Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted

I am extremely disappointed with the Court ruling to dismiss my application for judicial review of the Minister’s decision to cancel my visa, which means I cannot stay in Australia and participate in the Australian Open.

I respect the Court’s ruling and I will cooperate with the relevant authorities in relation to my departure from the country.

I am uncomfortable that the focus of the past weeks has been on me and I hope that we can all now focus on the game and tournament I love.

I would like to wish the players, tournament officials, staff, volunteers and fans all the best for the tournament.

Finally, I would like to thank my family, friends, team, supporters, fans and my fellow Serbians for your continued support. You have all been a great source of strength to me.

Posted
7 minutes ago, Carolostadien said:

Tri godine je automatski u ovakvim slučajevima, bar su tako pisali naši mediji. S tim da ima pravo tražiti izuzeće i za to :D Pa ako sljedeće godine bude normalnija situacija u svijetu i on cijepljen, može tražiti da mu se to ukine.

Ako to sad uradi, kandiduje sebe za jednog od najglupljih ljudi..recimo, ikad. 

Stvarno, ne bio mu u kozi sad. 

• +1 1
Posted
Just now, SNARC said:

Ako to sad uradi, kandiduje sebe za jednog od najglupljih ljudi..recimo, ikad. 

Stvarno, ne bio mu u kozi sad. 

naravno da ne kandiduje, boze

razdvoj te dve stvari

Posted
2 minutes ago, x500 said:

Deo BBC clanka je ministrov argument, a sud je to prihvatio.

Zahvaljujem

Stara navlakusa...

• +1 1
Posted
1 minute ago, Tsai said:

naravno da ne kandiduje, boze

razdvoj te dve stvari

Znas vic o coveku kome je ponudjeno milion dolara..ali da pojede porciju govana ?

I on krene..i pici..i na pola porcije kaze..ma jebali te tvojih milion dolara

• +1 4
Posted
1 minute ago, Tsai said:

I am extremely disappointed with the Court ruling to dismiss my application for judicial review of the Minister’s decision to cancel my visa, which means I cannot stay in Australia and participate in the Australian Open.

I respect the Court’s ruling and I will cooperate with the relevant authorities in relation to my departure from the country.

I am uncomfortable that the focus of the past weeks has been on me and I hope that we can all now focus on the game and tournament I love.

I would like to wish the players, tournament officials, staff, volunteers and fans all the best for the tournament.

Finally, I would like to thank my family, friends, team, supporters, fans and my fellow Serbians for your continued support. You have all been a great source of strength to me.

Sisa

Trebao je da im ponudi vršnjaka na blajvatore i odjebe u 3 pizde materine, i Australiju i njihov usrani turnir

Usput osvoji RG, W, USO i ode u peMziju

• +1 1
Posted
Just now, Have_Fun said:

Sisa

Trebao je da im ponudi vršnjaka na blajvatore i odjebe u 3 pizde materine, i Australiju i njihov usrani turnir

Usput osvoji RG, W, USO i ode u peMziju

boldovano tesko bez vakcine. a iskuliraj malo pliz pa ces skontati da je sasvim normalno da uradi ono sto treba

• +1 1
Posted

Ovo je na kraju bilo i ocekivano. Sam je kriv sto su ga razapeli po svim mogucim medijima, a sada preostsje  jos da ga namazu katranom i pospu perjem i tako poteraju u avion.

Posted
Just now, Tsai said:

boldovano tesko bez vakcine. a iskuliraj malo pliz pa ces skontati da je sasvim normalno da uradi ono sto treba

Zezao sam se, proradio Srbistanac u meni.

Naravno da je izjava politički korektna.

Posted
24 minutes ago, morgana said:

dobro ali mogao je da anticipira mogucnost negativnog ishoda u izvjesnom nivou vjerovatnoce tj rizik je bio poveci. od pocetka zna da nema ulaznicu od strane australije, a ona mu treba, nego ulazi na stos i apsurdno samopouzdanje koje dijeli sa organizatorom i viktorijom.

ali od početka se govori :

ne, Novak nije ušao na štos, on je imao vizu koja mu je poništena 

o tome su drvili i strani novinari

Posted

necemo vala sve ponovo o tome ko izdaje uslove za ulazak u au tj bar ja necu

• +1 4
Posted

Povrh sve muke, neće se ovo toliko loše završiti za Nola, pogotovo ako je tačno da nije dobio trogodišnju zabranu ulaska.
Neki mladac će propustiti Rafu kroz šake i pre finala AO, a Nolo će se u Srbiju vratiti kao heroj, lišen straha da će ikada odgovarati za ozbiljno krivično delo sa kojim ga se dovodi u vezu.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

• +1 4
Posted

Medo no. 1 :thumbsup:

Sada je najvaznije osloboditi one kojotove repere...

• +1 3
  • Haha 4