Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amerika, zemlja velika

Featured Replies

36 minutes ago, askeladden said:

Da se sprovede referendum medju gradjanims USA ,gallon goriva narednih 50 godina 3 dolara ali da bi to dobili mora atomsko oruzije po Iranu i delovima Kine.Referendum Yei or Nei .Sta mislis da bi dobili kao rezultat?

A sta da se sprovede referendum oko ukidanja norveskog SWF tzv. Norveska bolest?

more than 70% of unskilled service workers (think baristas and call-centre staff) born in Norway have masters degrees. People from immigrant backgrounds do 100,000 research jobs in science, technology and engineering, half the total.

• Replies 15.8k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Za one koji nisu čuli, mustangica je dobro i evakuisana je. 

• To je MAGA narativ o kome sam pisao, nije kriv monstrum koji je ubio uz psovke, nego je kriva ona jer je kao majka trebalo da bude pazljivija. Kratka suknja 1/1. Potpuno odsustvo logike, pameti, emp

• *edited by mod
    *edited by mod

Posted Images

Nisam ekspert al chini mi se da je vec objasnjavano kako od stvaranja vrednosti do stvaranja profita spekulacijama dolazi do ekonomske krize i propasti velikih sistema kao Britanija npr.

Ali da li bi Norvezani podrzali ravnjanje Gaze da bi dizali hotele tamo ili da bi svi vozili Tesle

5 minutes ago, askeladden said:

Paaa sad,dok im Iran nije srusio sneska uz pomoc Fattah projektila gomila US politicara je sasvim ozbiljno govorila kako bi trebalo trovaca u stiklicama zategnuti atomkom jer sto bi reko Bajden,Sta ce da urade ‘,nas AD 105% a njihove rakete ni ne rade .Taj isti Iran jos uvek nije raspametio poluostrvo po fabrikama za desalinizaciju,Rusija jos nije srusila mostove na Dnjepru pose 5 godina ljutog rata.A nije bas da ne mogu ,ili cemo i dalje kako Rusi ne mogu da pogode jer nemaju ili nisu precizni ..sta god.Tako da sveistizam ne stoji bas.

ja pricam o ljudima, ti pricas o politicarima

i nikako ne moze bez rusa da prodje

i pricam o americi

znaci, jos jednom. cini mi se da ako ne reaguju sada, da ce posle biti kasno. ni izbori ni nista. ima da postanu iranci u sopstvenoj zemlji

prevelika pasivnost sada i nereagovanje na mentalnu bolest (glumatanje, po meni) koja se siri u trumpovim porukama, pristajanje na neuvijene pretnje i nikad otvorenije krsenje svih mogucih uzusa ce im se obiti o glavu. njima. ne rusima i ukrajincima

7 minutes ago, cedo said:

ja pricam o ljudima, ti pricas o politicarima

i nikako ne moze bez rusa da prodje

i pricam o americi

znaci, jos jednom. cini mi se da ako ne reaguju sada, da ce posle biti kasno. ni izbori ni nista. ima da postanu iranci u sopstvenoj zemlji

prevelika pasivnost sada i nereagovanje na mentalnu bolest (glumatanje, po meni) koja se siri u trumpovim porukama, pristajanje na neuvijene pretnje i nikad otvorenije krsenje svih mogucih uzusa ce im se obiti o glavu. njima. ne rusima i ukrajincima

Politicare biraju gradjani tj ljudi i oni predstavljaju njihovo misljenje .Ili to vazi za samo za Caliguline Slavica i Mila ?Poredio druge velike sile i njihovo vodjenje rata .

1 minute ago, askeladden said:

Politicare biraju gradjani tj ljudi i oni predstavljaju njihovo misljenje .Ili to vazi za samo za Caliguline Slavica i Mila ?Poredio druge velike sile i njihovo vodjenje rata .

i kakve to veze ima sa postom koji sam napisao ?

moze li nesto negde da prodje bez rusije ?

Edited by cedo

On 29. 11. 2010. at 13:51, Anduril said:

On 29. 11. 2010. at 13:36, harper lee said:

Ne bih se slozio. SAD su postale problematicne pre svega dolaskom Busa na vlast. Pre toga je njihov imidz u svetu bio mnogo pozitivniji u poredjenju sa periodom sedamdesetih ili cak osamdesetih. Ti periodi jasno odrazavaju dominaciju razlicitih skola misljenja u spoljnoj politici unutar americke elite ali i ocigledno drasticno jacanje americke centralne vlasti/birokratije tokom druge polovine 20. veka i pocetkom 21.

