Jump to content
IGNORED

Dinamo

Luc

Recommended Posts

Posted
Gleda se gol-razlika...Ne bi bilo fer da se gledaju medjusobni kad nema uzvratne...
Upravo tako.Nisam gledao utakmicu (nemam HTV-a ovdje) no genijalna je 1 zrelost Dinamovih igrača. Sa 0:0 u Rennesu im je trebala bilo kakva pobjeda. Sa 0:1, opet, bilo bi dosta da dobiju dva razlike ili 1 razlike pod uslovom da zabiju bar dva gola. No, da bi stvari bile bezizlaznije, zanimljivije i orgazmičnije za one kojima je jedina fudbalska sreća Dinamov poraz (svaka sličnost sa ljudima na topicu je slučajna), moroni su uspjeli primiti dva gola u 5 minuta.Svaka pobjeda u Francuskoj je čudo.(Očekujem da me neko pohvali - pogodio sam pola rezultata - :2 - i da će Trochowski dati gol.)
Posted
Mislio sam na originalne i upechatljive poshalice na rachun najboljeg europskog igracha.
Najbolji europski igrac je, posle dobijenih duela sa Diegom iz Werdera, ponizio i Van der Vaarta iz HSV-a. :wink: Njegov kvalitet vishe u odnosu na Sneijdera, Babela, Drenthe-a i Iniestu se uopshte ne dovodi u pitanje. :thumbsup:
Posted

Pa eto, danas 1 Modrić ne igra i Dinamo već gubi od Slavena sa 3 - 0 u prvom poluvremenu :P

Posted

Rekoh ti je...Chudo od igracha! Kakav Genije, kakav Pixi, kakav Robi, kakav Boban, kakav Jugovic... :wink: nego, kako FMP dobi u ljubljani???

Posted

amare, postajes malo naporan. mislim da svi shvataju da ti se ne svidja modric...

Posted

Priznajem da sam malo preterao. ^_^ Dinamo ima sve sanse da sa parama od Da Silve i Corluke (eventualno i Modrica), napravi ubedljivo najjaci tim na ex-yu prostorima. Bash me zanima shta ce Mamic uraditi na leto!?

Posted
nego, kako FMP dobi u ljubljani???
Ma pokrale nas ove slovenačke sudije, šta da se radi B) :D Inače ne znam, nisam gledao...prenosa nije bilo, a mrzi me da gledam NLB ligu uživo, kad se već unapred zna da gubimo ukoliko ne igramo protiv širokog ili Zagreba...ovde se više isplati da ideš na euroligu..kvalitetniji protivnici i veća šansa za pobedu Olimpije, a pritom karta košta samo 3 evra više :rolleyes:
Posted

Kupice najbolje igrace Juzne Amerike koji imaju epilepsiju, skracenu nogu ili pokidane ligamente i povucice se zbog umora :wink:

Posted

Dinamo je lako preboleo Modrica, drze se na junackih 1:5 protiv mocnog Slaven Belupa...

Posted

pri tom su im po 2 gola dali jajalo i vrucina :lol:

Posted

7+ ... nadam se da ce finansijska policija uci u Dinamo! angry.gif

Posted (edited)

Možda i najveće iznenađenje u istoriji HNLa (nek se jave statističari)....Osim ako se ovih dana ne pojave informacije o velikim uplatama na keca ili 7+ :whistle: uh, evo i stative, umalo šestica

Edited by ducca
Posted

mada je celo ovo kolo sumljivo, u proseku 5 golova po utakmici :o