Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Ja mislim da se prvo gledaju medjusobni susreti.A ako je tako onda je Dinamo zavrsio pricu u Evropi jer ga je pobedio Brann.Brann ima 4 boda a Dinamo 1.
Gleda se gol-razlika...Ne bi bilo fer da se gledaju medjusobni kad nema uzvratne...
  • Replies 2.3k
  • Views 209.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Gleda se gol-razlika...Ne bi bilo fer da se gledaju medjusobni kad nema uzvratne...
A onda dobro, pa dobro jeste i logicno.

Nisam gledao mec, ali me zanima da li je Luka :wub: isamarao penisom Van der Varta?

upravo tako.Dinamu treba pobeda od 3 gola razlike u gostima, ali se i francuzi pitaju.bice im gotovo nemoguce da to ucine.smrt IKOM-u!!!

Ajde svrshite sad svi shto pre mozete, pa da se posle neshto shto vredi i prochita.

jbt-e..., ja sam mislio da od nas nema gorih
Pa u stvari i nisu gori nego isti...i Zvezda i Dinamo su imali protiv Nemaca izgledan rezultat do samog kraja tekme, pa onda primili 2 gola za par minuta..Ove švabe kao da treniraju završnice :unsure:
Ajde svrshite sad svi shto pre mozete, pa da se posle neshto shto vredi i prochita.
nema sta ni da se kaze, smor tekma, zadnjih 5 minuta 2 gola, dovidjenja-prijatno
upravo tako.Dinamu treba pobeda od 3 gola razlike u gostima, ali se i francuzi pitaju.bice im gotovo nemoguce da to ucine.
Ren sa pobjedom ide dalje...

izgleda je ipak dinamu dovoljno i 2:0 protiv rena veli reporter :lol: kakvi papani :wacko:

Pa vidi Josipe, nema tu sta da se pune pise. Svabe imale stativu i precku, dinamo napuco 2 X golmana. Gosti imali 7 kornera domaci 1. Ocajna utakmica, los Hamburg a jos losiji Dinamo. Nisu mi samo jasni oni sto pisu da je 1 dinamo dobar klub.
Ja mislim da se prvo gledaju medjusobni susreti.A ako je tako onda je Dinamo zavrsio pricu u Evropi jer ga je pobedio Brann.Brann ima 4 boda a Dinamo 1.
gleda se gol razlika

Dinamo katastrofa.Inače sa pobjedom od 2 gola razlike u Rennesu Dinamo bi išao dalje. Rennesu za prolaz treba pobjeda od 3 razlike. U suprotnom prolazi najgora ekipa u povijesti - Brann.3. Brann 4 3:4 44. Dinamo 3 1:4 15. Rennes 3 1:5 1Pravilo:1 - ukupna gol razlika2 - broj datih golova3 - broj golova datih u gostima4 - broj pobjeda5 - broj pobjeda u gostima6 - bolji koef. kluba/saveza u zadnjih 5 sezona

Edited by zagy

Pa vidi Josipe, nema tu sta da se pune pise. Svabe imale stativu i precku, dinamo napuco 2 X golmana. Gosti imali 7 kornera domaci 1. Ocajna utakmica, los Hamburg a jos losiji Dinamo. Nisu mi samo jasni oni sto pisu da je 1 dinamo dobar klub.
Mislio sam na originalne i upechatljive poshalice na rachun najboljeg europskog igracha.
Mislio sam na originalne i upechatljive poshalice na rachun najboljeg europskog igracha.
Jel onaj za kojeg traze 30 mil evra?

Sta reci... :(