iDemo Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Novi Zeland: "Ladno..al' standard!" https://youtu.be/0HaJzZ1XMCs?t=70
Indy Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Novi Zeland: "Ladno..al' standard!" https://youtu.be/0HaJzZ1XMCs?t=70
Random Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 Al se iDemo dobro hrani - nista ne brine za nivo masnoce, holesterola, triglicerida... Samo jako po slanini, cevapima i kobajama :)
iDemo Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 Al se iDemo dobro hrani - nista ne brine za nivo masnoce, holesterola, triglicerida... Samo jako po slanini, cevapima i kobajama :) Al' zato, ja jarane, 105+ kila zive vage... Pa ko prezivi... . . Iskreno, sa tog spiska moji su samo cokoladni proizvodi i one grancle...
vladavsnarod Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 Jos ako 1 AUD izadje oko 0.78 USD, cene su skroz prihvatljive.
Random Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 Al' zato, ja jarane, 105+ kila zive vage... Pa ko prezivi... . . Iskreno, sa tog spiska moji su samo cokoladni proizvodi i one grancle... Sto je vise nego idealna tezina na tvojih 210cm visine... 'Glede' Novog Zelanda, sve manje Kiwija se odlucuje na zivot s ove strane Tasmanskog mora dok je evidentno i da se u velikom broju vracaju nazad. Sad da li je do ekonomskih (ne)prilika u obe drzave ili zbog promjene Aus zakona koji im otezava dobijanje drzavljanstva... ili zbog vrtoglavog rasta cijena nekretnina u Syd/Melb, Vjerovatno ima svega po malo.
iDemo Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 Sto je vise nego idealna tezina na tvojih 210cm visine... 'Glede' Novog Zelanda, sve manje Kiwija se odlucuje na zivot s ove strane Tasmanskog mora dok je evidentno i da se u velikom broju vracaju nazad. Sad da li je do ekonomskih (ne)prilika u obe drzave ili zbog promjene Aus zakona koji im otezava dobijanje drzavljanstva... ili zbog vrtoglavog rasta cijena nekretnina u Syd/Melb, Vjerovatno ima svega po malo. Hvala, brate, a za 210 cm mi ozbiljna stoličica treba... :) Sent from my SM-G900I using Tapatalk
rajka Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 nikada mi neće biti jasno zašto je avokado toliko skup Huh? Ja sam u au uzimala avokada sa lokalne farme na pijaci 3 za $5. Nikad bolji i jeftiniji avokado nisam jela.
Indy Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 Šta vi radite s tim avokadom, meni uvek traje danima i jedva stignem da ga završim pre nego što pocrni... Taman je i dobro što se prodaje na komad, ne znam šta bih radio sa gomilom.
rajka Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 ja sam pravila guacamole. sada ne radim nista, posto su mi sada ovi severnoamericki avokadi ispod svakog standarda <_<
iDemo Posted October 5, 2017 Posted October 5, 2017 "Wellington", Bondi Rd, Bondi... #onokad ti ga madzarica slozi...
iDemo Posted October 5, 2017 Posted October 5, 2017 Nego, je l' glasala Australija?? Ne, ne radi se o Evroviziji...
Recommended Posts