Jump to content
IGNORED

Amerika, zemlja velika

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Kad mislis da nema gluplje... Kome uopste pade na pamet da odluci ovako nesto......

Posted

Dobro je, čestiti sudija barem ne smatra da su bazuke, minobacači i teški mitraljezi obavezni deo svakog kućanstva. Uđem u kuhinju a tamo kašika, viljuška, švajcarski nož, AR-15, klasika...

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

• Haha 1
Posted

TikTok ulazi u trag pedofilskog satanskog kabala u Hjustonu:

How QAnon TikTok conspiracies destroyed a Houston party business

Ionized, a small business based in Houston selling party supplies and other novelty items, found itself at the center of a TikTok-hatched conspiracy theory that eventually led the police to the store's warehouse. 

Several TikToks, including a viral TikTok from user @dontghostme alleged the Ionized store was a front for child trafficking based on high prices for party supplies such as glow sticks and light-up fedora hats on its online storefronts, Mashable's Matt Binder reports. The TikTok from @dontghostme has since been taken down. 

Qanon TikTok Tupson (QTTT) video cenu od $15k (nije primetio da je to za 3000 sesira), i zakljucio da je sesir skup jer pedofilija:

But the more than $15,000 price tag on the light-up hats was for bulk orders of nearly 3,000 hats, not just one. The shop was flooded with harassing emails and 1-star reviews that promoted the conspiracy theory. "Take this down now!!!! No hats are worth 15 thousand unless your trafficking!!!! SUSPECT!" reads the most highly rated 1-star review on Amazon. "Child trafficking at it finest. #saveourchildren," reads another. 

"Save our children" is a popular phrase used among QAnon conspiracy theorists, who believe former President Donald Trump is fighting against a worldwide Satanic cabal of pedophiles that traffics and eats children. Similar conspiracy theories include allegations that furniture retailer Wayfair was trafficking children through expensive cabinets sold on the site

Dolazila im policija da ih proverava jer su Qanon Tick-Tock Tupadzije zvale da ih prijave:

"We had seven police officers come [to our warehouse] in a span of three days, back to back to back," Ali Momin, a partner at Ionized LLC, told Binder. "I told the officers, 'Look, you can come in any time and just walk around in the warehouse and do what you've got to do, but just don't bother us anymore.' It was getting to a point where it was ridiculous. And then we had the commissioner come and he apologized. They said they received calls." 

QTTT su im stavljali 1 star reviews na Amazonu, i Amazon iz sutnuo:

While the conspiracy theory isn't getting the attention it was in April, Momin told Binder the backlash has effectively ruined his business. Momin said Amazon recently shut down the Evolution Planet Deals storefront right before the company's peak season—the Fourth of July. "This Amazon store is about 17 years old now," Momin told Binder in an email. "We suspect it might be all that attention on those products that came from those TikToks."

Posted

ah kako bi bilo ljupko nabiti te qanoniste na kolceve duz nekog auto puta...mmmm

• +1 1
Posted
On 3.6.2021. at 20:00, 3opge said:

koliko smrdljivo i jadno govno treba biti pa propovedati da ljudi bez posla nisu motivisani da traze posao jer dobijaju usrani unemployment

pa im se sada i to ukida pre vremena u nekim kurcolomijama od drzava.

stoka bezrepa republikanska koja zdere stejkove svaki dan ali se plasi da ne preplati nezaposlene da se ne bi ulenjili.

Moras da budes zloban i pokvaren do srzi. A debili koji jedva prezivljavaju i koji ce sada ostati bez pomoci i dalje ce da glasaju za njih. Ljudski debilitetet je neverovatan.

Iako su gori ovi koji zive u Los Angelesu i Njujorku a kenjaju po drzavama ou kojima zive. Preseli se u jebeni Mississippi ili Alabamu i uzivaju republikansku vlast.

