Jump to content

Avanturizam

Featured Replies

ja maštam o ovome:draft_lens1877597module12760308photo_1227619485Topographic_map_of_Svalbard.svg.png

a ja o ovome i o ovome. ovo 2. (možda) sledeće godine.

• Author
a ja o ovome i o ovome. ovo 2. (možda) sledeće godine.
joj, ovo za island ti je sjajno, bookmarkirala sam :)

i nasi krajevi imaju prelepih mesta, a dobar deo je zanemaren angry.gif

Edited by Elmer

i nasi krajevi imaju prelepih mesta, a dobar deo je zanemaren angry.gif
to ti u tvoje ime? cool.gif šta je ovo, Komovi?

mislim na odlazak u inostranstvo zbog nečeg što već imamo... btw, ja i u svoje ime, preko zime je bilo pasivno, ali miriše proleće :wub: na fotografijama rekla bih, vrhovi Karanfili

mislim na odlazak u inostranstvo zbog nečeg što već imamo...
+1Da iskoristim i ovaj topik da svima preporučim Orjen, ko voli avanturu tamo je vrlo lako može sebi napraviti.
+1Da iskoristim i ovaj topik da svima preporučim Orjen, ko voli avanturu tamo je vrlo lako može sebi napraviti.
+ stari put CT - Kotor niz serpentine do San Govanni-ja tačno...kakav pogled :huh: odmor za dušu
na fotografijama rekla bih, vrhovi Karanfili
ja bih rekao da je ono u pozadini Kom Vasojevićki, s puta ka Komu Kučkom. ali opet, moguće je da su i Karanfili(baš su slične stene Koma V. i Karanfila, koliko se sećam)

Edited by barrcode

ka' da si iz ovih krajeva cool.gif vi'iš, ja se još upoznajem sa cg kršima :fantom:

Edited by Elmer

ko kaže da nisam iz tih krajeva? barem genetski materijal ;)mala zemlja, (pre)kvalitetnog krša koliko oćeš, jedino što redovno mora da se obnavlja gradivo- moram eto ponovo za Uskrs.

pa vidim ja mudro zboris o Komovima :s_a:

ja se još upoznajem sa cg kršima :fantom:
evo ti baza da upoznaš krš (planine, vrhovi, kanjoni...)
komovi.jpgKomovi (tj. Kom) heart.gifedit: @barrcodesuper je baza.

Zanimljivo, ova je iz te baze:136113.JPGhttp://www.summitpos...ka-subri/136113a ova je moja:52506009.jpgkačio sam je već ovde, žao mi je što je nikad nisam bio obradio, pa je ovako bedna.

Edited by Anonymous

:thumbsup: