Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amerika, zemlja velika

Featured Replies

Isto ovako će PPP da slavi odlazak Vučića u penziju 2038. "Gotov jeee, pobedaaa, punpaaaj...!"

• Replies 15.8k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Za one koji nisu čuli, mustangica je dobro i evakuisana je. 

• To je MAGA narativ o kome sam pisao, nije kriv monstrum koji je ubio uz psovke, nego je kriva ona jer je kao majka trebalo da bude pazljivija. Kratka suknja 1/1. Potpuno odsustvo logike, pameti, emp

• *edited by mod
    *edited by mod

Posted Images

Kakve veze ima Vucic sa Amerikom zemljom velikom ?

37 minutes ago, brusli said:

Kakve veze ima Vucic sa Amerikom zemljom velikom ?

Nema on, ali ovdašnje uzaludno loženje na antivučićevsku borbu je 1/1 ovaj lik koji trubi kako su najzad pobedili Nancy Pelosi.

(Nensi je naravno babetina od 85 godina koju je pobedilo samo vreme.)

gospode

u кући dems razbijaju od 1954-1992;

od 1994-2004 gube ali jedva;

2010-2016 goperi razbijaju;

2018-do danas manje vise nereseno;

кућа je tradicionalno demokratska, goperi mogu samo da zalutaju s vremena na vreme

senat je goperima 1 shelter, od gippera do danas, gde ponekad razbiju ili ih dem pociste; vrv bolje kenjaju protiv DC pa ih biraju da poprave DC

Uskoro ce da se dems svedu na lazu lazarevic i dzihad, koeficijent inteligencije pileceg jajeta.

Normalni dems exodus kod nas 🤗❤️- > (Gop ce da se raspadne na:) MAGA/MAHA-mi zdravo-razumni blue collar i manji kapitalisti i elon; (i jurassic park RINO GOP)

Uvesti voters ID

Rucno brojanje glasova

Maksimalno dva puta u kuci i kongresu

Zabraniti lobiranje, ngo doniranje, aipac registrovati kao strani agent

Audit sve drzavne organe, pentagon prvi

Prebrojati zlato

Ukinuti IRS 😁 (My wish is his command ❤️)

Pohapsiti i u corku sve od russia hoax, j6 pelosi i co, epstin listu, sorosevce, fauciejvce, zlo i naopako gejtsa, odjebati un, wef, who.... Less is more.

Zabraniti shorting i naked shorting 😁 💲🍀💲🍀

Da sam strozija, rekla bih da niko ko nema koliko toliko razvijen biznis ne moze na bilo kakvu vodecu poziciju. Nekompetentnih ljudi nikad vise na pozicijama.

Zaboravila sam pola da stavim. Spava mi se vec. Sutra cu 😁

Ajmo sad na smajlije, ko ce biti prvi? 🤣🤣

Edited by mustang

• Popular Post
1 hour ago, mustang said:

Uskoro ce da se dems svedu na lazu lazarevic i dzihad, koeficijent inteligencije pileceg jajeta.

Normalni dems exodus kod nas 🤗❤️- > (Gop ce da se raspadne na:) MAGA/MAHA-mi zdravo-razumni blue collar i manji kapitalisti i elon; (i jurassic park RINO GOP)

Uvesti voters ID

Rucno brojanje glasova

Maksimalno dva puta u kuci i kongresu

Zabraniti lobiranje, ngo doniranje, aipac registrovati kao strani agent

Audit sve drzavne organe, pentagon prvi

Prebrojati zlato

Ukinuti IRS 😁 (My wish is his command ❤️)

Pohapsiti i u corku sve od russia hoax, j6 pelosi i co, epstin listu, sorosevce, fauciejvce, zlo i naopako gejtsa, odjebati un, wef, who.... Less is more.

Zabraniti shorting i naked shorting 😁 💲🍀💲🍀

Da sam strozija, rekla bih da niko ko nema koliko toliko razvijen biznis ne moze na bilo kakvu vodecu poziciju. Nekompetentnih ljudi nikad vise na pozicijama.

Zaboravila sam pola da stavim. Spava mi se vec. Sutra cu 😁

Ajmo sad na smajlije, ko ce biti prvi? 🤣🤣

Ja ću zapravo da se složim sa dosta ovoga, greota što baš mešaš babe i žabe.

