Mil@n Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 Treba nam i Harper ko leba, al izgleda ne planira povratak. :(
Shan Jan Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 Pronasao je zen uz pomoc jogi letaca u roze majici i sada uziva u zivotu i jebe mu se da bude broj 1. u branjenju djovaka.
duda Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 čitam naokolo, i nigde se toliko ne spominje gmaz, koliko ovde ne pridaju njemu okolo toliki značaj, niti se toliko pljuje po novaku, koliko ovde ali to smo mi, il' pukovnik il' pokojnik
Have_Fun Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 Treba nam i Harper ko leba, al izgleda ne planira povratak. :( +1
189- Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 čitam naokolo, i nigde se toliko ne spominje gmaz, koliko ovde ne pridaju njemu okolo toliki značaj, niti se toliko pljuje po novaku, koliko ovde ali to smo mi, il' pukovnik il' pokojnik pa nije imaz kriv zbog ove situacije nego iskljucivo novak.
Zli Gli Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 Ne treba mu realno ni trener a pogotovo ne ovaj spanski pederas sektas ali to je valjda sad moderno, ti life coach-ovi i ostali gejpederi. Valjda ce naci neku motivaciju da se vrati na staro, za dva koplja je iznad ostalih i steta bi bila da ostane na ovome.
Frank Pembleton Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 Eno Armenulić opaučio po Bekeru, predlaže Samprasa "jer je porodičan čovek"... ....shit has hit the fan...
Timmy Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 Mekinro ili Ceng su moje zelje. Sampras mi nije za trenera. Mozda Agasi, ali i on mi je pre za grupu sa Samprasom. Ali Mekinro mi najbolji. Mislim da je on bas ono sto sad treba Novaku.
Time Crisis Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 Mekinro ili Ceng su moje zelje. Sampras mi nije za trenera. Mozda Agasi, ali i on mi je pre za grupu sa Samprasom. Ali Mekinro mi najbolji. Mislim da je on bas ono sto sad treba Novaku. Mekinro nije izdržao ni pola sezone sa Raonićem, ne deluje mi bog zna kako ozbiljno. Čeng je valjda još uvek sa Nišikorijem?
Jean-Luc Picard Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 Ne zavaravajte se. Nijedan ozbiljan trener neće ni da priđe blizu dok je Pepa Gmaz član ekipe.
goofs Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 Noletu trenutno treba samo neka rospija koja ce da ga tera da trenira. Dule Vujosevic bi odradio odlican posao.
Kanzas siti zez Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 Safin bi mu sada bio odlican trener, da ga izudara reketom cim pomene grljenje drveca
eumeswil Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 Možda bi to bilo preveliko iskušenje za Jecu, ipak je Maratara bio čist sex simbol.
duda Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 Safin bi mu sada bio odlican trener, da ga izudara reketom cim pomene grljenje drveca da,da, safin bi baš lepo sa nolom pričao o smislu života, eventualno bi ga ubedio da treba da grli neke stene na mont everestu umesto drveća gde bre nađe safina, u koga je veličina talenta i odgovornosti u totalno obrnutoj proporciji po meni, mekinro bi bio odličan, on ima ono što nolu, čini mi se, fali, a to je drskost i nehebavenje nikoga u širokom luku
Jean-Luc Picard Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 (edited) Možda bi to bilo preveliko iskušenje za Jecu, ipak je Maratara bio čist sex simbol. Ali Jeca nikako ne bi mogla biti iskušenje za Marata. Edited December 8, 2016 by Jean-Luc Picard
Recommended Posts