January 16, 20223 yr Kakav krah jednog odnosa koji traje već deceniju i kusur, ovo otprilike kao da Stejpls centar zabrani Džabaru da gleda utakmice Lejkersa. Sve je ovo otužno, ma koliko je zapravo i ovaj cirkus bio zabava za mase kao i sam sport generalno. edit: da se ogradim, da je Đoković nekih opštih razmišljanja kao Džabar, vjerovatno do ovog svega ne bi ni došlo.
January 16, 20223 yr 10 minutes ago, Peter Fan said: Plus sad automatski dobija i 3 godine zabrane ulaska. Nek proba na silu i sljedeće godine. Nego, gledam na danskim vjestima prije neki dan. Pitaju ljude po Beogradu šta misle o ovoj nevolji oko Noleta. Neki fin gospodin, pred kamerom izjavi: Ovo sa Djokovicem je genocid nad genocidima!. Mislim da je sve rečeno i nema se šta dodati! Edited January 16, 20223 yr by Krampa Typo
January 16, 20223 yr 11 minutes ago, Peter Fan said: Plus sad automatski dobija i 3 godine zabrane ulaska. ja ne razumijem mozak koji je usao u ovaj rizik. mislim na novaka.
January 16, 20223 yr 1 minute ago, morgana said: ja ne razumijem mozak koji je usao u ovaj rizik. mislim na novaka. pa jebiga, dali su mu i izuzece i vizu. mora sad da trazi necije glave, minimum direktor AO
January 16, 20223 yr pa rekli su u startu, tj da se odmah vratio, opet bi mu visila nad glavom ta zabrana o 3 godine.
January 16, 20223 yr Just now, morgana said: ja ne razumijem mozak koji je usao u ovaj rizik. mislim na novaka. Ideologija je vazda bilo sjajno oruzje za autodestrukciju. Inace..mislim da jos nije potvrdjeno to za 3 godine, nadam se bar da nije..a verovatno ni on nijr znao koji je potencijalni rizik svega ovoga.
January 16, 20223 yr Samo da se ovo ne ucrta u kolektivno pamcenje srba kao pobeda u boju na kosovu i pobeda nad nato-m 1999
January 16, 20223 yr Just now, InvisibleLight said: Samo da se ovo ne ucrta u kolektivno pamcenje srba kao pobeda u boju na kosovu i pobeda nad nato-m 1999 bukvalno sam hteo da napisem da australski idioti nisam svesni kolko ce ovo samo da pospesi i antivakserstvo i nacionalizam. idioti potpuni
January 16, 20223 yr 13 minutes ago, Peter Fan said: Plus sad automatski dobija i 3 godine zabrane ulaska. Da li bi dolazio sledeće godine, čak i da je dobio na sudu? Možemo samo da zamislimo kako bi izgledali njegovi mečevi. Beše Martina Navratilova rekla da je bilo najbolje da se pokupio posle prve odluke i zapalio kući.
January 16, 20223 yr 1 minute ago, dùda said: pa rekli su u startu, tj da se odmah vratio, opet bi mu visila nad glavom ta zabrana o 3 godine. Ne, vec mu je to bilo predoceno pred prvu zalbu
January 16, 20223 yr 3 minutes ago, Tsai said: pa jebiga, dali su mu i izuzece i vizu. mora sad da trazi necije glave, minimum direktor AO dobro ali mogao je da anticipira mogucnost negativnog ishoda u izvjesnom nivou vjerovatnoce tj rizik je bio poveci. od pocetka zna da nema ulaznicu od strane australije, a ona mu treba, nego ulazi na stos i apsurdno samopouzdanje koje dijeli sa organizatorom i viktorijom. Edited January 16, 20223 yr by morgana
January 16, 20223 yr Just now, Tsai said: bukvalno sam hteo da napisem da australski idioti nisam svesni kolko ce ovo samo da pospesi i antivakserstvo i nacionalizam. idioti potpuni A zaboli njih za to
January 16, 20223 yr Just now, Tsai said: bukvalno sam hteo da napisem da australski idioti nisam svesni kolko ce ovo samo da pospesi i antivakserstvo i nacionalizam. idioti potpuni Sta briga njih za to, to je srpski problem.