1. VoterID - apsolutno, ali mora se prvo odraditi edukacija i obezbediti da se ID dobija besplatno ili za neke simbolične pare.

2. Ručno brojanje glasova - nema smisla u državi u kojoj možeš da glasaš par meseci unapred. Reforma brojanja - da.

3. Ovo sve 5, i podržavam apsolutno, ali prvi tvoj Tramp dobija stotine miliona od lobista i AIPAC-a, tako da neće se nikad desiti.

4. Audit - apsolutno, ali da radi neka nezavisna organizacija koja će se oformiti za te potrebe, a ne drugari iz McKinsey-a, E&Y, PWC i ostatka ekipice.

5. Prebrojati zlato - može, al je suštinski nebitno, ništa u ekonomiji više nema nikakve veze sa zlatom.

6. Ukinuti IRS - onda da se ukinu i interstates, nacionalni parkovi, sve što se na federalnom nivou finansira? Kongres, predsednik, SCOTUS? Budalaština. IRS ako išta treba da se debelo reformiše i da se ukine lobi koji je evo izdejstvovao ove godine da nema besplatne poreske prijave. Ceo lobi tax accountanta razbucati i sve ih poslati u zatvor. I ukinuti sve vrste dvostrukog oporezivanja.

7. Bojim se da bi i Tramp i cela njegova garnitura prvi onda morali u ćorku. Zlo i naopako Gejtsa, a ne otvorenog nacistu Maska koji se hrani skoro isključivo sa državne sise? UN, WEF, WHO, ok, onda totalni izolacionizam, videli smo kako je to lepo Americi pomoglo 20tih i 30tih godina prošlog veka, dok nije došao socijalista komunjara FDR i izvukao državu iz govana.

8. Zabraniti shorting - apsolutno. Zabraniti i MBS i sve slične instrumente. Futurse i opcije debelo ograničiti. Doduše pašće indeksi jedno 50% kratkoročno, al samo tako može da se krene ka normalizaciji berze.

9. Ovo za biznis ništa ne mora da znači, ali svakako bi trebalo uvesti strožije kriterijume za neke od pozicija. Npr. da ne može random kurvetina sa FOX Newsa da bude ministarka samo jer je Tramp verovatno nešto s njom imao.

Razlike medju nama nisu velike kada se megafon zameni normalnim razgovorom.

Da se vratimo na temu i kako/zašto je Zoran postao džihadista po raznim medijima, jer se elita usrala, odgovor se može naći kod jednog Joe Rogana (!):

Za one koji ne znaju, jedan najobičniji jednosobni stančić u centralnom Menhetnu je oko $6000 mesečno!

https://aphyr.com/posts/397-i-want-you-to-understand-chicago

Every day my phone buzzes. It is a neighborhood group: four people were kidnapped at the corner drugstore. A friend a mile away sends a Slack message: she was at the scene when masked men assaulted and abducted two people on the street. A plumber working on my pipes is distraught, and I find out that two of his employees were kidnapped that morning. A week later it happens again.

Edited by Engineer

3 hours ago, dragance said:

Razlike medju nama nisu velike kada se megafon zameni normalnim razgovorom.

Megafon my ass. Nije je problem u megafonu, nego treba imati stomak za komunikaciju sa mustang koja u jednom postu linkuje rasističko smeće sa Tvitera, onda u sledećem napiše nešto koliko toliko normalno. Svaka čast Sammaelu na živcima za prethodno napisan post.

teoretičari možda često vide iste probleme kao i mi ostali, ali nemojte se zamajavati da ćemo se ikad složiti oko rešenja. to je gubljenje vremena, neće se nikad pridružiti nasoj klasnoj borbi sleep

jer je očigledno veći problem bil gejc kojeg finansira soroš da čipuje decu 5g vakcinama. musk je kul doduše, valjda jer neuralink otvoreno pokušava da nam ubacuje te neke čipove u mozgove

Edited by Pokojni Ruxin

11 minutes ago, bios said:

Megafon my ass. Nije je problem u megafonu, nego treba imati stomak za komunikaciju sa mustang koja u jednom postu linkuje rasističko smeće sa Tvitera, onda u sledećem napiše nešto koliko toliko normalno. Svaka čast Sammaelu na živcima za prethodno napisan post.

Imaš iskrivljeno mišljenje o njoj. Uopšte nije rasista, ni takva kako je mnogi ovde zamišljaju.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.