Jump to content

Šta slušate od ploča?

Featured Replies

220px-Middle_cyclone_album_cover.jpg220px-ParsonsGP.jpg
flamingrooviesjumpininthenight.jpgnajgori groovies koji imam, al jednom u 5 godina moz da prodje.

Edited by kurdi

124852879456316131108.jpg£9 8 7 6 ... 50p 30p 10p vredi vise!
Ovo mi se cini kao adekvatno mesto za faljenje...
Lepo je kada možes tako da se pofališ. Baci neki lo-fi mp3 ili neki linak za online slušanje pa da rezervišemo primerak.

ajde onda i ja da se pohvalim, iako je tek u začetku...krajem leta/početkom jeseni, izlazi nam* reizdanje jednog do sada na vinilu neobjavljenog izdanja + naša strana split 7"a u vidu divnog 45rpm 12"a. trebalo bi da bude onako chock full of podataka i fotaka, limited print run 200 kom. *koga slučajno zaboli uvce za to, bend je .unison.

*koga slučajno zaboli uvce za to, bend je .unison.
pomislih jarboli
ajde onda i ja da se pohvalim, iako je tek u začetku...krajem leta/početkom jeseni, izlazi nam* reizdanje jednog do sada na vinilu neobjavljenog izdanja + naša strana split 7"a u vidu divnog 45rpm 12"a. trebalo bi da bude onako chock full of podataka i fotaka, limited print run 200 kom. *koga slučajno zaboli uvce za to, bend je .unison.
Ako je limited ;), ako te ne mrzi da saljes postom, ako postoje ikakve sanse, obezbjedi mi jedan primjerak. Shvati ovo kao amazon-pre-order :).

sure thing :thumbsup:u pitanju je Apokalipsa/Ozmot reizdanje

e, ašik, nemoj i mene da zaboraviš kada dođe roba ;) a koji band da povežem da mp40? možda sam propustio tu informaciju pa se unapred izvinjavam ako ispadam glup u društvu :mellow: np: #1 "punk" band2nq9k74.jpg

a koji band da povežem da mp40?
nežni daliborsvi znaju

hit ploča za ovaj vikend (tnx to vulejov)67fb96cd0997d12e58db090603c2939f.jpg

• Author
pomaranca.jpgDa, simpa su ovi isprepletani narandžasti druškani nakrcani nitnama, sa fotke na poleđini ploče. U pitanju je solidan heavy metal shock, made in Slovenia, iz 1981. Izdanje i danas zvuči ok, vreme ga nije puno pregazilo, već mu samo dalo neki starinski šarm. Kao mališan baš puno sam slušao ovu ploču a ogroman poster Mije Popoviča (gitariste i spiritus movensa Pomaranče) dok violinskim gudalom gusla svog belog Gibson Les Pola, dugo je krasio zid podruma u kome sam obrazovao neki svoj kutak za vežbanje gitare i slušanje ploča. Jednom prilikom, te daleke 1981., su rođaci iz Nemačke nahrupili u podrum (da me obraduju nekim igračkama i čokoladicama) baš dok je išao intro-instrumental "Pustite upanje, ki vstopate"; i potom smo svi zajedno poslušali celu stranu A, jedući nemačke čokoladice, a oni posle nisu mogli da sakriju iznenađenje da neki jugoslovenski sastav može tako odlično da praši.http://www.youtube.com/watch?v=a4LUoJrARUEhttp://www.youtube.com/watch?v=Rzbsoh2xENM

Edited by Willow

Takodje zahvaljujući vulejovu ceo vikend vrteo se sjajan album...rootdown.jpg