Peter Fan Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 Plus sad automatski dobija i 3 godine zabrane ulaska.
Popular Post maheem Posted January 16, 2022 Popular Post Posted January 16, 2022 Je l stiže na referendum? 2 8
James Marshall Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 Kakav krah jednog odnosa koji traje već deceniju i kusur, ovo otprilike kao da Stejpls centar zabrani Džabaru da gleda utakmice Lejkersa. Sve je ovo otužno, ma koliko je zapravo i ovaj cirkus bio zabava za mase kao i sam sport generalno. edit: da se ogradim, da je Đoković nekih opštih razmišljanja kao Džabar, vjerovatno do ovog svega ne bi ni došlo. 1
Krampa Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 (edited) 10 minutes ago, Peter Fan said: Plus sad automatski dobija i 3 godine zabrane ulaska. Nek proba na silu i sljedeće godine. Nego, gledam na danskim vjestima prije neki dan. Pitaju ljude po Beogradu šta misle o ovoj nevolji oko Noleta. Neki fin gospodin, pred kamerom izjavi: Ovo sa Djokovicem je genocid nad genocidima!. Mislim da je sve rečeno i nema se šta dodati! Edited January 16, 2022 by Krampa Typo
morgana Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 11 minutes ago, Peter Fan said: Plus sad automatski dobija i 3 godine zabrane ulaska. ja ne razumijem mozak koji je usao u ovaj rizik. mislim na novaka.
Tsai Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 1 minute ago, morgana said: ja ne razumijem mozak koji je usao u ovaj rizik. mislim na novaka. pa jebiga, dali su mu i izuzece i vizu. mora sad da trazi necije glave, minimum direktor AO
duda Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 pa rekli su u startu, tj da se odmah vratio, opet bi mu visila nad glavom ta zabrana o 3 godine.
SNARC Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 Just now, morgana said: ja ne razumijem mozak koji je usao u ovaj rizik. mislim na novaka. Ideologija je vazda bilo sjajno oruzje za autodestrukciju. Inace..mislim da jos nije potvrdjeno to za 3 godine, nadam se bar da nije..a verovatno ni on nijr znao koji je potencijalni rizik svega ovoga.
InvisibleLight Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 Samo da se ovo ne ucrta u kolektivno pamcenje srba kao pobeda u boju na kosovu i pobeda nad nato-m 1999 4 3
Tsai Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 Just now, InvisibleLight said: Samo da se ovo ne ucrta u kolektivno pamcenje srba kao pobeda u boju na kosovu i pobeda nad nato-m 1999 bukvalno sam hteo da napisem da australski idioti nisam svesni kolko ce ovo samo da pospesi i antivakserstvo i nacionalizam. idioti potpuni 1
reg Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 13 minutes ago, Peter Fan said: Plus sad automatski dobija i 3 godine zabrane ulaska. Da li bi dolazio sledeće godine, čak i da je dobio na sudu? Možemo samo da zamislimo kako bi izgledali njegovi mečevi. Beše Martina Navratilova rekla da je bilo najbolje da se pokupio posle prve odluke i zapalio kući.
Peter Fan Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 1 minute ago, dùda said: pa rekli su u startu, tj da se odmah vratio, opet bi mu visila nad glavom ta zabrana o 3 godine. Ne, vec mu je to bilo predoceno pred prvu zalbu
morgana Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 (edited) 3 minutes ago, Tsai said: pa jebiga, dali su mu i izuzece i vizu. mora sad da trazi necije glave, minimum direktor AO dobro ali mogao je da anticipira mogucnost negativnog ishoda u izvjesnom nivou vjerovatnoce tj rizik je bio poveci. od pocetka zna da nema ulaznicu od strane australije, a ona mu treba, nego ulazi na stos i apsurdno samopouzdanje koje dijeli sa organizatorom i viktorijom. Edited January 16, 2022 by morgana 2 1
InvisibleLight Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 Just now, Tsai said: bukvalno sam hteo da napisem da australski idioti nisam svesni kolko ce ovo samo da pospesi i antivakserstvo i nacionalizam. idioti potpuni A zaboli njih za to
Peter Fan Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 Just now, Tsai said: bukvalno sam hteo da napisem da australski idioti nisam svesni kolko ce ovo samo da pospesi i antivakserstvo i nacionalizam. idioti potpuni Sta briga njih za to, to je srpski problem. 3
Recommended Posts