Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amerika, zemlja velika

Featured Replies

Cetvrta najveca ekonomija na svetu, sa najvecim brojem nepismenih u usa. Generalno tacno, i jedno i drugo

• Replies 15.8k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Za one koji nisu čuli, mustangica je dobro i evakuisana je. 

• To je MAGA narativ o kome sam pisao, nije kriv monstrum koji je ubio uz psovke, nego je kriva ona jer je kao majka trebalo da bude pazljivija. Kratka suknja 1/1. Potpuno odsustvo logike, pameti, emp

• *edited by mod
    *edited by mod

Posted Images

15 minutes ago, mustang said:

Kalifornija je broj jedan po pustanju zatvorenika posle 1/4 odsluzene kazne. Koliko ja znam, zatvaraju zatvore vec godinama po CA.

Jebiga kad su ukinuli finansijski incentive, sad više nije isplativo trpati ljude u zatvore da šiju tašnice i novčanike za 3c po satu kao što je donedavno bilo.

Ali ne brini, tvoji su uspešno izdejstvovali da se taj zakon ne primenjuje na migrant detention centers, tu još može da se završi jeftina radna snaga.

Moze biti i da se to sistametski radi kako bi se smanjile cene nekretnina pa kad ulete holdings imaju za dzabe skoro

I da pomeraju granice tolerancije. Pedofilija nam cveta. Pre neki dan sam vrtela past posts, na neke sto si mi odgovarao i prozivao me dok nisam bila tu. Jebote izomasivao si neverovatno. Pa da stojis na pola metra od mete sa onim pikadom ti bi omasio tablu. Kako si mi prosao kroz ruke ranije da te shvatam za ozbiljnog sagovornika e to mi nije jasno.

Pomešala si me sa nekim, biće, ja sam te ovde samo branio.

Ali nemoj da tražiš ozbiljne sagovornike na ovom forumu.

3 minutes ago, Weenie Pooh said:

Pomešala si me sa nekim, biće, ja sam te ovde samo branio.

I jesi, takav sam utisak imala. A onda ti promakne,"mustangica i ulaganje u teslu - kao promasaj)... A ja vas terala ovde da kupujete kada je bilo $120 i $180!! I da vrtite a ne da hold (mislim ja cuvam na roth racunu, zaboravljeno) al teslu na obicnom vrtim non stop. I tako malo malo pa me spomenes u negativnom smislu i potpuno pogresno me kao citiras.

Idi u search pa vidi sam. Nisam ljuta, al malo sam iznenadjena.

Hocu da zaradite neke pare, ko ima zivaca za to. Svi smo mi na krwju dana, na istoj strani. ❤️

10 minutes ago, Weenie Pooh said:

Sebe ne mogu ozbiljnom da shvatim a kamoli druge 😁

Najlakse mi kada sam samo posmatrac.

wjHQXSu.png

The southern region of the U.S. has a lower literacy rate than states further north, data from the National Center of Education Statistics shows.

In 2024, 21 percent of adults in the U.S. were found to be illiterate, while 54 percent of adults had a literacy below a sixth grade level, according to the National Literacy Institute.

The literacy rate in the U.S. appears to be decreasing, with it down nearly 10 points since 2017. According to data released in December by the National Center for Education Statistics (NCES), which is part of the Department of Education, 28 percent of adults in the U.S. ranked at the lowest levels of literacy, compared to 19 percent in 2017, according to news outlet wtrf.com.

https://www.newsweek.com/map-reveals-us-adult-literacy-rates-state-2010175

Edited by vememah

16 minutes ago, mustang said:

A onda ti promakne,"mustangica i ulaganje u teslu - kao promasaj)... A ja vas terala ovde da kupujete kada je bilo $120 i $180!! I da vrtite a ne da hold (mislim ja cuvam na roth racunu, zaboravljeno) al teslu na obicnom vrtim non stop. I tako malo malo pa me spomenes u negativnom smislu i potpuno pogresno me kao citiras.

Ma samo ti vrti TSLA, ne menja činjenicu da profitiraš short-term od besramnog hohštaplera kome kad-tad sledi strmopizd.

6 minutes ago, Weenie Pooh said:

Ma samo ti vrti TSLA, ne menja činjenicu da profitiraš short-term od besramnog hohštaplera kome kad-tad sledi strmopizd.

🤷🏼‍♀️ Jbga, elon je nas najmanji problem.

Sta bi rekao onda sto vozam palantir?

https://edition.cnn.com/2025/11/10/politics/supreme-court-same-sex-marriage-obergefell-kim-davis

The Supreme Court on Monday declined an opportunity to overturn its landmark precedent recognizing a constitutional right to same-sex marriage, tossing aside an appeal that had roiled LGBTQ advocates who feared the conservative court might be ready to revisit the decade-old decision.

Instead, the court denied an appeal from Kim Davis, the former Kentucky county clerk who now faces hundreds of thousands of dollars in damages and legal fees for refusing to issue marriage licenses after the court’s decision in Obergefell v. Hodges allowed same-sex couples to marry.

55 minutes ago, mustang said:

🤷🏼‍♀️ Jbga, elon je nas najmanji problem.

Sta bi rekao onda sto vozam palantir?

Palantir je etalon stabilnosti i pouzdanosti u poređenju sa Teslom, imaju ljudi proizvod tj. uslugu, ne oslanjaju se isključivo na hajp kao onaj.

Živa je šteta što Anduril nije publicly traded, da se i tu učipiš pa usrećiš našeg Andurila D

Dobar način da se istinito i komično objasni džerimandering.

hvala Bobu, mass, gde je sve pocelo, jos uvek zna kako da ga napravi - 37% za trumpa’24 se pretvori u 8:0 za dems u kuci!

moras da igras prljavo da dobijesD

uostalom, ko je terao impatient tx cripple da gerrymanderinguje sada a ne za 5 godina?

Newsom mu igra sada oko kolica u tx, fuckin deep in the red fuckin zone oko 20min

Edited by Bud Stonebraker

Efektinije mucenje pustati newscuma na repeat od water boarding 😂😂😂

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.