November 30, 20159 yr Hvala za info. Njoj kamera jeste bitna, a ja nemam pojma o androidima (ona jos manje).
November 30, 20159 yr Hvala za info. Njoj kamera jeste bitna, a ja nemam pojma o androidima (ona jos manje). Samo sam naznačio najveće razlike, pa odaberi u skladu sa prioritetima. :)
December 8, 20159 yr Od danas u Srbiji dostupan Google Play music servis Edited December 8, 20159 yr by renne
December 12, 20159 yr Zastarelo pitanje, no tek danas prešao sa Kitkata na Lolipop (Galaxy S6). U principu sviđa mi se petica (5.1.1) samo mi strašno ide na živce ovaj odabir boja za neke od osnovnih ekrana, tj bela pozadina na kontaktima, phone logu, SMS-ovima. setovanjima. Ima li neka finta da mogu da promenim odabir boja - u principu samo da roknem onaj stari crni background, a fontove i oznake neka default bela, zelena, šta god? Radije ne bih instalirao neki drugi launcher, iako vidim da bi Nova verovatno nudio opcije ovde? Root telefona nije opcija.
December 12, 20159 yr мислим да тек са шестицом долази могућност одабира теме, тј. само бело или црно, light - dark едит: пардон нема више, http://www.techtimes.com/articles/84186/20150912/sorry-no-dark-system-theme-for-android-6-0-marshmallow.htm, пресушило... пређи на wp Edited December 12, 20159 yr by Dionysos
December 13, 20159 yr Zastarelo pitanje, no tek danas prešao sa Kitkata na Lolipop (Galaxy S6). U principu sviđa mi se petica (5.1.1) samo mi strašno ide na živce ovaj odabir boja za neke od osnovnih ekrana, tj bela pozadina na kontaktima, phone logu, SMS-ovima. setovanjima. Ima li neka finta da mogu da promenim odabir boja - u principu samo da roknem onaj stari crni background, a fontove i oznake neka default bela, zelena, šta god? Radije ne bih instalirao neki drugi launcher, iako vidim da bi Nova verovatno nudio opcije ovde? Root telefona nije opcija. Treba da instaliraš Sublime Text Editor i u njemu onda možeš da podesiš teme.
December 13, 20159 yr a sta se dobija ovim dva meseca gratis koliko vidim nista sto vec ne dobijam na deezeru za dz
December 13, 20159 yr Treba da instaliraš Sublime Text Editor i u njemu onda možeš da podesiš teme. Otkad si me savetovao da ostavim telefon preko noći u frižideru ne bih li ga otključao za druge mreže, tvoje savete uzimam sa vrećom soli.