavnom nemaju deklarisan procenat (ali je poznato da su oko 0.1 vecinom) e, ako ne volis spf kreme, mozda vrijedi da probas neki fluid ili gel ili pjenu. ja cekam da mi stigne heliocare airgel, spf kreme mi zatvore pore i mrzim ih. Edited April 22, 2022 by morgana 1
gospa buba Posted April 22, 2022 Posted April 22, 2022 mozes da dobijes fleke, koza bude osjetljivija na sunce. ovaj revox mi nije poznat. pretpostavljam da bi bilo naznaceno da je procenat visok. s druge strane, ni avene, uriage, roc uglavnom nemaju deklarisan procenat (ali je poznato da su oko 0.1 vecinom) e, ako ne volis spf kreme, mozda vrijedi da probas neki fluid ili gel ili pjenu. ja cekam da mi stigne heliocare airgel, spf kreme mi zatvore pore i mrzim ih. ne volim nishta, ni spf ni bez spf, veche je za mazanje [emoji38]ol:ali! kad mi krene plivanje, trebace grozdi iz njive jak spf za lice. da drzi 60 minuta i da ne shtipa ochi, jer ja sve to odmah pokvasim, pa mi se razmljacka pa ulazi u ochi, pa peche, pa nerviram se sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
Lena Posted April 22, 2022 Posted April 22, 2022 https://www.alexandar-cosmetics.com/proizvod/nocni-serum-za-zrelu-kozu-lica-revox-b77-just-retinol-in-squalane-30ml je li ovo? ne bih ja sa ovim na jako sunce nikako, ovako kad je oblačno nije problem. 1
morgana Posted April 27, 2022 Posted April 27, 2022 heliocare airgel spf 50 za lice je prilicno dobar, daje neki suptilni sjaj, rekla bih da odlicno stiti, a ne zacepi (mi) pore. tekstura je blesava, pjena, potpuno suvisna razlika radi razlike ali ucinak je ok. mislim da cu ga se drzati do kraja ljeta. 1
Svemir Zeka Posted April 27, 2022 Posted April 27, 2022 On 22.4.2022. at 14:46, Lena said: https://www.alexandar-cosmetics.com/proizvod/nocni-serum-za-zrelu-kozu-lica-revox-b77-just-retinol-in-squalane-30ml je li ovo? ne bih ja sa ovim na jako sunce nikako, ovako kad je oblačno nije problem. Imam ja ove revox svašta. Pojma nisam imala da se s retinolom ne sme na sunce. A zapravo sad i nemam, imam za oko očiju kofein ovo i vitamin c za lice. Sme li to na sunce, pošto ga lepim ujutru?
Lena Posted April 27, 2022 Posted April 27, 2022 To bi trebalo da sme, ali za svaki slučaj pogledaj uputstvo 1
morgana Posted April 27, 2022 Posted April 27, 2022 smije, c se i koristi danju, daje neku sitnu spf zastitu (naravno nedovoljnu samu po sebi) ali prije svega nije fotosenzitivan. 1
gospa buba Posted April 27, 2022 Posted April 27, 2022 https://www.alexandar-cosmetics.com/proizvod/nocni-serum-za-zrelu-kozu-lica-revox-b77-just-retinol-in-squalane-30ml je li ovo? ne bih ja sa ovim na jako sunce nikako, ovako kad je oblačno nije problem. nije to nego vodica https://www.alexandar-cosmetics.com/proizvod/tonik-za-podmladivanje-koze-lica-revox-b77-just-retinol-300mlsent from bash mnogo dobar novi bubamoto
Valk Posted April 27, 2022 Posted April 27, 2022 Kako se uklanjaju flekice od sunca? Imam jednu što me baš nervira.
beta Posted April 27, 2022 Posted April 27, 2022 vitamin C može da utiče da se fleka smanji i tokom vremena nestane, ali da bi se sprečile buduće fleke treba gotovo religiozno mackati spf. 2 1
Lena Posted April 27, 2022 Posted April 27, 2022 5 hours ago, gospa buba said: nije to nego vodica https://www.alexandar-cosmetics.com/proizvod/tonik-za-podmladivanje-koze-lica-revox-b77-just-retinol-300ml sent from bash mnogo dobar novi bubamoto Pa tu piše da je i za dan i za noć, nema nikakvih upozorenja. Verovatno je neki zanemarljiv procenat retinola, ako se uopšte može nazvati da ga ima. Mada ja sve sa retinolom prestajem da koristim čim krene toplo vreme i jako sunce. Imam osetljivu kožu, pa mi nije do kockanja s tim.
ivy Posted April 28, 2022 Posted April 28, 2022 moram i ovde da napisem,nije kozmetika ali je posredno vezano za kozu kapsule beta-karotena su potpuno otkrice za moju kozu!!!ko ima problema sa suncem,crvenilom i alergijom na sunce topla preporuka! 1
roksi Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 (edited) nije dzabe™ ali je fenomenalna krema za suvu kozu (dry/dehydrated). ogromna preporuka! i generalno odlican brend odlicni proizvodi (serum je isto super). Edited May 9, 2022 by roksi
Recommended Posts