Indy Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 ne mogu, ali zato oni iz srbije mogu da salju tebi <_<Mislio sam na dobrotvorne priloge (za u Srbiju), znaci opet tjorak.
renne Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Pošto mnogi od nas nisu imali priliku da koriste PayPal do sada, jel treba da se otvara nalog na istom?Treba, posle treba da verifikuješ i karticu sa kojom plaćašПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
teacher Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Ako je ovo herojsko tumačenje istinito - da je svaki link oglas i da traži ugovor - onda ladno mogu da pogase sve sajtove. Ja sam juče video reklamu za mercedes na RTS-u, trebalo bi inspektori da ih posete i naplate porez za prodaju merdzi.
jms_uk Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 ne mogu, ali zato oni iz srbije mogu da salju tebi <_<Sta nece sve da smisle, smo da izvuku pare iz zemlje...
Kelt Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 (edited) Prema nekim informacijama, pravna lica mogu da otvore posebne naloge preko kojeg mogu da primaju uplate.i samo da potvrdim da PayPal radi, napravio sam nalog i verifikovao karticu Edited April 10, 2013 by Kelt
Behemoth Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 I ja sam uspeo, doduse kao fizicko lice, da verifikujem karticu. U pitanju je MasterCard.Kolega sa posla kaze da su njemu nisu dozvolili da registruje VisaElectron.Za ove Virtuon varijante ne znam.
ivy Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 cekaj stvarno ne mogu da se salju pare za Srbiju tj mi ne mozemo da ih primamo?!?pa cemu onda sve to?misim taj deo mi je jedini potreban..dodjavola!
copkillah Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 I ja sam uspeo, doduse kao fizicko lice, da verifikujem karticu. U pitanju je MasterCard.Kolega sa posla kaze da su njemu nisu dozvolili da registruje VisaElectron.Za ove Virtuon varijante ne znam.Hoće Virtuon.cekaj stvarno ne mogu da se salju pare za Srbiju tj mi ne mozemo da ih primamo?!?pa cemu onda sve to?misim taj deo mi je jedini potreban..dodjavola!Pa biće i toga, polako. Doduše možda će stvarno da bude "polako", godinu, dve.
Frank Pembleton Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 I ja sam uspeo, doduse kao fizicko lice, da verifikujem karticu. U pitanju je MasterCard.Kolega sa posla kaze da su njemu nisu dozvolili da registruje VisaElectron.Za ove Virtuon varijante ne znam.Po odgovoru @bancaintesa na tw ako si nekad otvorio nalog i probao da vežeš tu karticu treba to da poništiš.Send from WC šolja by BVK
Recommended Posts