Jump to content
IGNORED

Dijasporski kutak

Indy

Recommended Posts

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Indy

42

• bus

34

• adam

14

• расејан

13

Top Posters In This Topic

Posted

Rasejan bi ovo voleo

Dejan Novacic je jugoslovenski Jamie Oliver, ali ne kulinarstva vec ex-YU sarma koji se devedesetih, iz nasih domova, kafana, kafica i centralnih komiteta od Vardara pa do Triglava... preselio u iznajmljene sobe Berlina, pabove Dublina, klubove New Yorka, cajdzinice Moskve...
Posted (edited)

One sarme iz lokalnog supermarketa (:o) su u rerni. Videćemo kako će ispasti.EDIP> Izvješće. Sarmište je mnogo bilje nego što sam se nadao, no moram primetiti da ja ipak mrzim sve sirćoidne ukuse, bilo da je sirće, balsamic, ili ukiseljen kupus. Pa čak i u sarmama. :yucky: ...Nego da. Da ne tražim temu za ispovesti. Oduvek mrzim podvarak.

Edited by bus
Posted

sarme pravljene od kiselog kupusa, zaista blasfemija. ^_^ idem da cevčim pivo uz zaljučeni podvarak sa suvim rebrima, i ne pišem ovo samo da nerviram busa :s_d:

Posted

Vredelo je probati ih ponovo, da se ucvrstim u mrznji prema sircastim stvarima.

Posted

Taman sam se uzasnuo shvativsi da nemam nista zanimljivo za jelo u kuci, a mrzi me da idem u kupnju, kad mi pogled pade na kesice Podravka pudinga. :o Posle pravljenja 1 major mess-a u kuzini, ispala su 3 velika kupa klasicnog mixa vanila-cokolada. Imam muke da docekam da se o'lade, a onda cu da putujem pravo u 1970-te...cb29d4afc0bdedb8649152d2c51545a2_content_medium_noaspect.jpg + 4e581d83304b8fa8ce4e7ef521ca500d_content_medium_noaspect.jpg

Posted

Ja pravio sendvic od sarmi da mi malo ubije ovu kiselinu inherentnu sarmishtu. I lepo mi bi. ^_^...Uzivaj u pudingu.

Posted

Sendvic od sarmi :lol: (Nesto nema rasejana, te sam se opustio i koristim kolonizatorsku tastaturu ... joj, meraka, ba.)

Posted

Jes, naseckana capma i u leba. Da vidiš šta je sendvič. Naravno, accompagné du јогурт брале. ^_^

• 3 weeks later...
Posted

Nau jedingPrava srpska ruska salata za ovaj klokanski xMas ... (nisam jos ubedio zenu da zamenimo drvce sa festivus-motkom, mozda sledece godine).

600dsc0009.jpg

Posted

odlicno! izvrsno! -- de'e onaj bus da vidi ovo;ghcs.jpg

• 3 weeks later...
Posted (edited)

kako se na engleskom zove zuta, pljosnata boranija? ima li to posebno ime? string beans je nekako uvek zelen. koja je to biljka? puno pitanja, malo odgovora...

Edited by paculla