Posted

Pa ne kenjaju po drzavama, verovatno, nego po vlasti. To je drugo. Nema sta da se sele, ovo ti zvuci kao trampovci sto sele ljude kojima Amerika nije dovoljno dobra.

Posted
On 6.6.2021. at 6:33, arheolog1981 said:

Uđem u kuhinju a tamo kašika, viljuška, švajcarski nož, AR-15 AK-47, klasika...

U Avganistanu je tacno tako. Istina ima i ono 'u štali sjeno, ispod sjena maljutka'... Po tome se amerikanska domacinstva i razlikuju od avganistanskih. 

Posted
36 minutes ago, Luther said:

"Sukob na ljevici"?

"Lijeva skretanja"...

Posted

5 hours ago, pacey defender said:

Nema sta da se sele, ovo ti zvuci kao trampovci sto sele ljude kojima Amerika nije dovoljno dobra.

Pa sele se, kod mene pune novine pridošlih iz Kalifornije koji govore da su doselili u Teksas baš iz političkih razloga. Restorani ovoreni, škole otvorene, sve je to u doba korone politika.

Posted (edited)
19 hours ago, 3opge said:

ah kako bi bilo ljupko nabiti te qanoniste na kolceve duz nekog auto puta...mmmm

Sad vidim da se neko buni na moderaciji zbog ovog stava, umesto da diskutuje. :laugh:

Evo ja cu da diskutujem.:D

Ovo je radikalno resenje, ali nije neophodno. Bolje je da Bajdenara namigne Rusima da jos jednom hakuju onaj naftovod sto prolazi kroz juznjacke drzave do Virdzinije, al' da ga Ruje drze zatvorenim malo duze. Qanonisti bi se sami istrebili za dve nedelje, sve jedan po jedan dok se voze po gradu, u eksplozijima sopstvenih auta nakrcanih najlon kesama punih benzina. 

Edited by ObiW
  • +1 2
  • Haha 1
Posted

meni je super licimerno proglasiti qanon najvecem zlom u drzavi gde skoro svaki politicar zavrsi rec sa "god bless america" i gde je religija beli medved skoro za svakog politicara

bez da ulazim u to da je mnogim amerikancima toliko pun qrac mocvare da je nekima q kredibilniji od mocvare

Posted
1 hour ago, black mirror said:

meni je super licimerno proglasiti qanon najvecem zlom u drzavi gde skoro svaki politicar zavrsi rec sa "god bless america" i gde je religija beli medved skoro za svakog politicara

Meni je čudno da ti to sa religijom smeta. U Srbiji svaki političar u biografiji naglasi da je pravoslavac. Ono, “Srbin, pravoslavne vere”. Taman pomislim Srbi se navikli na to da su političari veliki vernici, kad eto iznenadjenja na topiku o Americi.

1 hour ago, black mirror said:

bez da ulazim u to da je mnogim amerikancima toliko pun qrac mocvare da je nekima q kredibilniji od mocvare

Ti su najsimpatičniji. Sa elanom seku sopstveni kurac da napakoste eliti. 

Posted
15 minutes ago, ObiW said:

Meni je čudno da ti to sa religijom smeta. U Srbiji svaki političar u biografiji naglasi da je pravoslavac. Ono, “Srbin, pravoslavne vere”. Taman pomislim Srbi se navikli na to da su političari veliki vernici, kad eto iznenadjenja na topiku o Americi.

niti sam srbin niti sam drzavljanin srbije pa sigurno mi ne smeta zbog toga. smeta mi licimerje da covecanstvo vekovima tolerise budalastine religije a odjednom je super alergican na qanon koje je daleko manje zlo od religije

15 minutes ago, ObiW said:

Ti su najsimpatičniji. Sa elanom seku sopstveni kurac da napakoste eliti. 

poenta je da kako dobar deo tvojih sugradjana vise veruje nekim budalastinama qanona nego vasoj eliti. moj zakljucak je da ta vasa elita toliko smrdi da je sve ostalo prihvatljivije

• Create New...