Jump to content

Šta slušate od ploča?

Featured Replies

Kako ti se svidja Zivo i Akusticno? meni na prvo slusanje sasvim ok zvuci

• Replies 3.3k
  • Views 217.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 40 godina od subterranean jungle, na letnjoj rasprodaji i još prelelepan ljubičasti vinil i eto izgovora da gi dodam kolekciji... inače kad god naručujem od mascom šupaka koristim se šupačkom met

• vladavsnarod
    vladavsnarod

Ja sam napravio ciniju od ploce Olivera Mandica.   

• wayfaring stranger
    wayfaring stranger

Odslusao prvu stranu Messera. Ne ide. Cele nedelje po glavi svira Disciplina. Idemo redom, pa dokle se stigne.

Posted Images

Zvuci ok, mada nisam ljubitelj duplih albuma, a ni preterani ljubitelj El Org. Iznenadjenje je ovaj Giletov album sa muzikom za film.... Kao celina bas dobro zvuci.

Eva Braun, "Heart Core" album.

5-AEE5-B9-F-2218-48-E7-B91-D-F709-B57-B7

spacer.png

On 1.5.2022. at 10:11, vladavsnarod said:

5-AEE5-B9-F-2218-48-E7-B91-D-F709-B57-B7

Odlicni!

btw, Contort Yourself je klupski klasik,  Marcellus Pittman je zavrteo BR u New Delhiju (23:40) i naterao da konacno pojurim plocu...

Edited by Strucnjak

10 hours ago, Strucnjak said:

Odlicni!

btw, Contort Yourself je klupski klasik,  Marcellus Pittman je zavrteo BR u New Delhiju (23:40) i naterao da konacno pojurim plocu...

Auh kolko dobro zvuči usporeno.

Al kako je oseća Marcellus :hail:

spacer.png

On 3.5.2022. at 11:39, Strucnjak said:

Odlicni!

Nisam imao pojma da se sluša po klubovima, a još mi čudnije kad vidim ove Indijce kako đuskaju. Ja sam za Off White prvi put čuo u nekom Vremenu Zabave ili šta god je izlazilo pre 20+ godina. Mislim da još uvek imam rezanac negde, a bilo bi lepo da nabavim i ploču. 

Omot mi je jedan od omiljenijih

Spoiler

71RVUu3l7ML._SL1500_.jpg

sinoć bila promocija...

0-02-05-ff2dbb1a66819e57399cd434d3fc111657b173a35dde08c9d35bfa026d335b19_d2fe9a9d1077d97b.jpg

spacer.png

26 godina od prvog izdanja, zvuči i dalje odlično, ali samo uz veliku dozu nostalgije. 

MjYtMjYzMC5qcGVn.jpeg

@kurdi - Kako zvuci? Jedino sto nisam slusao i sto nemam od SO su ovaj vinil i Live at WOBC.

38 minutes ago, wayfaring stranger said:

@kurdi - Kako zvuci? Jedino sto nisam slusao i sto nemam od SO su ovaj vinil i Live at WOBC.

ok... na prvo slusanje se nisam nesto odusevio. vise mi se svideo magnolia - trials & errors

kazu da je ovaj jako slican mi sei apparaso.... ali da je taj bolji.

na discogsu je neko u komentarima stavio upitstvo kako da se kupi direktno od izdavaca. mene izaslo 25 sa postarinom.

Still available here: https://www.secretlystore.com/songs-ohia-vanquishers-sd with the password VANQUISHER

MjYtMzE1Ni5qcGVn.jpeg

nisam ovo nikada slusao, ali naletim na jeftino reizdanje i uzmem zbog genijalne naslovne pesme. vredi, mada ostale nisu ko stars.