tsva Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 http://vinovo.magnify.net/watch/playlist/N2338CG32MPZH1P8evo i golova
ArleKino Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Gleda se gol-razlika...Ne bi bilo fer da se gledaju medjusobni kad nema uzvratne...Upravo tako.Nisam gledao utakmicu (nemam HTV-a ovdje) no genijalna je 1 zrelost Dinamovih igrača. Sa 0:0 u Rennesu im je trebala bilo kakva pobjeda. Sa 0:1, opet, bilo bi dosta da dobiju dva razlike ili 1 razlike pod uslovom da zabiju bar dva gola. No, da bi stvari bile bezizlaznije, zanimljivije i orgazmičnije za one kojima je jedina fudbalska sreća Dinamov poraz (svaka sličnost sa ljudima na topicu je slučajna), moroni su uspjeli primiti dva gola u 5 minuta.Svaka pobjeda u Francuskoj je čudo.(Očekujem da me neko pohvali - pogodio sam pola rezultata - :2 - i da će Trochowski dati gol.)
amare Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Mislio sam na originalne i upechatljive poshalice na rachun najboljeg europskog igracha.Najbolji europski igrac je, posle dobijenih duela sa Diegom iz Werdera, ponizio i Van der Vaarta iz HSV-a. Njegov kvalitet vishe u odnosu na Sneijdera, Babela, Drenthe-a i Iniestu se uopshte ne dovodi u pitanje.
tchedo Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Pa eto, danas 1 Modrić ne igra i Dinamo već gubi od Slavena sa 3 - 0 u prvom poluvremenu :P
amare Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Rekoh ti je...Chudo od igracha! Kakav Genije, kakav Pixi, kakav Robi, kakav Boban, kakav Jugovic... nego, kako FMP dobi u ljubljani???
gervasius twinkleminkleson Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 amare, postajes malo naporan. mislim da svi shvataju da ti se ne svidja modric...
amare Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Priznajem da sam malo preterao. ^_^ Dinamo ima sve sanse da sa parama od Da Silve i Corluke (eventualno i Modrica), napravi ubedljivo najjaci tim na ex-yu prostorima. Bash me zanima shta ce Mamic uraditi na leto!?
tchedo Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 nego, kako FMP dobi u ljubljani???Ma pokrale nas ove slovenačke sudije, šta da se radi B) :D Inače ne znam, nisam gledao...prenosa nije bilo, a mrzi me da gledam NLB ligu uživo, kad se već unapred zna da gubimo ukoliko ne igramo protiv širokog ili Zagreba...ovde se više isplati da ideš na euroligu..kvalitetniji protivnici i veća šansa za pobedu Olimpije, a pritom karta košta samo 3 evra više
madball Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Kupice najbolje igrace Juzne Amerike koji imaju epilepsiju, skracenu nogu ili pokidane ligamente i povucice se zbog umora
Goranz Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Dinamo je lako preboleo Modrica, drze se na junackih 1:5 protiv mocnog Slaven Belupa...
gervasius twinkleminkleson Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 pri tom su im po 2 gola dali jajalo i vrucina
Leonidas Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 7+ ... nadam se da ce finansijska policija uci u Dinamo!
ducca Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 (edited) Možda i najveće iznenađenje u istoriji HNLa (nek se jave statističari)....Osim ako se ovih dana ne pojave informacije o velikim uplatama na keca ili 7+ uh, evo i stative, umalo šestica Edited December 8, 2007 by ducca
t-mac Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 mada je celo ovo kolo sumljivo, u proseku 5 golova po utakmici :o
Recommended Posts