December 8, 20168 yr pa taj deo nije los ovaj zivot do 30te 'nako, ja se ne bi menjao Što reče jedan poznanik, "if you wanna fuck for funny, first you fuck for money". Nije bio izvorni govornik, ali poenta stoji. :)
December 8, 20168 yr Vilandera neka uzme za trenera. Jesi lud...pa da se na Eurosportu trubi o miru, ljubavi, veganskoj ishrani, grljenju drveća....i slično.
December 8, 20168 yr Daren Kejhil, tvrde australijski i rumunski mediji, prenosi B92 cenim da mu je ovo dosta pomoglo :) Edited December 8, 20168 yr by simetrije
December 8, 20168 yr kejhil je sjajan trener i lik, koliko mi je poznato mislim da je radio sa mlađanom jelenom dokić, al' ne dugo, ko bi izdržao onog buldoga od oca
December 8, 20168 yr Kejhil je lik koji je celavog Agasija popeo na tron kao najstarijeg tenisera u istoriji koji je bio #1. Mislim, ima nesto i do Agasija tu, sigurno.
December 8, 20168 yr moze biti i najbolji trener u istoriji ako ovoga ne zanima tenis onda pisi propalo
December 8, 20168 yr moze biti i najbolji trener u istoriji ako ovoga ne zanima tenis onda pisi propalo Da ga ne zanima valjda ne bi ni tražio trenera, bio bi s Vajdom i ostatkom tima.
December 8, 20168 yr Da ga ne zanima valjda ne bi ni tražio trenera, bio bi s Vajdom i ostatkom tima. to ne mora nista znaciti nista posto je nudio i bekeru ugovor ali ovaj nije hteo jer mu je jasno kako razmislja novak
December 10, 20168 yr Tražio sam "dole" gde je NĐ topik da ovo stavim tamo, no nisam našao :o Nema veze, spakovao sam u spoiler najjači razlog do sad što Djoker još nema trenea jbg, iskočilo mi ovo ludilo na fejsu, nisam tražio majke mi