Mil@n Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 O viberu i whatsapp-u http://www.informacija.rs/Mobilni-telefoni/Aplikacije-Viber-i-WhatsApp-nedostupne-korisnicima-u-Srbiji.html
renne Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 pa ima i market enabler i market unlocker na playu, nije to zabranjena aplikacija. Samo fon naravno mora biti rutovan.
Have_Fun Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Da da, mora rutovan biti, ofcNisam znao da je ima na marketu.. ja sam to pokupio odavno od ortaka (god ipo skoro), cim sam rutovao fon, pa nisam ni gledao da li je ima za DL(Market.Unlocker.Pro.3.2.5.1.Android.apk je kod mene)I sve super radi
Feindouno Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Narucio Nexus 7 nakon silnih preporuka sa svih strana pa i odavde...
Hamlet Strašni Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Koliko kosta da se u servisu rutuje telefon. Android galaxy ii. Kolike su sanse da sjebem telefon ako radim sam i da li mora da se napravi bekap telefona ako se radi rutovanje?
renne Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Odradi sam za dva minuta. I ne treba ti bekapПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Hamlet Strašni Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Nesto sam guglao. I nasao neke step baj stepove. jel ovaj ok
Lord Stef Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Imam 2 vrlo moguce glupa pitanja:1) mogu li na neku foru da koristim telefon kao web kameru putem usb kabla ili tako nekako?2) mogu li (takodje na neku foru) da na telefonu koristim svoj adsl internet?U pitanju je Samsung Galaxy mini, ako je bitno :)
renne Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 (edited) Amlete, ok je, to je taj postupak.Ako nisi siguran svrati do mene pa ceko odraditiNaravno da mozes koristiti kucni adsl ako imas bezicni ruter. Ukljucis wifi na fonu, uneses pass i to je toПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2 Edited March 7, 2013 by renne
renne Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 E onda ne mozeПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Lord Stef Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 E onda jbg :D Hvala u svakom slucaju.Btw, kad vec pominjete rutovanje, jel' bezbedno za recimo idiota poput 1 mene da to odradi sam prateci tutoriale na netu? Nadjoh recimo ovaj: http://www.noypigeeks.com/android/how-to-root-samsung-galaxy-mini-gt-s5570/koji deluje prilicno lagano, ali rekoh da pitam da nema naki catch, kao i uvek sto ima... :)
Recommended Posts