April 28, 20222 yr Zvuci ok, mada nisam ljubitelj duplih albuma, a ni preterani ljubitelj El Org. Iznenadjenje je ovaj Giletov album sa muzikom za film.... Kao celina bas dobro zvuci.
May 3, 20222 yr On 1.5.2022. at 10:11, vladavsnarod said: Odlicni! btw, Contort Yourself je klupski klasik, Marcellus Pittman je zavrteo BR u New Delhiju (23:40) i naterao da konacno pojurim plocu... Edited May 3, 20222 yr by Strucnjak
May 3, 20222 yr 10 hours ago, Strucnjak said: Odlicni! btw, Contort Yourself je klupski klasik, Marcellus Pittman je zavrteo BR u New Delhiju (23:40) i naterao da konacno pojurim plocu... Auh kolko dobro zvuči usporeno. Al kako je oseća Marcellus :hail:
May 4, 20222 yr On 3.5.2022. at 11:39, Strucnjak said: Odlicni! btw, Contort Yourself je klupski klasik, Marcellus Pittman je zavrteo BR u New Delhiju (23:40) i naterao da konacno pojurim plocu... Nisam imao pojma da se sluša po klubovima, a još mi čudnije kad vidim ove Indijce kako đuskaju. Ja sam za Off White prvi put čuo u nekom Vremenu Zabave ili šta god je izlazilo pre 20+ godina. Mislim da još uvek imam rezanac negde, a bilo bi lepo da nabavim i ploču. Omot mi je jedan od omiljenijih Spoiler
May 9, 20222 yr 26 godina od prvog izdanja, zvuči i dalje odlično, ali samo uz veliku dozu nostalgije.
May 9, 20222 yr @kurdi - Kako zvuci? Jedino sto nisam slusao i sto nemam od SO su ovaj vinil i Live at WOBC.
May 9, 20222 yr 38 minutes ago, wayfaring stranger said: @kurdi - Kako zvuci? Jedino sto nisam slusao i sto nemam od SO su ovaj vinil i Live at WOBC. ok... na prvo slusanje se nisam nesto odusevio. vise mi se svideo magnolia - trials & errors kazu da je ovaj jako slican mi sei apparaso.... ali da je taj bolji. na discogsu je neko u komentarima stavio upitstvo kako da se kupi direktno od izdavaca. mene izaslo 25 sa postarinom. Still available here: https://www.secretlystore.com/songs-ohia-vanquishers-sd with the password VANQUISHER
May 9, 20222 yr nisam ovo nikada slusao, ali naletim na jeftino reizdanje i uzmem zbog genijalne naslovne pesme. vredi, mada ostale nisu ko stars.