morgana Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 2 minutes ago, SNARC said: Ideologija je vazda bilo sjajno oruzje za autodestrukciju. Inace..mislim da jos nije potvrdjeno to za 3 godine, nadam se bar da nije..a verovatno ni on nijr znao koji je potencijalni rizik svega ovoga. ideologija i samopouzdanje, da btw ja sam mislila da ce se proces otegnuti i da ce tako novak i da odradi turnir
x500 Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 Djovak, a i drugi ljudi, trebaju da se zamisle kada daju intervju za BBC. Sve sto kazu/bude objavljeno moze se koristiti protiv njih na sudu. Autocenzura za buduce generacije. 2
reg Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 Baš me zanima da li je spreman da se ovoliko zainati.
Peter Fan Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 1 minute ago, boldrock said: Nema pravo zalbe na ovu presudu.
Carolostadien Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 6 minutes ago, Tsai said: pa jebiga, dali su mu i izuzece i vizu. mora sad da trazi necije glave, minimum direktor AO Dali su mu vizu na osnovu LAŽI. I to je sve. I ja sam isprva bio na Noletovoj strani, ostavio sam i ovdje jedan post u tom tonu, Australci sasvim sigurno tu nisu bez svoje krivnje, ali poanta svega je da je lagao. Ili je totalni moron pa je pozitivan išao među djecom u što ipak sumnjam. A u tom slučaju bi ga vi ako imalo držite do sebe morali osudit i to na zatvorsku kaznu, jer su obični ljudi za puno manje već završavali u zatvoru. Ali 99,99% da je jednostavno - lagao. Nije imao važeći pozitivan test nego izmišljeni. 2 4
Peter Fan Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 7 minutes ago, boldrock said: Da li bi dolazio sledeće godine, čak i da je dobio na sudu? Možemo samo da zamislimo kako bi izgledali njegovi mečevi. Beše Martina Navratilova rekla da je bilo najbolje da se pokupio posle prve odluke i zapalio kući. Pa nebi bili gori nego ove godine.
Carolostadien Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 8 minutes ago, SNARC said: Ideologija je vazda bilo sjajno oruzje za autodestrukciju. Inace..mislim da jos nije potvrdjeno to za 3 godine, nadam se bar da nije..a verovatno ni on nijr znao koji je potencijalni rizik svega ovoga. Tri godine je automatski u ovakvim slučajevima, bar su tako pisali naši mediji. S tim da ima pravo tražiti izuzeće i za to Pa ako sljedeće godine bude normalnija situacija u svijetu i on cijepljen, može tražiti da mu se to ukine.
Peter Fan Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 2 minutes ago, Carolostadien said: Dali su mu vizu na osnovu LAŽI. I to je sve. I ja sam isprva bio na Noletovoj strani, ostavio sam i ovdje jedan post u tom tonu, Australci sasvim sigurno tu nisu bez svoje krivnje, ali poanta svega je da je lagao. Ili je totalni moron pa je pozitivan išao među djecom u što ipak sumnjam. A u tom slučaju bi ga vi ako imalo držite do sebe morali osudit i to na zatvorsku kaznu, jer su obični ljudi za puno manje već završavali u zatvoru. Ali 99,99% da je jednostavno - lagao. Nije imao važeći pozitivan test nego izmišljeni. Moguce, ali mu viza nije oduzeta ni zbog jednog od ta dva scenarija. 8
Popular Post x500 Posted January 16, 2022 Popular Post Posted January 16, 2022 1 minute ago, Carolostadien said: Dali su mu vizu na osnovu LAŽI. I to je sve. I ja sam isprva bio na Noletovoj strani, ostavio sam i ovdje jedan post u tom tonu, Australci sasvim sigurno tu nisu bez svoje krivnje, ali poanta svega je da je lagao. Ili je totalni moron pa je pozitivan išao među djecom u što ipak sumnjam. A u tom slučaju bi ga vi ako imalo držite do sebe morali osudit i to na zatvorsku kaznu, jer su obični ljudi za puno manje već završavali u zatvoru. Ali 99,99% da je jednostavno - lagao. Nije imao važeći pozitivan test nego izmišljeni. Ovo nije vise prica o Noletu, vec o presedanu. Da li je viza dobijena ovako ili onako, to nije bitno zato sto je ista ponistena. On ce biti deportovan zbog verbalnog delikta (opste poznati stav i clanak u BBC). Pojacace antivaksersko raspolozenje u zemlji sa 93% vakcinisanih, kako ?! 11
pasha Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 8 minutes ago, x500 said: Djovak, a i drugi ljudi, trebaju da se zamisle kada daju intervju za BBC. Sve sto kazu/bude objavljeno moze se koristiti protiv njih na sudu. Autocenzura za buduce generacije. Je l njegovo priznanje na bbc koriscen kao glavni dokaz?
Have_Fun Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 Just now, Tsai said: Još će mi ova budaletina biti dopadljiv tip na kraju 4
x500 Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 1 minute ago, pasha said: Je l njegovo priznanje na bbc koriscen kao glavni dokaz? Deo BBC clanka je ministrov argument, a sud je to prihvatio.
reg Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 10 minutes ago, Peter Fan said: Nema pravo zalbe na ovu presudu. https://www.fedcourt.gov.au/digital-law-library/judgments/hca-special-leave Parties wishing to appeal from a judgment of the Federal Court to the High Court of Australia, are required to file a special leave application with the High Court.
Recommended Posts