January 16, 20223 yr 14 minutes ago, Tsai said: oukej, izasao je raspored i novak je u nocnom terminu. to mi je dosta cudno jer sam mislio da ce se osigurati da ga stave u dnevni, da ne bude stete ako u nocnom igraju laki luzer i kecmanovic mozda ne govori nista, a mozda govori dosta toga @Ros me preteko u milisekundi hhahaha Kao da im je problem da promene ako ga osude
January 16, 20223 yr https://www.b92.net/sport/australianopen2022/vesti.php?nav_id=2089103 Đoković nije hteo da svedoči Najbolji teniser sveta Novaka Đoković odlučio je da ne svedoči pred Federalnim sudom Edited January 16, 20223 yr by MiddleClass
January 16, 20223 yr Saga je zavrsena. Falim te kurcu, mozemo da se vratimo svojim zivotima. I jebote tenis, AO ce biti smaracina.
January 16, 20223 yr Just now, Tsai said: neverovatna govna nista, pamet u glavu i po modernu Pazi..postoji teorija da Novak nije najostriji noz u fioci..ali ako se sada vakcinise, nakon ovoliko pojedenih govana..onda je bilmez i po.
January 16, 20223 yr Užas! Dobra stvar u ovom je što će Nole kao i svi mi izaći jači, bolji i brži. Takvi smo ljudi, možda nas košta sada, ali istorija je pokazala da smo uvijek korak ispred kratkovidnih naroda.