cartman Posted April 28, 2022 Posted April 28, 2022 Kako ti se svidja Zivo i Akusticno? meni na prvo slusanje sasvim ok zvuci 1
wayfaring stranger Posted April 28, 2022 Posted April 28, 2022 Zvuci ok, mada nisam ljubitelj duplih albuma, a ni preterani ljubitelj El Org. Iznenadjenje je ovaj Giletov album sa muzikom za film.... Kao celina bas dobro zvuci.
Strucnjak Posted May 3, 2022 Posted May 3, 2022 (edited) On 1.5.2022. at 10:11, vladavsnarod said: Odlicni! btw, Contort Yourself je klupski klasik, Marcellus Pittman je zavrteo BR u New Delhiju (23:40) i naterao da konacno pojurim plocu... Edited May 3, 2022 by Strucnjak 3
maheem Posted May 3, 2022 Posted May 3, 2022 10 hours ago, Strucnjak said: Odlicni! btw, Contort Yourself je klupski klasik, Marcellus Pittman je zavrteo BR u New Delhiju (23:40) i naterao da konacno pojurim plocu... Auh kolko dobro zvuči usporeno. Al kako je oseća Marcellus :hail: 1 1
vladavsnarod Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 On 3.5.2022. at 11:39, Strucnjak said: Odlicni! btw, Contort Yourself je klupski klasik, Marcellus Pittman je zavrteo BR u New Delhiju (23:40) i naterao da konacno pojurim plocu... Nisam imao pojma da se sluša po klubovima, a još mi čudnije kad vidim ove Indijce kako đuskaju. Ja sam za Off White prvi put čuo u nekom Vremenu Zabave ili šta god je izlazilo pre 20+ godina. Mislim da još uvek imam rezanac negde, a bilo bi lepo da nabavim i ploču. Omot mi je jedan od omiljenijih Spoiler
wayfaring stranger Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 26 godina od prvog izdanja, zvuči i dalje odlično, ali samo uz veliku dozu nostalgije. 1 1
wayfaring stranger Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 @kurdi - Kako zvuci? Jedino sto nisam slusao i sto nemam od SO su ovaj vinil i Live at WOBC.
kurdi Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 38 minutes ago, wayfaring stranger said: @kurdi - Kako zvuci? Jedino sto nisam slusao i sto nemam od SO su ovaj vinil i Live at WOBC. ok... na prvo slusanje se nisam nesto odusevio. vise mi se svideo magnolia - trials & errors kazu da je ovaj jako slican mi sei apparaso.... ali da je taj bolji. na discogsu je neko u komentarima stavio upitstvo kako da se kupi direktno od izdavaca. mene izaslo 25 sa postarinom. Still available here: https://www.secretlystore.com/songs-ohia-vanquishers-sd with the password VANQUISHER 1
kurdi Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 nisam ovo nikada slusao, ali naletim na jeftino reizdanje i uzmem zbog genijalne naslovne pesme. vredi, mada ostale nisu ko stars.
Recommended Posts