Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amerika, zemlja velika

Featured Replies

1 hour ago, dragance said:

Nisam se dobro proveo (samo 7 pitanja je dostupno bez registrovanja, i sl) isuse

Meni prvih šest tačni, posle me ubila ona pitanja o struji, kolima i alatima, nikad vojnik od mene.

Edited by reg

• Replies 15.8k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Za one koji nisu čuli, mustangica je dobro i evakuisana je. 

• To je MAGA narativ o kome sam pisao, nije kriv monstrum koji je ubio uz psovke, nego je kriva ona jer je kao majka trebalo da bude pazljivija. Kratka suknja 1/1. Potpuno odsustvo logike, pameti, emp

• *edited by mod
    *edited by mod

Posted Images

12 hours ago, bios said:

Nije tu ništa iznenađujuće. Woke/antiwoke je kulturni rat, a Trampara je vrhovni vojskovođa u tom ratu. Njegov fanbejz svršava na šale koje se uklapaju u tu matricu koliko god bile glupe, besmislene ili odvratne. A pratili su ga čak i kad je pokušao državni udar. U onom pravom ratu je imbecil in chief, ali u kulturnom ratu on stvarno jeste Commander in Chief.

Završen je culture war realno tamo negde 2022. godine, sad smo u ranoj fazi resource ratova. Ima da se sećamo sa setom pičkaranja na tviteru oko J.K. Rowlingove i alžirske bokserke.

Edited by Amos

@dragance pa samo das email pa otkljucas svih 76 pitanja?

@reg ja dobio 63.16% na 47min; vrv bi bio konjovodac ili brdska pesadija

4 hours ago, Amos said:

Završen je culture war realno tamo negde 2022. godine, sad smo u ranoj fazi resource ratova. Ima da se sećamo sa setom pičkaranja na tviteru oko J.K. Rowlingove i alžirske bokserke.

Ma dobro, pusti Tviter. Ne verujem da su u deep south ili Dakotas pripizdinama čuli da je culture war over. Videćeš ludila za koji mesec kad se približe midterms, a kad se ovaj rat malo potisne iz prvog plana. Još će dodatno i da se pojača antimuslim komponenta. Culture i resource wars ne smetaju jedan drugom, jbg.

Ali ajde, američko društvo je ipak previše kompleksno da bi se opisalo u par rečenica.

21 hours ago, reg said:

Meni prvih šest tačni, posle me ubila ona pitanja o struji, kolima i alatima, nikad vojnik od mene.

Isto, ebeni alternator, 70/30 kod mene. Not great, not terrible.

22 hours ago, reg said:

77% na 76.

Struja, matis i fizika sve tacno. Pitanja o autu i voznji upolovaceno.

On 28. 3. 2026. at 22:29, Bud Stonebraker said:

@dragance pa samo das email pa otkljucas svih 76 pitanja?

@reg ja dobio 63.16% na 47min; vrv bi bio konjovodac ili brdska pesadija

On 29. 3. 2026. at 14:20, eumeswil said:

Isto, ebeni alternator, 70/30 kod mene. Not great, not terrible.

On 29. 3. 2026. at 15:27, Moonwalker said:

77% na 76.

Struja, matis i fizika sve tacno. Pitanja o autu i voznji upolovaceno.

Meni 72%, ali sam danas dobio mejl od mometrixa gde mi ukazuju da ce me matematika kostati dobrog posla u vojsci pa mi nude dodatne kurseve.

I meni su poslali. Ima smisla sacet, kad završiš PhD iz matematike na MITu, odeš kod Billa Simmonsa u firmu ili u Jane Street, i za godinu-dve tamo zaradiš penziju. A u penziji budeš u bordu direktora neke private equity firme ili vojnog kontraktora kao US/NATO generali.

11 minutes ago, Roger Sanchez said:

madonna-yee-haw.gif

Od Trampa (i Buda Stonebrakera) do Artemisa...

Cudo, carolija, misterija(?), slabost, snaga Amerike...

Just now, namenski said:

Niska očekivanja koja je postavio Elon Musk i SpaceX - javnost zapanjena da postoje rakete koje ne eksplodiraju, čak su dovoljno bezbedne da se ljudi njima voze, čudo neviđeno...

2 minutes ago, Weenie Pooh said:

Niska očekivanja koja je postavio Elon Musk i SpaceX - javnost zapanjena da postoje rakete koje ne eksplodiraju, čak su dovoljno bezbedne da se ljudi njima voze, čudo neviđeno...

Potpisujem.

Ali...

Nisam slucajno nepomenuo Muskove, oni mu dodju maligne izrasline i ako su i oni, naravno, Amerika.

Ona Trampova, bojim se...

Drugo nesto sam imao na umu, nesto sto 2026, godine posle Hrista zvuci pateticno: zaborevljeni entuzijazam doba Apola, svemirske trke, kada se covecanstvo bavilo pravim poslom...

I kada je zamalo izgledalo da ono gens una sumus ima nekog smisla, kada su milijarde, ukljucijuci i pokojnu Yu, netremice, vise nego bilo koju sportsku priredbu bdele celu noc cekajuci da Covek zagazi van Zemlje....

I, da, u pravu si: posle je dosla epska fantastika, Musk...

Izbrali seronju za predsednika a stalno imaju problema sa toaletima. Posle nosaca aviona na red je dosla i svemirska kapsula.

Nova.rs
No image preview

Astronautkinja Misije Artemis Dva na putovanju ka Mesecu...

Astronauti američke svemirske agencije NASA na putu ka Mesecu imaju razloga za slavlje, i to ne samo zato što je njihovo lansiranje prošlo tako dobro, već i jer

Dobar play by play oko birthright citizenship

pred vrhovnim sudom; izgleda slabe sanse da ce ga ukinuti?

@namenski cenim da ces uraditi test pa nam pokazati bez djidanja

9 hours ago, namenski said:

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.