May 1, 20159 yr Da li neko od korisnika lolipopa zna kako se isključuje preview sms poruke u status baru? Uspela sam da namestim samo skroz off notifikacija tako fa na koverti ostane broj novih poruka. Mob je S6. I stvarno pitam za druga, moj Sony je još uvek na KitKatu (a kako stvari stoje i ostaće)
May 1, 20159 yr Da li neko od korisnika lolipopa zna kako se isključuje preview sms poruke u status baru? Uspela sam da namestim samo skroz off notifikacija tako fa na koverti ostane broj novih poruka. Mob je S6. I stvarno pitam za druga, moj Sony je još uvek na KitKatu (a kako stvari stoje i ostaće) Nikako
May 1, 20159 yr Meni takođe nepada napamet,liza mnogo zauzima,puna bagova, a malo daje u odnosu na KK.
May 2, 20159 yr Da li neko od korisnika lolipopa zna kako se isključuje preview sms poruke u status baru? Uspela sam da namestim samo skroz off notifikacija tako fa na koverti ostane broj novih poruka. Mob je S6. I stvarno pitam za druga, moj Sony je još uvek na KitKatu (a kako stvari stoje i ostaće) Na Sony ima opcija da se pod privacy postavi da li ti notifikacije daju preview ili samo ikonicu. Ide toliko daleko da ako si na vezi a telefon je zakljucan nece pokazati sa kim je razgovor u tou (vec samo da je u toku) dok ga ne otkljucas. Edited May 2, 20159 yr by *edited by mod
May 3, 20159 yr Ne pitam za sebe, ja svakako koristim GO SMS app kao zamenski za default a tu se sve može podesiti.
May 3, 20159 yr Da li je drug probao settings>my device>sounds and notifications>application notifications> pa tu za messages aplikaciju uključi sensitive?
May 3, 20159 yr Da li je drug probao settings>my device>sounds and notifications>application notifications> pa tu za messages aplikaciju uključi sensitive? Nije on ništa probao, nume :) ne sećam se da sam ovakav path videla, jesi li siguran da tako ide na lolipopu za S6?
May 4, 20159 yr Moja nova đunta nema opciju da se manuelno merdžuju kontakti, samo u sklopu aplikacije. Nervira me to sad. Ima neki pouzdan app za te stvari? Tj za tu stvar.
May 6, 20159 yr Pliz pomoć: Kako da bekapujem kontakte i smsove na PC?Ne verujem nijednom cloudu, uvek postoji mogućnost da se podaci ne povrate u potpunosti. Nosim sutra tel na servis, pa mi je hitno. Hvala
May 6, 20159 yr Pliz pomoć: Kako da bekapujem kontakte i smsove na PC? Ne verujem nijednom cloudu, uvek postoji mogućnost da se podaci ne povrate u potpunosti. Nosim sutra tel na servis, pa mi je hitno. Hvala Sinhronizuješ ih na gmail? Ako već nisu sinhronizovani? To za kontakte, za sms-ove ne znam, ali kontam da verovatno i za jedno i za drugo postoji opcija bekapa na karticu, ako je imaš.