Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amerika, zemlja velika

Featured Replies

7 minutes ago, dragance said:

Imaš iskrivljeno mišljenje o njoj. Uopšte nije rasista, ni takva kako je mnogi ovde zamišljaju.

Imam iskrivljeno mišljenje, samo joj tako povremeno izleti rasistički komentar. Okej… Jbt njoj je Stiven Miler otvoreni rasista svetla tačka ove administracije. Da ne spominjem da je čak i jebeni Joe Rogan popizdeo na ICE racije, njoj sve to super tako.

• Replies 15.8k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Za one koji nisu čuli, mustangica je dobro i evakuisana je. 

• To je MAGA narativ o kome sam pisao, nije kriv monstrum koji je ubio uz psovke, nego je kriva ona jer je kao majka trebalo da bude pazljivija. Kratka suknja 1/1. Potpuno odsustvo logike, pameti, emp

• *edited by mod
    *edited by mod

Posted Images

28 minutes ago, dragance said:

Imaš iskrivljeno mišljenje o njoj. Uopšte nije rasista, ni takva kako je mnogi ovde zamišljaju.

lolol

miller je ubedljivo najgora fasisticka svinja cele trumpove bande, okoreli zlocinac i gebels na trecu potenciju sa zenom sumanutom cionistickom vesticom.

ima i onih 900 leakovanih milerovih mejlova što je pisao breitbartu. zanimljiv mladić, verujem da je skroz kul tip kad ga čovek bolje upozna

Peter Brimelow, the founder of the anti-immigration website VDARE, believes that diversity has weakened the United States, and that the increase in Spanish speakers is a “ferocious attack on the living standards of the American working class.”

Jared Taylor, the editor of the white nationalist magazine American Renaissance, is a self-described “white advocate” who has written that “newcomers are not the needy; they are the greedy.”

Their websites were among the sources cited by Stephen Miller, the White House aide who is the driving force behind President Trump’s immigration policies, in emails and conversations with conservative allies at Breitbart News when he was a young Senate aide.

izvor

Miler jeste zlo. A ne mustang.

Za taj ICE cujem dve dijametralno suprotne stvari i sve mi vise deluje da su obe istina: da cesto hapse ljude koje ne treba da hapse i proteruju ih cepajuci porodice, kao i da neka luda liberalna ekipa zaustavlja ICE i kada ovi hapse gang members.

Ajd molim te, kako zamisljas scenu da neka liberalna ekipa ulece izmedju ICE i hard core geng membera ... imas ove ice kornjace, geng membere i tu neki pristojniti kao ulece ?

22 minutes ago, Shan Jan said:

Za taj ICE cujem dve dijametralno suprotne stvari i sve mi vise deluje da su obe istina: da cesto hapse ljude koje ne treba da hapse i proteruju ih cepajuci porodice, kao i da neka luda liberalna ekipa zaustavlja ICE i kada ovi hapse gang members.

ma kakvi gang members...ne kažem da ne postoje kao kategorija, ali ovakvi kakve su sad primili u vazda prošireni ICE se jedva mogu izboriti i sa prosečnom latino domaćicom a kamoli da udaraju negde gde je stvarno tvrdo. nije to ozbiljna organizacija, uglavnom je rasističko iživljavanje za neiživljene rasiste

6 hours ago, Sammael said:

Ja ću zapravo da se složim sa dosta ovoga, greota što baš mešaš babe i žabe.

1. VoterID - apsolutno, ali mora se prvo odraditi edukacija i obezbediti da se ID dobija besplatno ili za neke simbolične pare.

2. Ručno brojanje glasova - nema smisla u državi u kojoj možeš da glasaš par meseci unapred. Reforma brojanja - da.

3. Ovo sve 5, i podržavam apsolutno, ali prvi tvoj Tramp dobija stotine miliona od lobista i AIPAC-a, tako da neće se nikad desiti.

4. Audit - apsolutno, ali da radi neka nezavisna organizacija koja će se oformiti za te potrebe, a ne drugari iz McKinsey-a, E&Y, PWC i ostatka ekipice.

5. Prebrojati zlato - može, al je suštinski nebitno, ništa u ekonomiji više nema nikakve veze sa zlatom.

6. Ukinuti IRS - onda da se ukinu i interstates, nacionalni parkovi, sve što se na federalnom nivou finansira? Kongres, predsednik, SCOTUS? Budalaština. IRS ako išta treba da se debelo reformiše i da se ukine lobi koji je evo izdejstvovao ove godine da nema besplatne poreske prijave. Ceo lobi tax accountanta razbucati i sve ih poslati u zatvor. I ukinuti sve vrste dvostrukog oporezivanja.

7. Bojim se da bi i Tramp i cela njegova garnitura prvi onda morali u ćorku. Zlo i naopako Gejtsa, a ne otvorenog nacistu Maska koji se hrani skoro isključivo sa državne sise? UN, WEF, WHO, ok, onda totalni izolacionizam, videli smo kako je to lepo Americi pomoglo 20tih i 30tih godina prošlog veka, dok nije došao socijalista komunjara FDR i izvukao državu iz govana.

8. Zabraniti shorting - apsolutno. Zabraniti i MBS i sve slične instrumente. Futurse i opcije debelo ograničiti. Doduše pašće indeksi jedno 50% kratkoročno, al samo tako može da se krene ka normalizaciji berze.

9. Ovo za biznis ništa ne mora da znači, ali svakako bi trebalo uvesti strožije kriterijume za neke od pozicija. Npr. da ne može random kurvetina sa FOX Newsa da bude ministarka samo jer je Tramp verovatno nešto s njom imao.

Zasto ste stalno u nekom zatvorenom carobnom krugu? Ja pricam iz moje perspektive, kao individualista. Ni jedna stranka me nece videti da joj se priklanjam. Sto vise ljudi poput mene kao independent, teze ce ovom levom i desnom olosu da manipulisu sa nama.

1. Kakva bre edukacija, pa taj posto je nula tacka neki djoka. To jenorica za naivna. Ne mozes u prodavnici da kupis alkohol ili cigare a da ne pokazes ID

2. Za izbore, bas u crevca ako idemo, jedan vikend neradan a placen, rucno brojanje, dosta izbornih mesta. Nema ballot harvesting.

3. Tramp je na pozornici od 2016.od tada vam ne izlazi iz glave. Uzasno smara vise to. Lobiranje jase daleko pre njega. Ali da, svi koji rade za bilo koga drugog osim za svoje constituents koji su ga izabrali treba da im se sudi za izdaju (strane sluzbe) ili onda rico charges domaci dogovori.

4. Apsolutno se slazem. Evo sto se nama (u LA) desilo. Izabrali demokrate zs kontrolora budzeta klinca nekog geek Mejia. Mali opasan, meni super simpatican, malo malo pa krene da kritikuje lokalne lidere kako trose pare. Skroz je transparentan sa nama. Kaci se na sve socijalne mreze. Skrate njemu pomoc za audit svih LA odeljenja namermo. On izadje iz stranke i krene sam da trazi donacije kako bi ponovo mogao da bude na tom mestu.ubedljivo je pobedio. Evo sad opet ide u trku sa njima, sada ce jos vise ljudi biti na njegovoj strani. Tu su i dems i konzervativci i nezavisni.. Hocemo istinu, necemo javasluk, hocemo transparentnost.

5. Cisto da vidim jesu li ukrali neku poligu 😁

6. Moze neka taksa od korporacija, od tarifa, a ne od ljudi. Potus i onako ne prima platu vec je donira po drugi put (term). Kongres i senat toliko ne radnih dana imaju u godini da ne bi trebalo ni da budu placeni, nego state koji reprezentuju.

7. Totalno smo na suprotnim stranama, dzabe bi pricali oko ovoga.

8. Sta smatras kratki period? Ja mislim da neki brz reset treba da padne, ali nisam toliko jos pametna da provalim tehnicki kako ce da izvedu. Imam osecaj da ce USA(T) biti novo "zlato", u planu da se razjebu federalne rezerve (a jes ima jebalo oca niti je federalno niti ima rezerve 😂), sav americki bankovni sistem prebaci na kripto. Bafet je povukao assets, sedi na kesu ko koka na jajima, blackrock se ubi od prodaje i kupovine kripto, neko iz trampove organizacije samo loaduje za kripto. Ne mogu jasno da vidim kako izvode sve to ali vidim da to rade. Hoce potounu nezavisnost od federalne banke i britanskog uticaja. Ja ovo naglas brainstorming...

9. Ne znam na koga mislis, kad smo kod IQ dems tu rasturaju sa gluposcu. Ima neka sa havaja, gospode boze! Skidam im kapu na slozi stvarno. Ako treba ds se glass da je crno zute boje, oni ce d aglasaju da je zute. Bez pogovora. Republikanci, pola njih su demokrate i placenici, druga polovina nema petlje da se lati mikrofona.

Setih se jutros i muslim brotherhood da se definise kao teroristicka organizacija.

