Jump to content

Featured Replies

Nije on za Englesku onako sitan i slab u duelu, ma podsjeca na Kezmana... Lijepo nek ode u Spaniju i nek igra seksi fuzbal.A nek u Englesku idu pravi igraci koji to zasluzuju... (ko je rekao "Ingrid volim te"?)

(ko je rekao "Ingrid volim te"?)
Zicer. Moram da poentiram :)7yeifmd.jpg
Nije on za Englesku onako sitan i slab u duelu, ma podsjeca na Kezmana... Lijepo nek ode u Spaniju i nek igra seksi fuzbal.A nek u Englesku idu pravi igraci koji to zasluzuju... (ko je rekao "Ingrid volim te"?)
Da nije Pantelić?
SP_Marko.jpg:lol:

mada ne bi me cudilo kakve pregovaracke sposobnosti ima maminho, da je luki sredio da igra za celsky i city istovremeno (normalno, podrazumeva se obestecenje od oba dva kluba) :lol: tako da ce na kraju biti placen preko 50 meeleeona funti...

Na index-u sad pise da "suigraci tvrde" da ipak prelazi u Novi Zamak. Posto je cika Fredi Separd poznat kao avidjeni idiot,ne bi me cudilo da je iskesirao tih 30-ak milioncica.

Na index-u sad pise da "suigraci tvrde" da ipak prelazi u Novi Zamak. Posto je cika Fredi Separd poznat kao avidjeni idiot,ne bi me cudilo da je iskesirao tih 30-ak milioncica.
Jel to pripremaš alibi u slučaju da 1 Luka ipak probije magičnu svotu 20 meleona? :P :wink:

20+ miliona od Njukasla nije nikakva magija :P

20+ miliona od Njukasla nije nikakva magija :P
Samo se ti izvlači. :P :ArleKinokrvopija: :D

luka je uefa. solidan igrač i ništa više. malo bolja vrezija 1 stefana babovića. vredi izmedju 5 i 10 meleona. ko da više taj je lood... mada za očekivati je neku strašnu cifru, tj. opako pranje para.

luka je uefa. solidan igrač i ništa više. malo bolja vrezija 1 stefana babovića. vredi izmedju 5 i 10 meleona. ko da više taj je lood... mada za očekivati je neku strašnu cifru, tj. opako pranje para.
Ti hoćeš PPPljesku i Bog, ha? :o

novi zamak je meni davao 15meleona pundi i ako nisam ativan poslednjih 32 godine.Mislim da je vrlo realno, nakon karanja engleza, da modri uzme 15-20 miliona... da li je vredan toliko? Uz nesumnjiv kvalitet, naravno da nije. Ako se NC umesa u pricu onda cu verovati i o sumi od 20+m.

Spominje se Chelsea i 24 miliona eura (16 miliona funti).

Spominje se Chelsea i 24 miliona eura (16 miliona funti).
uh... i ovako su pod blagom negativnom medijskom kampanjom. Zamisli jos da dodje jedan kroata :D

luka ode u...........ipak ostaje u dinamu :(edit:koju drogu koriste ovi rvati?vele kako je bilo ponuda koje su premasivale 50 meleona eura, ali ga oni ne daju ispod 100 meleona :frust::ph34r:

Edited by t-mac