Valk Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Da li neko od korisnika lolipopa zna kako se isključuje preview sms poruke u status baru? Uspela sam da namestim samo skroz off notifikacija tako fa na koverti ostane broj novih poruka. Mob je S6. I stvarno pitam za druga, moj Sony je još uvek na KitKatu (a kako stvari stoje i ostaće)
Valk Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Kitket je super. Lolipop, po onome što vidim kod drugih - not so much.
renne Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Da li neko od korisnika lolipopa zna kako se isključuje preview sms poruke u status baru? Uspela sam da namestim samo skroz off notifikacija tako fa na koverti ostane broj novih poruka. Mob je S6. I stvarno pitam za druga, moj Sony je još uvek na KitKatu (a kako stvari stoje i ostaće) Nikako
Barti66 Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Meni takođe nepada napamet,liza mnogo zauzima,puna bagova, a malo daje u odnosu na KK.
*edited by mod Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 (edited) Da li neko od korisnika lolipopa zna kako se isključuje preview sms poruke u status baru? Uspela sam da namestim samo skroz off notifikacija tako fa na koverti ostane broj novih poruka. Mob je S6. I stvarno pitam za druga, moj Sony je još uvek na KitKatu (a kako stvari stoje i ostaće) Na Sony ima opcija da se pod privacy postavi da li ti notifikacije daju preview ili samo ikonicu. Ide toliko daleko da ako si na vezi a telefon je zakljucan nece pokazati sa kim je razgovor u tou (vec samo da je u toku) dok ga ne otkljucas. Edited May 2, 2015 by *edited by mod
Valk Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Ne pitam za sebe, ja svakako koristim GO SMS app kao zamenski za default a tu se sve može podesiti.
Đipalo Junuz Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Da li je drug probao settings>my device>sounds and notifications>application notifications> pa tu za messages aplikaciju uključi sensitive?
Valk Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Da li je drug probao settings>my device>sounds and notifications>application notifications> pa tu za messages aplikaciju uključi sensitive? Nije on ništa probao, nume :) ne sećam se da sam ovakav path videla, jesi li siguran da tako ide na lolipopu za S6?
Mil@n Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Moja nova đunta nema opciju da se manuelno merdžuju kontakti, samo u sklopu aplikacije. Nervira me to sad. Ima neki pouzdan app za te stvari? Tj za tu stvar.
Tihajeza Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Pliz pomoć: Kako da bekapujem kontakte i smsove na PC?Ne verujem nijednom cloudu, uvek postoji mogućnost da se podaci ne povrate u potpunosti. Nosim sutra tel na servis, pa mi je hitno. Hvala
Mil@n Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Pliz pomoć: Kako da bekapujem kontakte i smsove na PC? Ne verujem nijednom cloudu, uvek postoji mogućnost da se podaci ne povrate u potpunosti. Nosim sutra tel na servis, pa mi je hitno. Hvala Sinhronizuješ ih na gmail? Ako već nisu sinhronizovani? To za kontakte, za sms-ove ne znam, ali kontam da verovatno i za jedno i za drugo postoji opcija bekapa na karticu, ako je imaš.
renne Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Kontakti na gmail. Najsigurnije i najpouzdanije. Sms nemam pojma, nikad nisam radio
Recommended Posts