A da, impeach sve ove judges sto pustaju nasilnike napolje. I dead penalty za child rape. Dozivotna za silovanja. Ljudi, ja sam u totalno soku koliko je ljudi u mom okruzenju seksualno zlostavljano ili silovano kao deca. Najgore je sto dosta njih smstraju da je to normalno. Deo odrastanja. Pogotovy gej prijatelji kada mi pricaju. Srce me fizicki zaboli kada ih slusam. I nema veze da ki je iz bogate ili siromasne porodice. Strasno, strasno, strasno. Izvinte sto namrwcih na ovu temu...

38 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

ma kakvi gang members...ne kažem da ne postoje kao kategorija, ali ovakvi kakve su sad primili u vazda prošireni ICE se jedva mogu izboriti i sa prosečnom latino domaćicom a kamoli da udaraju negde gde je stvarno tvrdo. nije to ozbiljna organizacija, uglavnom je rasističko iživljavanje za neiživljene rasiste

Trump je jos u kampanji govorio da ce biti zatvorene granice i deportiranja. O cemu se onda prica? Imali su fore da se legalizuju udajama, usvajanjima, bajden je samo stancovao approvals i zelene karte. Imaki su fore ovi sto su 150godina ovde, engleski jos da nauce a deca im se rodila u americi da preko dece srede papire. Sta su mislili da ce se desiti? Bajden je sve ovo mogao da resi jednim potezom kao sto je regan. Amnestija.

Naravno da ce da padnu i neduzni, hard working family people. Za njih mi je iskreno zao jer oni su ti koji nisu imali kaapcitet mozga da pobede sistem a dobri i posteni ljudi su.

Nista od ovoga ne bi bilo da je bajden imao zatvorene granice. Cak u tom nekom drugom tajmlajnu ne bi iznenadilo da bi trump dao amnestiju.

A zasto nisi ovako glasan kada se hvataju gangs, ubice, silovatelji? U kaliforniji trebace im godinu dana da ih pohvataju sve. Nisu ovde samo iz latinske amerike nego i iz kine (izgleda da oni vladaju celom CA, latinosi za njih rade)

'I never thought leopards would eat MY face,' sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party.

8 hours ago, Sammael said:

1. Bojim se da bi i Tramp i cela njegova garnitura prvi onda morali u ćorku. Zlo i naopako Gejtsa, a ne otvorenog nacistu Maska koji se hrani skoro isključivo sa državne sise? UN, WEF, WHO, ok, onda totalni izolacionizam, videli smo kako je to lepo Americi pomoglo 20tih i 30tih godina prošlog veka, dok nije došao socijalista komunjara FDR i izvukao državu iz govana.

UN, WEF, WHO je sve deo iste ekipe.

UN odavno ne predstavlja humanitarnu organizaciju. WHO je vise koncetracioni kamp a WEF djavolja rabota, javna platforma za buduce ciljeve (moraju da objave istinite planove)

Ne daj Boze dati njima da odlucuju o nasim zivotima. Videlo se kako su se pokazali u sudanu, nigeriji, haitiju...

Ja se nadam da ni jedna generacija nece vise prolaziti kroz covid bulshit, karantine i nehumane, neispitane dovoljno, vakcine. Dve godine mandata za maske, dve godine u restoran da ne mozes ako nemas vakcinu, mnogi umrli od reakcije na vakcinu, karantini po sobicama nedeljama. Nevidjen psiholoski eksperiment i test. Nikada im vise dati tu moc. Rasparcati ih da nestanu sa lica zemlje.

I NATO razjebati.

Kreirati novu organizaciju ako je potrebno sa kvalitetnim kadrom.

Ne mogu se porediti '20 i' 30 sa danas. Sve je drugacije.

Sta bi ti uradio da imas neku moc da menjas?

Edited by mustang

20 minutes ago, mustang said:

A zasto nisi ovako glasan kada se hvataju gangs, ubice, silovatelji? U kaliforniji trebace im godinu dana da ih pohvataju sve. Nisu ovde samo iz latinske amerike nego i iz kine (izgleda da oni vladaju celom CA, latinosi za njih rade)

zato što me apsolutno ne zanima da se pravim da je to razlog za masovne deportacije

ImgBB
No image preview

Screenshot-20251109-182128-Chrome hosted at ImgBB

Image Screenshot-20251109-182128-Chrome hosted on ImgBB

izvor

amerika, kao i svaka druga država, ima pravo da sa svojim granicama radi šta hoće. istorijski su država imigranata zato što im je to pre svega ekonomski odgovaralo, ali ok ne mora tako da bude doveka. ono što amerika nikad nije bila je država belih turbo-hrišćana. to tek poslednjih par decenija pokušavaju da na silu naprave od nje, sa sve većim uspehom. engleski čak nije bio nikad ni zvaničan jezik, dok tramp nije tako proglasio ove godine. executive orderom naravno, kako drugačije

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.