Time Crisis Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 pa taj deo nije los ovaj zivot do 30te 'nako, ja se ne bi menjao Što reče jedan poznanik, "if you wanna fuck for funny, first you fuck for money". Nije bio izvorni govornik, ali poenta stoji. :)
Jean-Luc Picard Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 Vilandera neka uzme za trenera. Jesi lud...pa da se na Eurosportu trubi o miru, ljubavi, veganskoj ishrani, grljenju drveća....i slično.
simetrije Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 (edited) Daren Kejhil, tvrde australijski i rumunski mediji, prenosi B92 cenim da mu je ovo dosta pomoglo :) Edited December 8, 2016 by simetrije
duda Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 kejhil je sjajan trener i lik, koliko mi je poznato mislim da je radio sa mlađanom jelenom dokić, al' ne dugo, ko bi izdržao onog buldoga od oca
goofs Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 Kejhil je lik koji je celavog Agasija popeo na tron kao najstarijeg tenisera u istoriji koji je bio #1. Mislim, ima nesto i do Agasija tu, sigurno.
189- Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 moze biti i najbolji trener u istoriji ako ovoga ne zanima tenis onda pisi propalo
Time Crisis Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 moze biti i najbolji trener u istoriji ako ovoga ne zanima tenis onda pisi propalo Da ga ne zanima valjda ne bi ni tražio trenera, bio bi s Vajdom i ostatkom tima.
189- Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 Da ga ne zanima valjda ne bi ni tražio trenera, bio bi s Vajdom i ostatkom tima. to ne mora nista znaciti nista posto je nudio i bekeru ugovor ali ovaj nije hteo jer mu je jasno kako razmislja novak
duda Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 Where will Novak Djokovic go next after Boris Becker split?
Max Morlock Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Tražio sam "dole" gde je NĐ topik da ovo stavim tamo, no nisam našao :o Nema veze, spakovao sam u spoiler najjači razlog do sad što Djoker još nema trenea jbg, iskočilo mi ovo ludilo na fejsu, nisam tražio majke mi
Jeremija Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Je' se zna kako se zove dotična Rumunka, čisto da izguglujem...
renne Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Odavno ona nije sisata, nego ovo nisu upućeni
Recommended Posts