dragance Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 Sta koga ima da boli kurac ko sa kim voli da spava i ko bi hteo da ovekoveci svoju ljubav onako kako oni zele? Zasto je ikoga briga za to da im se to uskrati? Zar planeta nema vecih problema od toga??
iDemo Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 Sta koga ima da boli kurac ko sa kim voli da spava i ko bi hteo da ovekoveci svoju ljubav onako kako oni zele? Zasto je ikoga briga za to da im se to uskrati? Zar planeta nema vecih problema od toga?? A verovatno ima negde nešto bitnije što sad markiraju & pokrivaju How YES/NO? ( na srpskom "kako da ne?" ) "dijalogom".... Sent from my SM-G900I using Tapatalk
iDemo Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 Ne pokrivaju ništa, nego nas zajebavaju. Glavna stvar je da se covek oseti zajebatim, u nedostatku toga oni mogu i chemtrails da pustaju - nista ne vredi, ne?
MilenaS Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 (edited) https://i.imgur.com/xfa5T3K.jpg nešto sam proveravala i tražila informacije o Australiji malo podrobnije. Više da saznam i da se informišem. Kada ono... ovo mi popout, izašlo na fejsu ladno. Žali bože para. Edited October 9, 2017 by MilenaS
MilenaS Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Ciničan pogled na ljudsku prirodu uzeo je maha. to je reklama, plačena od strane Vlade Australije, verovatno fejsbuk uzme moje kukije i vidi da ja tražim poslove po Australiji i odma mi ponudi ovo.
jms_uk Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 to je reklama, plačena od strane Vlade Australije, verovatno fejsbuk uzme moje kukije i vidi da ja tražim poslove po Australiji i odma mi ponudi ovo. Da nisi gledala putovanje brodom za Australiju? Sent from my iTelephone using Tapatalk
MilenaS Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Da nisi gledala putovanje brodom za Australiju? Sent from my iTelephone using Tapatalk Da! Isto i to!!! Linije od Jave ili Balija do QNL.
Recommended Posts