Jump to content

To, mačko!

Featured Replies

On 8. 12. 2016. at 10:58, pbg12345 said:

pa taj deo nije los

ovaj zivot do 30te 'nako, ja se ne bi menjao

Što reče jedan poznanik, "if you wanna fuck for funny, first you fuck for money". Nije bio izvorni govornik, ali poenta stoji. :)

• Replies 15.8k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

kako me ova najava prenosa veceras vraca u mladost kad sam sa babom svako vece geldao sudjenje seselju. ona navijala za seselja, ja za tuzilastvo, napravi mi palacnike pa krenemo da se svadjamo kao lj

• Marvin (Paranoid Android)
    Marvin (Paranoid Android)

Sve mi je objasnio. Prođemo Sarajevo, Ilijaš i Podlugove, i piramide su prva levo 

Posted Images

On 8. 12. 2016. at 10:49, Majo said:

Tako je to kad se Duda raspise  :fantom:

:bee:

:wub:

Vilandera neka uzme za trenera.

On 8. 12. 2016. at 15:32, MiddleClass said:

Vilandera neka uzme za trenera.

Jesi lud...pa da se na Eurosportu trubi o miru, ljubavi, veganskoj ishrani, grljenju drveća....i slično.

Daren Kejhil, tvrde australijski i rumunski mediji, prenosi B92

cenim da mu je ovo dosta pomoglo :)

Edited by simetrije

kejhil je sjajan trener i lik, koliko mi je poznato

mislim da je radio sa mlađanom jelenom dokić, al' ne dugo, ko bi izdržao onog buldoga od oca

Kejhil je lik koji je celavog Agasija popeo na tron kao najstarijeg tenisera u istoriji koji je bio #1. Mislim, ima nesto i do Agasija tu, sigurno.

moze biti i najbolji trener u istoriji ako ovoga ne zanima tenis onda pisi propalo

On 8. 12. 2016. at 19:49, 189- said:

moze biti i najbolji trener u istoriji ako ovoga ne zanima tenis onda pisi propalo

Da ga ne zanima valjda ne bi ni tražio trenera, bio bi s Vajdom i ostatkom tima.

On 8. 12. 2016. at 19:58, Time Crisis said:

Da ga ne zanima valjda ne bi ni tražio trenera, bio bi s Vajdom i ostatkom tima.

to ne mora nista znaciti nista posto je nudio i bekeru ugovor ali ovaj nije hteo jer mu je jasno kako razmislja novak

Tražio sam "dole" gde je NĐ topik da ovo stavim tamo, no nisam našao :o

Nema veze, spakovao sam u spoiler najjači razlog do sad što Djoker još nema trenea :s_d:

Reveal hidden contents

jbg, iskočilo mi ovo ludilo na fejsu, nisam tražio majke mi :lolol:

Je' se zna kako se zove dotična Rumunka, čisto da izguglujem... :fantom:

Odavno ona nije sisata, nego ovo nisu upućeni