Ah taj eticki princip vodjenja rata

5 hours ago, Bud Stonebraker said:

Ucitavas, cak ni ne mislim da su oni iz kasnog 19. veka ili pocetkom 20. imali praziluk ubedjenje - dosli ljudi hleba radi a ne pasosa!

Nemam ja problem sa tim Amerikancima iz kasnog 19. i pocetkom 20. veka...

Naprotiv...

Imam problem sa vamatm, Amerikancima isuse s kraja 20. i pocetka 21. veka...

nobles

5 hours ago, Bud Stonebraker said:

Ako se ne varam ti si 1 komunista pa bi mogao da elaborilas glede zatucanosti, ne?

Sta tebe Amerikance isuse boli kurac jesam li ja komunista?

Obaska sto je za prepoznavanje zatucanosti i primitivizma dovoljan samo obican dobar ukus...

Jebi me pas sto sam ikada pomislio nesto pozitivno o ovom nitkovu

10 hours ago, cedo said:

evo sad će svi da zašilje plajvaz i pišu svom izabranom kongresmenu.

dakle neće se desiti.

Neki kažu da će im sledeća administracija suditi

9ec67c5a42d839dc.jpeg

Edited by Engineer

Nece biti sledece administracije. Ja licno sve manje verujem da ce uopste biti i ovi ovogodisnji midterms a pogotovo ne sledeci predsednicki izbori. Smislice nesto da se ova klika vise ne skine sa vlasti.

@namenski hvala za link, vredno 7 dana citanja!!!

18 hours ago, namenski said:

Sta tebe Amerikance isuse boli kurac jesam li ja komunista?

Clanstvo u kompartiji veoma negativno deluje oko zelene karte ili drzavljanstva; samo kazem, totalno sam neutralan.

Obaska sto je za prepoznavanje zatucanosti i primitivizma dovoljan samo obican dobar ukus...

cigareta koje pusite ko turci?

21 hours ago, askeladden said:

Ah taj eticki princip vodjenja rata

Mislim da su iracke bebe 1 stara patka ali vredno istrazivanja

Dubya WH

(samo jer je istorijski interesantno, otherwise garbage)

On 3. 4. 2026. at 20:22, Venom said:

Ideš na Kuvu?

Kuva trenutno urla da se uspostavi eksploatacija coveka nad covekom, da dodje do famozne prvobitne akumulacije kapitala, nejednakosti&raslojavanja, otudjenja coveka od coveka te otudjenja od sredstava proizvodnje, ali mudra kompartija to ne dozvoljava jer glad > progres?

Lolo i da je sve istina sa linka a nije,opet nema nikakve veze sa komentarom,misljenjem ,pogledam najebani svet USA Secretary of the State ,koja odgovara u stilu da se ni najludji Trockisti ne postide.

2 minutes ago, Bud Stonebraker said:

Clanstvo u kompartiji veoma negativno deluje oko zelene karte ili drzavljanstva; samo kazem, totalno sam neutralan.

Koga bre boli kurac za zelenu kartu ili drzavljanstvo...

I za tvoju neutralnost...

cigareta koje pusite ko turci?

K'o Grci, zajebao si se...

20260408_090344.jpg

Sad vam je nepusenje trenutna moda, koliko sutra, ako udje u modu da se jede ono sto se obicno ne jede eto lanaca fast fud jedaonica, pa biras po ukusu, konzistenciji, boji..., 1 trziste takoreci...

A Turci etalon nevaljalosti?

Mada, priznajem, jesi mi ga shuknuo sa ovim duvanskim argumentom...

Kuva trenutno urla da se uspostavi eksploatacija coveka nad covekom, da dodje do famozne prvobitne akumulacije kapitala, nejednakosti&raslojavanja, otudjenja coveka od coveka te otudjenja od sredstava proizvodnje, ali mudra kompartija to ne dozvoljava jer glad > progres?

Moram da parafraziram Bojsija iz Only Fools...: na cemu si od jutros?

Ili - cik ponovi ili pokusaj da prevedes ovo gore?

Mislim...

lolol

1775602572567_jpg_350736846d769cd88db7f9

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.