John Coltrane Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Hvala za info. Njoj kamera jeste bitna, a ja nemam pojma o androidima (ona jos manje).
Mil@n Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Hvala za info. Njoj kamera jeste bitna, a ja nemam pojma o androidima (ona jos manje). Samo sam naznačio najveće razlike, pa odaberi u skladu sa prioritetima. :)
renne Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 (edited) Od danas u Srbiji dostupan Google Play music servis Edited December 8, 2015 by renne
renne Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Nemam pojma, više je bitno da google misli na ovo tržište
Gospodin Slucaj Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 a sta se dobija ovim dva meseca gratis
Marvin (Paranoid Android) Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Zastarelo pitanje, no tek danas prešao sa Kitkata na Lolipop (Galaxy S6). U principu sviđa mi se petica (5.1.1) samo mi strašno ide na živce ovaj odabir boja za neke od osnovnih ekrana, tj bela pozadina na kontaktima, phone logu, SMS-ovima. setovanjima. Ima li neka finta da mogu da promenim odabir boja - u principu samo da roknem onaj stari crni background, a fontove i oznake neka default bela, zelena, šta god? Radije ne bih instalirao neki drugi launcher, iako vidim da bi Nova verovatno nudio opcije ovde? Root telefona nije opcija.
Dionysos Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 (edited) мислим да тек са шестицом долази могућност одабира теме, тј. само бело или црно, light - dark едит: пардон нема више, http://www.techtimes.com/articles/84186/20150912/sorry-no-dark-system-theme-for-android-6-0-marshmallow.htm, пресушило... пређи на wp Edited December 12, 2015 by Dionysos
Razzmatazz Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Zastarelo pitanje, no tek danas prešao sa Kitkata na Lolipop (Galaxy S6). U principu sviđa mi se petica (5.1.1) samo mi strašno ide na živce ovaj odabir boja za neke od osnovnih ekrana, tj bela pozadina na kontaktima, phone logu, SMS-ovima. setovanjima. Ima li neka finta da mogu da promenim odabir boja - u principu samo da roknem onaj stari crni background, a fontove i oznake neka default bela, zelena, šta god? Radije ne bih instalirao neki drugi launcher, iako vidim da bi Nova verovatno nudio opcije ovde? Root telefona nije opcija. Treba da instaliraš Sublime Text Editor i u njemu onda možeš da podesiš teme.
Gospodin Slucaj Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 a sta se dobija ovim dva meseca gratis koliko vidim nista sto vec ne dobijam na deezeru za dz
Marvin (Paranoid Android) Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Treba da instaliraš Sublime Text Editor i u njemu onda možeš da podesiš teme. Otkad si me savetovao da ostavim telefon preko noći u frižideru ne bih li ga otključao za druge mreže, tvoje savete uzimam sa vrećom soli.
Frank Pembleton Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 koliko vidim nista sto vec ne dobijam na deezeru za dzPa noje Deezer za dž ;-)
Recommended Posts